Дискусије : Бања Лука

 Коментар
Rezolucija UN
BL
(Dr.)
23. мај 2024. у 12.55
Govorim i pišem u svoje ime.
Usvojena je rezolucija UN:

Zao mi je zrtava rata na svim stranama toliko da se zna da ne bude nesporazuma.

Nije mi drago sto je usvojena Rezolucija
Srbi nisu nikada bili i neće nikada biti genocidan narod.
Moje mišljenje ne moze promjenuti niko a ni Rezolucija u UN.
Zašto sad se cacka nakon 30 godina?
Cemu ovo sve vodi i ko dobija ko gubi.
POLARIS
(доктор)
24. мај 2024. у 05.21
Очигледни губитници су босански муслимани, по ко зна који пут су одиграли на погрешну карту. Ситуација у свијету има два могућа краја, први је да сви одемо ПМ послије размјене нуклеарних пројектила, гдје је небитно ко добија ко губи и други стварање мултиполарног свијета који је мање драматичан, а који је по мени извјеснији, али такође болан, да се САД врати у границе Сјеверне Америке, с тим да ће Западна Европа бити под великим утицајем и зависности од Истока, а тада ће бити веома битно ко је вукао какве потезе. Свијет ће се подјелити на утицајне зоне као послије Јалте с тим да ће сад граница ићи средином Јадранског мора поновном подјелом Њемачке с тим гдје ће све славенске земље плус Аустрија и Мађарска чинити источни савез, то је што се тиче Источне Европе. Е сад како ће се позиционирати поједини балкански народи унутар Балкана у односу на Србе који ће дефинитивно бити водећи народ и сила Балкана због свог односа са Русијом и Кином то је већ друга прича.

Босански муслимани, новонастали народ без педигреа у својој засљепљујућој мржњи и сулудој борби да измисли своју посебност, мало се преиграо. Највећу грешку је направио стварајући непријатељство са Србима, који су им најближи народ на свијету по свему осим по вјери. У историјски кратком временском периоду уназад 150 година, потрудили су се да то непријатељство запечате покретањем ове резолуције желећи да Србе жигошу ка о геноцидне, по налогу својих газда и све то на један примитиван начин не показујући ни најмањи могући чин поштовања према Србима са којима дијеле простор и вријеме. Не знам да ли ће бити довољно и хиљаду година извињења да босански муслимани саперу са себе бар дио љаге и срамоте запечаћене овом неуспјелом резолуцијом. Зашто неуспјелом, зато што вјерујем да ће сада да се покрене стотине сличних резолуција које ће у потпуности обесмислити све па и ову бесмислену резолуцију.
vacuum
25. мај 2024. у 06.19
„држава” која о свему мора одлучити консензусом 3 члана, покренула једну овакву акцију у пази, Уједињеним Нацијама без сагласости свих који чине ту „државу”.

Мислим ми знамо гдје муслимани БиХ претендују, али ово је превршило сваку мјеру, ово је само доказ на свјетској сцени, нек се упознају и остали народи...

Иначе јадна вам мајка ако се овоме радујете! Не видите какви сте кучићи на повоцу неких сила. Искориштавају вас као младе мајмуне и свима на овим просторима живот загорчавају.

Немој само да буде „немој ми богати толико помагати”... (као Зеленском, Украјинаца све мање, територија мања а ови му дођу 'свирају' како ће му помоћи и тако ево већ 2 године кад је буквално стани-пани).
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.