Дискусије : Авијација

 Коментар
Internet na aerodromu Nikola Tesla
gvozden
(veciti student)
04. јун 2012. у 13.03
Krajnje neposlovno i drsko da za naplacenu aerodromsku taksu putnici na aerodromu Nikola Tesla u Beorgau ne mogu dobiti usluge WI-FI konekcije na internet već to moraju posebno da Plate. A u cekaonicama pre poletanje ludaci gase klimu, pa kada natrpaju 100-tinak putnika na tako mali prostor samo da dises na skrge
soko_licno
05. јун 2012. у 01.45
Samo mi navedi tri poznata aerodroma koji ti danas daju besplatni internet servis. Tu nisi u pravu, mene takođe to nervira, jer nekada za samo 5-10 minuta moram da platim najmanje 5 dolara ili eura. Takođe su mi, kada sam poslednji put putovao preko Londona, nakon što sam platio za jedan mesec, nastavili da skidaju sa kartice, ako da sam se pretplatio na stalno i trebalo mi je 3 meseca da se skinem sa toga. Na kraju su bili „korektni” i vratili mi pare za ta dodatna 3 meseca. Samo sto sam se natelefonirao i nacekao na zauzetim linijama.

Što se tiče klime - tu si u pravu. Prostorije su suvise male za namenu. Mi smo redak aerodrom gde ti dva puta „slikaju” prtljag koji nosis i dva puta te proveravaju.

Da mi je znati das li je to kompenzacija za rupu u sistemu, ako je ima, ili treniraju strogocu.
northweald
05. јун 2012. у 08.05
pa ne znam je li drsko ili nije na surcinu jer tamo idem autom, ali ni sa ovih par aerodroma sa kojih letim još nisam naisao na free internet.
mrsolj1971
(veterinar)
06. јун 2012. у 13.27
Evo ga jedan od retkih, ali STVARNO retkih: Pittsburgh International Airport. Mislim da žena naletela nedavno na još jedan, ali nisma siguran gde tačno, mislim da je negde na Floridi ali ne mogu da se setim...
ubodem-pa-odem
(ceznem da zeznem)
06. јун 2012. у 17.22
pazi ovako, nema wi-fi i to je steta i malo nelogicno ako se uzme u obzir da u gradu u skoro svakom kaficu ima besplatni wi-fi... budici da i na aerodromu ima kafica i da se već placa taxa, zašto ne bi bilo i wi-fija za dz.? i to vazi za bilo koji aerodrom.

a opet, na aerodromu n tesla u surcinu, ipak ima besplatni internet i to ne samo internet, nego i stampanje! prekoputa informacija, ka ceking pultovima, ima pult sa kompjuterom i internetom, i prikljucenim stampacem (izgleda i da uvek ima papira!). tu sam vise puta stampao wizzair-ov boarding pass sa mog google imejla, onako „last minute”. i sve za DZ! e tako nešto za dzabaka nisam još video po evropskim aerodromima...

mxm
06. јун 2012. у 18.21
Toronto (Pearson) ima besplatni internet kao i:
Charlotte
Orlando
Tampa
Las Vegas

Mislim da i Minhen nema besplatni wireless, ali znam da ima besplatne terminale (mole se po=utnici da ne zadržavaju mesto duže o 10 min).

Ako u Beogradu naplacuju wireless, to je nešto novo. Poslednjih dva-tri puta sam imao relativno pristojnu wi-fi konekciju dole oko saltera za checki-in.
mybesttheory5
(,,,,?)
06. јун 2012. у 18.30
besplatan :

Edmonton,
Toronto,
Graz,
Bermuda,
Bahamas,

najbolji od besplatnih Bermuda

Diskutant
07. јун 2012. у 13.39
Ovde je spisak aerodroma u SAD na kojima je besplatan Wi-fi:

http://www.airportwifiguide.com/wifiguide/free-wifi-airports/

Čini mi se da sam čuo da će uskoro da bude i na LAX-u.
ubodem-pa-odem
(ceznem da zeznem)
08. јун 2012. у 10.39
evo sad bas bockam sa aerodroma u Pragu, Ceska, odlasci terminal A - daju besplatan wi-fi do 15 min. bolje ista nego ništa, sto rece narod

KaiserSoze
(Гибаничар)
02. јул 2012. у 11.09
Kastrup, Kopenhagen...
gvozden
(veciti student)
27. јул 2012. у 06.42
Besplatan bezicni internet je i na aerodromu Ben Gurion u Izraelu.
KusKus
02. август 2012. у 11.49
Hong Kong's airport has free wi-fi, also Tokyo has many hot-spots and coin operated desktop computers. I agree, it's so annoying, wi-fi should me free everywhere.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.