Дискусије : Романтични кутак

 Коментар
Jesen..
darkest_requiem
(hard candy)
09. септембар 2013. у 08.02
Dobar dan drustvo :) Kod mene je jesenje vreme prilično poranilo ...kao i sve ostalo ove godine, prebzo je dosla, leto kao da nije ni bilo, cela godina mi je prošla brzinom svetlosti. A jesen...e jesen je lepa, a tako setna, tako se sve čini prolazno..a ustvari sve i jeste i nije prolazno, sve uvek nekako ostaje sa nama, bez obzira sto prođe. Vreme..vreme ide ali ne „leci” bas ništa, i ništa se ne zaboravlja, vreme nam samo daje upravo sebe, tj vreme da se možda stvari slegnu, nadju svoje mesto, ali nikako i da prodju i da se zaborave. Jesen često ume probuditi secanja u meni...lepa, ali i ona najlepsa nekad ume da zabole pomalo, jesenje :) Kakva je jesen kod vas ovih dana? Pozdrav.
Expander
(phoenix_mirage)
09. септембар 2013. у 09.33
Ovde je sad rano proljece ;-)
Međutim jesen na ovoj donjoj hemisferi zna biti carobna (april/maj) i zasigurno mi je to najomiljeniji dio u godini. Isti slučaj je i sa gornjom hemisferom kad tamo Djurdjevak zeleni*
darkest_requiem
(hard candy)
09. септембар 2013. у 09.47
Oh, da...znam da je tu proleće :) A znaš i ti da mi je ta hemisfera primamljiva...Uzivaj u prolecu i skorom letu.
darkest_requiem
(hard candy)
09. септембар 2013. у 09.51
I naravno, slobdno pisi o prolecu iako je tema jesen...if so inclined :) Prijace da procitam koju od tebe. Pozz
Expander
(phoenix_mirage)
09. септембар 2013. у 10.02
Kasno je sad i idem leci...srećan vam rad umetnici°)
Možda neki drugi x ~ zopp™
darkest_requiem
(hard candy)
09. септембар 2013. у 10.12
Yeah...playing catch up ain't always fun .) Sweet dreams :) Pozz i tebi.
Expander
(phoenix_mirage)
09. септембар 2013. у 20.54
Jedna poucna misao za idilične jesenje noći

'Što je suđeno, doći će ti, čak i ako to bude ispod najveće dvije planine. Što ti nije suđeno, neće doći, čak i ako to u određenom trenutku bude između tvoje dvije usne.'
darkest_requiem
(hard candy)
09. септембар 2013. у 21.34
Predivno! :) Hvala...bas me je dirnulo. Tačno je tako...ostaje da vidim šta je sudjeno, šta će doći, a šta nikad neće, između moje dve usne :)
Leon01
(ekonomista)
10. септембар 2013. у 10.03
ništa ovde nije poranilo, ako se tako gleda iz zime, preskocilo proleće i stiglo leto, sto bi se moglo videti ko da je poranilo leti, nije bilo ga 4 nedleje i eto jesen stize dunjo moja...
tako da iz leta preci u jesen može samo da ti probudi neka secanja možda zbog nostalgije leta, al ako je ovo drugo eh tu mogu da podsetim na merlinovu, lažu, lažu te da vreme leci sve, možda sidu i tumore...
Pandora04
10. септембар 2013. у 13.16
Ovde gde ja živim darkest_requiem nisu jasno podeljena godisnja doba. Pre bih rekla da postoji proleće i zima:). Pa se taj preokret oseca možda mnogo jače nego na drugim mestima...:)
darkest_requiem
(hard candy)
10. септембар 2013. у 13.18
UH...može biti malo zeznuto to Pandora :) Kod mene leto bude ( možda al može i da ne bude leto nikako ) jesen, ako je ima onda je prelepa, od najlepsih na planeti...proleće, to nema, a zima, e to ima uvek, to je ne zaobilazno i stalno je ili blizu ili sasvim prisutna :)
Pandora04
10. септембар 2013. у 13.56
Možda živimo negde u blizini:))...
darkest_requiem
(hard candy)
10. септембар 2013. у 15.11
Pa to bi bilo sjajno ;)
Pandora04
10. септембар 2013. у 16.47
Da bilo bi sjajno:)Ja sam u Skandinaviji;)
darkest_requiem
(hard candy)
10. септембар 2013. у 20.45
AH...pa šta znam, deli nas malo okean, no nije strasno :) Kanada. Ipak, kao sto znamo, zivot je cudo i putevi razni, nikad se ne zna kuda će nas odvesti :)
Leon01
(ekonomista)
11. септембар 2013. у 03.12
evo danas ko da je kasna jesen u novembru, hladno i kisovito, šta ima tu lepog?
Expander
(phoenix_mirage)
11. септембар 2013. у 04.11
Nekako s' proljeca bas često se prisjsetim ovih krasnih uvodnnih stihova poeme od Ivane Brlic Mazuranic (na cijem sam i trgu u Sl. Brodu nedavno bi), a koja opisuje jednu dragosnu djeciju radost u poznu jesen...

Snijeg pada
I u prozor frca
Mala Anka
Hoće da se sanka...

itd

Pandora04
11. септембар 2013. у 06.13
da darkest_...nikada se nezna šta zivot donosi:)
OLDR
(LJUBAV)
11. септембар 2013. у 06.36
Jesen u mom sokaku :)))
Šta da vam rečem ..jutro počinje tako što komsija Luka u 5h cijepa drva za zimu, ne dugo za tim se cuje graja iz kokošinjca komšije Sime...kako otvorim prozor komšinica Sofija je nalozila vatru da peče đem od šljiva,...sve mirise na zimnicu zimu kišu,,, užurbano i veselo...:)))))))))
Expander
(phoenix_mirage)
11. септембар 2013. у 07.15
Meni je ovo recimo super romanticno, ovo milionski gradovi nemaju niti ikada mogu imati, tj. nemu dusu...
'ko nije shvatio neka mi ne zamjeri.

itd
OLDR
(LJUBAV)
11. септембар 2013. у 08.01
E da Ex čari malog sokačeta, gde će veca romantika. posle se degustira džem a možda i domaći sok od grožđa sto teta Sofija vješto pravi...sav rad začine neko čajem sa malo cimeta,neko crnom domaćom kafom, a neko i ljutom šljivom rakijom...moji klinci trčkaraju unaokolo po opalom lišću sa lipe i veselo se osmjehuju dok im se ono lijepi po kosi i odjeći...a po celom sokačetu je miris mirođija zimnice :))))))))))))) eh ne bi ovo mijenjala ni za milion velegrada...ipak ovo moje sokače ima dušu..onu toplu i veselu...ima ono i svoje breme i teške momente ali je moje i nezamjenjivo...
Expander
(phoenix_mirage)
11. септембар 2013. у 08.15
Tačno sam sad u iskusenju da opet nakon 150 g. gledam Druzbu Pere Kvrzice??
Mislim da je I taj film nekako sniman u jesen, a ko zna možda I nije, ali nije bila ni Zima, to odgovorno tvrdim! :D

Ovo komotno mogu I vasi a I ovi novi klinci da gledaju.

http://www.youtube.com/watch?v=1fzyGMDkGCY
darkest_requiem
(hard candy)
11. септембар 2013. у 08.16
Ok, sad ste me raznezili, sad mi se ide u NS :) Inače eto ja sam u velegradu, ali sam ipak skuvala dzem od kajsija ove godine...i bilo je vrlo idilično to kuvanje, romanticno...na moj način naravno.) I sad kad otvorim teglicu, pa poslužim nekom meni dragom biću, taj osecaj se odmah vrati, dok sam kuvala, sama, uz muziku, otvoreni prozori...miris drveca, toplo sunce kasnog letnjeg popodneva...mmmmmmmmmm :)
Leon01
(ekonomista)
11. септембар 2013. у 08.49
dobro da me podsetiste ja još nisam spremio slatko od ljiva..neću da gledam iako mi je ex objasnio šta je dzem a šta pekmez, ja ću nazvati slatko ;)

to ste u pravu gradovi nemaju tu dusu, srećom moja basta od 4 ara je na 200 m od moje ulice pa tu kompenziram malo...e jedino skupljanja lisca ljiva i jabuka koje padaju svaki dan po 2-3 kofe mi idu na zivce :(
OLDR
(LJUBAV)
11. септембар 2013. у 08.50
E da Dark ja sad moram da vadim mast ali ovo je džem pečen na drvima ;))) ma kapiram ipak malo duha si unjela i ti u svoj ;))))))))
e Družina Pere Kvržice skoro bio na tv bas sam klince posadila da ga gledaju jer je meni omiljeni film,mnogo me potsjećaju ti vragolani na mene jer sam bas bila nemirno dijete,vrag nad vragovima,što bi babe kazale i givit bi pokvarila ;)))))))))a ka mala sam bježala iz škole još u prvom osnovne ;))))))))) slagala sam mami da je učiteljica bolesna i žena nakon 3 dana ode u školu da pita ima li kakva zamjena da ne gubimo nastavu..hehheeh imala je šta i čuti učiteljica zdrava prava radi sve vreme...e sto sam tad igrala kolo kuci nikad neću zaboraviti;)))))))))) opet jesen ima tih sjećanja na jesen eeeee
Leon01
(ekonomista)
11. септембар 2013. у 08.59
još uvek si vrag ;)
darkest_requiem
(hard candy)
11. септембар 2013. у 09.10
Heheh...OLDR, ja najbolje sto bi znala sa tim pekmezom „na drva” je da ga jedem :) Kapiram...skroz o cemu pricate, ali za mene je i grad pa i velegarad totalna idila. Ja sam gradsko dete, ceo zivot u gradovima, čak ni babe ni dede na selu nisam imala. Ima sarma u gradu još kako, samo je drugaciji od tog o kom vi pišete, i sve je to i divno i lepo, zavisi samo ko se gde vise „nadje” :)
Leon01
(ekonomista)
11. септембар 2013. у 09.49
ne nije isto ni priblizno, ja sam imao abu di dedu na selu, a inače sam pretezno odrastao po gradivima, a selo je selo :)
darkest_requiem
(hard candy)
11. септембар 2013. у 10.44
Da i ja kažem , nije ni priblizno, grad je grad :))))
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
11. септембар 2013. у 17.45
Bas tako!
Selo je selo, a grad je grad...nego...
Uhvatili me panduri kako u parku cepam drva...jeste,priznajem, cepao sam drvenu klupu ali sam imao odličan razlog,da pecem paprike.
Znam, znam, reci će sad neko sto nisam lozio ugalj...ali nije to isto.
Kad gori drvo, posebno ono od klupe, nema boljih paprika. To ja lepo objasnim panduru, i dam mu još da proba moje paprike, a on ni da cuje.
Još me gleda kao budala, razrogacio oci, i vrti glavom, kao, nisam ja normalan...
Eto...ništa bez sela, grad nema dusu.
OLDR
(LJUBAV)
12. септембар 2013. у 01.20
BADBOY sad si me zbilja nasmejao ono na rano jutro hvala ti :))))))))))) ma znate šta ne kaže se džaba hvali selo drž se grada...e sad badboy možemo mi pričat šta hoćemo ali ta klupa bas i ne miriše dok gori...ja sam ispričala jedan dan u mom sokaku... inače nemam veze sa selom nisam ni ja imala dede ni babe u selu nego u gradu, odrasla u gradu neko vreme živila u velegradu, ono bila i vamo i tamo, međutim pričam o toj nekoj seoskoj idili u jesen...grad može definitivno biti lijep i romantičan ali i ne tako tih i umirujući kao selo...kad slušamo onaj šušanj lišća i poneki cvrkut ptice...Malo smo napravili i parodiju sa cijepanjem klupe ;))))))) svaka čas na humoru...Badboy ja ipak najpre odem u market po paprike i pekmez,jbg nekad neko i utrampi domaće pa se talizne...ali nije to isto možemo pričat šta hoćemo...ipak teta sofijin pekmez i sok su nesta drugo,to i moji klinci primjete i kažu ne mama ne taj sa sličicom sok onaj drugi sa gljivenim čepom ;))))))
Leon01
(ekonomista)
12. септембар 2013. у 02.46
al se pravite tose, znate šta sam hteo da kažem kad se misli na selo.

ne definitivno nisu gradovo romaticni i lepi romaticni su samo kad si ko turista u njima, ko živi u centru grada malo sto šta ima od romantike.
OLDR
(LJUBAV)
12. септембар 2013. у 03.57
al se pravite tose, znate šta sam hteo da kažem kad se misli na selo.

ne definitivno nisu gradovo romaticni i lepi romaticni su samo kad si ko turista u njima, ko živi u centru grada malo sto šta ima od romantike..

ma Leone znaju oni šta si ti hteo da kažeš, istina da su najromantičniji kad si u njima kao turista...jesen je priroda ne beton i soliteri...malo koja romantika je oslikana u zidinama, a u prirodi pa znate i sami...prva lijepa pomisao na jesen mi je narandžasto lišće u šumi...a ne mokri trotoar u gradu pljusak auta koji prolazi blizu mene i prska me i ja mu je..bb mater
Pandora04
12. септембар 2013. у 06.35
Živim na selu od oko 4000 stanovnika.Naravno sama sam tako odabrala.
Velegradove i gradove posecujem ali nikada ne bih živela u onom smogu i galami automobila.
Najlepse je kad izadjes iz kuce i osetis miris sveze pokosene trave:)
OLDR
(LJUBAV)
12. септембар 2013. у 06.47
Dok sam bila tinejdžerka bilo mi je važno da sam u gradu,a u zadnjih godina samo me zanima selo ili periferija grada, najviše zbog galame i buke, na žalost smog ne mogu izbjeci jer smo kako god okrenuli blizu rafinerije nafte...ali na to sam se naučila
Leon01
(ekonomista)
12. септембар 2013. у 07.05
ma da i ja sam vise za grad nego selo al gledam da sam na periferiji grada a do centra imam 10 min autom, jedino je mirnije nema buke i dolazi svez vazduh sa cistine.
darkest_requiem
(hard candy)
12. септембар 2013. у 08.21
Ko se sad pa pravi tosa:) Ajde, pa nisu gradovi samo beton, beton i beton...kakvih divnih gradova ima, sa drvoredima, parkovima, jezerima, rekama, tihim delovima i onim uzurbanim, od svega po malo. Ko to kaže da u gradu ne može da se nadje mir i tisina? Naravno u samom centru su zgradetine i beton, ali čim malo se izmaknes već su lepe ulice sa puno drveca, pa parkovi, pa kafici...Evo moj grad je ogroman, lično bih preferirala manji neki, ali ok, međutim u vecini delova ja bas puno zelenila i uglavnom u svim pretezno stambenim delovima je i mir i tiho...govorim o sirem „centru” grada, a u samom centru niko i ne živi uglavnom, to je neki poslovni distrikt i tamo i nema potrebe da se ide osim ako ti tamo nije posao:) Naravno da i selo ima svoje prednosti i cari, meni je lepo i jedno i drugo, zavisi ko šta voli. Meni je grad fora ...najviše zbog hiljadu desavanja koja volim da ispratim i interesovanja koja ja lično imam, a za ista u gradu imam puno prilike.
Leon01
(ekonomista)
12. септембар 2013. у 08.40
pa darkes pricaj nam malo to tvom interesovanju ;)
OLDR
(LJUBAV)
12. септембар 2013. у 08.55
Ajme ne prozivam ništa samo govorim šta ja volim. ima dark lepih parkova istina ali neuporedivo je to sve sa majkom prirodom,ja sam ocigledno previse betona gledala da mi zbilja ide na žuč grad. sva desavanja i zbivanja posetim i iz sela predgrađja i opet se vratim u svoj mir...moja sestra živi u samom centru ja kad kod nje trebam prenocit to je glavobolja jer sam se odvikla od te buke saobraćaja.i iskreno me nervoza hvata od te brzine...nekad sam mogla da to sve pratim sad me to zamara ne mogu vise jednostavno gledam drugacije...volim jesenje pecanje u tišini sa svojim dragim kraj Save slušamo vjetar kako miluje grane,pijemo toplu kafu iz termosice,pičimo po sendvičima ;)))))))))) iiii cin cin zvonce OPOP ;)))))))) ŠARAN :))))))))))
Leon01
(ekonomista)
12. септембар 2013. у 09.27
sendvic, opa moja specijalnost ;)
darkest_requiem
(hard candy)
12. септембар 2013. у 09.40
Hehe Leone :) Ima interesovanja koliko hoćeš, non stop sam u stisci sa vremenom zbog toga. Nego cuj OLDR...zvuci dobro to pecanje :) Kod mene ima puno veverica, i vrlo su pitome, dodju da ih hranis, meni stalno dolazi jedna na balkon, ja joj ostavim lesnike, orahe i te stvari :) Imamo i rakune, slepe miseve, po koja lisica ili divlji zec se često vidi, a divlje guske naravno to je isto super, po svim jezercima u gradu i na glavnom velikom, pa prelaze ulicu, zaustavljaju saobracaj :) ...kod mene uvece se trenutno još uvek cuju cvrci, slepi misevi lete često a sinoć su i guske preletale, čula sam krila i gukanje ( jel se tako kaže??:)), a ja nisam na periferiji uopste :) Malo je to drugacije ovde u gradu, nego možda kod nas...park ima svuda, ali to su OGROMNI parkovi, ne ono dve klupe i igraliste, ima i to, ali ima i ovi sto su bas velike zelene povrsine u sred grada, kao recimo central park u NY ili Hyde u Londonu...pa takvih ima minimu 10-tak u gradu, sa jezerima, rekama, divljim delovima i kultivisanim za izletnike, setalista...divno sasvim, ali svakom svoje i ko šta voli, super da možemo da imamo taj izbor :)
slatkoodsljiva
(glumica)
12. септембар 2013. у 10.29
Ja sam dijete sela I živim na selu. Kad idem u grad to je zbog doktorskih termina I zubara a to je rijetko. Tada se obično nacifram, nakitim zlatom, markirana odjeca da se zna da se ima.
ALI čim se vratim kuci uskacem u trenerku pa u bascu. Joj kad uletim u lijehu sa paprikama pa pocnem cistiti od korova!!! Mirise paprika, mirise zemlja pod noktima, misici se zatezu I na stomaku I na goozu I na none I na ruke. Onda moj dragi se zaleti odzada jer ne može vise da izdrzi gledajuci u moju goozu a ja namjerno vazda ispred njega. Tu se malo povaljamo i ja onda reknem da me izmorio I da nisam vise za posla pa me onda on posalje da odmorim a on nastavi da radi sam.
Vaginalna manipulacija?
Ma jok! Zna on da ja ne volem poljoprivredu ni u saksiji nego de malo zamajavamo po basci da bude interesantniji sex.
Ali volim selo zbog misice po tijelu. I zbog izdrzljivost u sex.
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
12. септембар 2013. у 11.09
Pa jeste, ja sam dete iz grada, i moram priznati da sam puno patio zbog tih razlika selo-grad, prirodno neprirodno...a najviše u sexu.
Malo malo pa čujem nekakve neprijatne komentare, tipa...kakav ti je to djoka, ko da je od plastike.
Eeeee!???
I sad ne smem da pitam jel to zbog kondoma ili nečeg drugog.
Možda bi mogla da mi to objasni neka sa sela?

Leon01
(ekonomista)
12. септембар 2013. у 13.31
eh dark kanad aje to prava divljina ;)
darkest_requiem
(hard candy)
12. септембар 2013. у 14.34
Lepa je Kanada sasvim, priroda je grandiozna prosto, a nebo nigde nisam videla tako izrazito lepo, u jesen je rapsodija, od neba do drveca..oh da :) A te zivotinje su svuda...srećom pa u gradu nema medveda, malo van grada je već opasnije, haha ;)
Pandora04
12. септембар 2013. у 15.15
Romeo, iako sam sa sela, ne bih znala zašto je to tako kod tebe a nisam ni shvatila da li to dobijas kritiku ili komliment?
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
12. септембар 2013. у 18.37
Pa iskreno govoreci Pan,ne znam ni sam...s obzirom da je vama sa sela sve iz grada vestacko i plasticno, pre bih rekao da je kritika u pitanju.
Na primer, sve one plasticne jelke koje koriste za novu godinu...
Kad prospes malo nafte na armirani beton, pa dobro zalijes kiselim kisama koje su pokupile i po neki radioaktivni oblak,a onda sve to dobro ozracis suncem koje se, kroz ozonske rupe,probija kroz gusti smog izduvnih gasova, nikne ti divna plasticna jelka.
Ali to je izgleda lepo samo nama koji živimo u soliterima.
Expander
(phoenix_mirage)
12. септембар 2013. у 23.00
Koliko vidim vecina vas ne može ni da razlikuje neke najosnovnije definicije odnosno raspodjele na relaciji; selendra, selo, periferija, 'provincija', varos, grad...veliki grad, metropola, velegrad/megalopolis!

No dobro, svakom svoje :-)

„Ne može somun bez barem 4 kifle da balansira”
Zgembo Adislic

http://www.youtube.com/watch?v=wh9BznncqR4
OLDR
(LJUBAV)
13. септембар 2013. у 01.22
Da naglasim... niko nije pljuvao po gradu kako dark kaže ima eto kod nje divnih parkova koji joj pruzaju zadovoljstvo odmora u prirodi...Prosto je to tako lijepo opisala da sam mogla da zamislim tu veselu igru vjeverica u parku i vjerujem da je predivno...ovde niko nije pričao o plastičnim spolovilima gumenim šta već a niti spominjao nesta u tom kontekstu u svakom slučaju svi smo nekim dijelom sa sela...Ja govorim o mom mjestu i kako to ovde izgleda dark iz svog ugla Leon iz svog Pan iz svog...Nije mi jasno zašto se ljudi iz grada nađu prozvani da su npr plastični,a ni ljudi sa sela da su primitivni...kad selo i grad nema veze sa karakternim osobinama čovjeka...
Pandora04
13. септембар 2013. у 02.26
Moram priznai Romeo da je i moja jelka plasticna:)...eto i moje selo ima malo sličnosti sa gradom:).

Leon01
(ekonomista)
13. септембар 2013. у 04.19
Eto dok sam bio još dole ja sam jelku seko iza kuce ovd eje kupujem ako hoću al nisam lud da dam 50 evra, već imam plasticnu pa ako je stavim stavim.

ako gledamo evropske gradove malo njih ima bas tolko parkova i jezera, i ako ima, treba se voziti pola sata do njih...u gradu u onom City-krugu nemas nešto zelenila...
OLDR
(LJUBAV)
13. септембар 2013. у 04.47
e Leone ne vrijedi nam objašnjavat...sve je rečeno ;)
darkest_requiem
(hard candy)
13. септембар 2013. у 08.57
Ja isto nisam shavtila da se prepucavamo šta je bolje, nego da samo razmenjujemo kako je kome gde iz licnog ugla :) E a plasticnu jelku imam i ja! Ko će one iglice kupiti po kuci ?:)
Pandora04
13. септембар 2013. у 09.40
Bas zbog tih iglica imam plasticnu jelku:)...

Nego da se vratim na moje prelepo selo.
Moje selo se nalazi 9 km od jednog većeg grada i oko 150 km od jednog jako velikog grada. Nalazi se na samoj obali mora a sa druge strane sela je predivna suma.
Selo je dobilo ime po jednom plemicu još 1633 godine a te iste godine sagradjen je i dvorac tog plemica. Dvorac je okruzen predivnim ogromnim parkom.Park se danas koristi za koncerte poznatih umetnika, kao sto su: Mark Knopfler, Pavarotti, Eric Clapton i mnogi drugi...
¨
U glavnoj ulici su kuce sagradjene oko 1700 godine u rokokostilu.Ostali deo sela je manje vise moderan sa mnostvo zelenila i biciklistickih staza kao i staza za pesake kojih ima duzinom čitavog sela povezujuci tako svaku privatnu kucu,... ako ljudi žele da posete jedni druge nemoraju ići glavnom ulicom.:)
darkest_requiem
(hard candy)
13. септембар 2013. у 09.51
Pandora pa to zvuci sasvim divno! Jel može kafa kod tebe??:) Rado bih videla taj dvorac i kuce u rokoko stilu.
Pandora04
13. септембар 2013. у 10.11
darkest_ samo izvoli:)..ima još puno toga lepog da se vidi u mom selu:)
Leon01
(ekonomista)
13. септембар 2013. у 10.33
Pored mora, jao sto ja volim more a sto volim ribice ;))

dark vodis i mene i ja bih da vidim sve te lepote tu a i volim da omirisem, svez morski vazduh koji je najlepsi ujutru ;))
darkest_requiem
(hard candy)
13. септембар 2013. у 10.47
Dogovoreno Leone...ja isto mastam o morskom mirisu i vazduhu :)
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
13. септембар 2013. у 12.45
To i ja kažem Pan, da je plasticna jelka mnogo lepsa i korisnija, i da gori isto tako dobro kao i ona drvena.
Nego vidim, sad bi svi da slusaju muziku i da se gologuziraju na moru...a veverice same da umru od gladi?
E pa ne može!!!
Pandora04
13. септембар 2013. у 13.08
Romeo i kod tebe imam veverica?
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
13. септембар 2013. у 16.56
Ne, nema...kod mene na betonu ima samo bubasvaba...one su otporne na sve.
Samo moraju dobro da se dresiraju inače pojedose sve plasticne jelke.
Pandora04
13. септембар 2013. у 17.12
Dresiranje bubasvaba nije nimalo lak posao... ali ako bubasvabama otkines glavu, moći će živeti devet dana bez glave, tj. dok ne umru od gladi...tako da postoji nada da plasticna jelka prezivi.
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
13. септембар 2013. у 18.38
:)
Sad mi je pao kamen sa srca.
Pandora04
14. септембар 2013. у 05.22
Raduje me da je tako :)
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
14. септембар 2013. у 13.01
Aj! Aj! Aj!!!
Pade mi direktno na nogu :(
Mislim...ne mogu tek tako da skratim bubasvabu za glavu, ko će posle da mi cuva kucu?
Ipak hvala ti na trudu :)
Pandora04
14. септембар 2013. у 15.03
Ajoooj...eto ti sad...ali dobro da nije bio neki veci kamen...predosecam da si skroz OK bez povreda i slično...:)

Da se vratim na bubasvabe, ionako ide zima, ne podnose temperatutu izpod 25C, pa će same uginuti...izgleda da ćeš morati da trazis nekog drugog kucnog cuvara:)
Pandora04
14. септембар 2013. у 15.05
A da, nema na cemu...i drugi put:)
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
14. септембар 2013. у 16.31
Da, to je veliki problem, mislim te temperature...moracu da unajmim pingvina kao domara.
Pa dobro...imacemo o cemu da diskutujemo kad nas zaveje sneg, pingvini vole dobre ribe.
Sigurno će biti dobrih lovackih prica. :)
Pandora04
14. септембар 2013. у 16.53
Super ideja to sa pingvinima...kada vam ribolovacke price dosade mozete da plesete.. i to pomaze ublazenju niskih temperatura:)
http://www.youtube.com/watch?v=n74WRDoqI9E
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
14. септембар 2013. у 19.12
Dobro, na stranu sve to...zanima me nešto drugo, a to je uticaj jeseni na sentimentalnost.
Sudeci po Dark i ostalim diskutantima izgleda da se nedostatak sunca i letnje toplote na organizam, manifestuje laganom depresijom i sentimentalnim povratkom u proslost.
Biće da je tu svoje prste umesao Jung sa teorijama uticaja podsvesnog na svesno.
Hmmmmm...pricajte mi malo o svom detinjstvu.
Pandora04
17. септембар 2013. у 14.36
Samo da te malo poguram Romeo, odavno si na 69:)
Badboy_Romeo
(Bla bla blah....)
17. септембар 2013. у 18.30
Bas ti hvala, tri dana 69 mi je malo previse :)
Pandora04
18. септембар 2013. у 06.19
Svemir tebi - svemir meni...ti si spasen a ja mogu proći)
_HAJDUK_
(shalabajzer)
08. новембар 2013. у 23.00
Ovo je bila dobra tema i razgovor :)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.