Дискусије : Романтични кутак

 Коментар
A volim
OLDR
(LJUBAV)
07. август 2013. у 06.09
Vjerujem da si ti osoba za mene. Volim te, iako ti mene ne voliš. Volim te, iako u tome nema ništa za mene. Ima samo moja ljubav prema tebi, što mi je sasvim dovoljno. Smatram te jednom od najzanimljivijih ljudskih bića koje sam ikad upoznala, a poznavanje tebe je sve što mi treba da te volim. Ne treba mi ništa zauzvrat. Upoznavanje s tvojom inteligencijom, dubinom, razumijevanjem, izdržljivošću, humorom, mudrošću (mogla bih nabrajati i dalje), je ono što znači ljubav, i zato sam izabrala da te volim ovako ludo.
Hvala ti što si me voljeo kad ja nisam volila sebe. Odbacila sam je jer sam mislila da nisam vrijedan ljubavi. Vratila sam se samo zato što sam mislila da si ti jedina osoba kojoj je bilo stalo.
Ali to nije bilo tačno onda, a ni sada. Bez obzira na to, ti si osoba u koju sam se najintenzivnije zaljubila. Ti si posegnuo u mene i naučio me da osjećam. S tom tvojom ljubavi je svaki djelić mog neizliječenog srca i duše isplivao na površinu. I sve je ostalo među nama. Vjerujem da sam mnogo toga izliječila, ali još toga ima. Suština je u sljedećem: zahvalna sam ti što si bio katalizator mog unutrašnjeg preobražaja. Hvala ti, hvala ti.
Vjerujem da je ljubav suština svake osobe. Ali u kontekstu postojanja između dvoje ljudi, ljubav je istovremeno i glagol. A djelovanje je stvar izbora. Fizička osjećanja su samo to – fizička. Ali privlačnost uma, srca, duha – to je magično. I kad izabereš da voliš drugu osobu bezuslovno, bez prosuđivanja i bez obzira da li u svemu tome ima nešto za tebe, dobiješ bajku.
Mislim da ti moraš naučiti da voliš sebe podjednako kao i mene. I nadam se da ćeš uspjeti u tome. Ja ću uvijek biti u blizini, bez obzira koliko bio udaljen. Ja sam od tebe u svakom trenutku udaljena samo jedan telefonski poziv ili prisjećanje, voleći te, nadajući se da ćeš pronaći mir, ljubav, sreću i šta god ti treba da se ispuniš i učiniš svoj život vrijednim življenja. Hvala ti što si uljepšalo moj život. Molim te da ovo prihvatiš kao zalog moje ljubavi i zahvalnosti, i znaj da je ono što smo mi zajedno imali bilo izvan svega što jezik može opisati. U mom životu do sada nisam našala bolji način da ovo opišem.
Leon01
(ekonomista)
07. август 2013. у 06.15
A volim
OLDR
(LJUBAV)
07. avgust 2013. u 06.09
Vjerujem da si ti osoba za mene.
>>

e hebi ga kad si udata, al volim tvoje prackice ;)))
OLDR
(LJUBAV)
07. август 2013. у 06.30
Ja bih da voliš mene a ne moje praćkice...Da me voli zbog mene ne onoga u šta se odjevam, ne zbog onoga sto dajem samo i jednostano da ne zna zašto samo da voli,jer ja volim tako...
Leon01
(ekonomista)
07. август 2013. у 06.47
„Ne treba mi ništa zauzvrat.”
>>>

ja čitam po vuku.

al eto tebe reda citacu među redovima ;)
OLDR
(LJUBAV)
07. август 2013. у 07.04
znaš nas žene nikad nećemo sve da kažemo, avi muski vukovim pravilom čitate...e musko musko
OLDR
(LJUBAV)
07. август 2013. у 07.06
To „ Ne treba mi ništa za uzvrat”, ne podrazumjeva da me ne voli nego da me voli, ah komplikovano je hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Leon01
(ekonomista)
07. август 2013. у 07.16
Ma znam, musko sam sa iskustvom, al nisu svi isti, ako se mi prilagodjavamo ne vukovom citanju, prilagodite se i vi nasem muskom mozgu, pa će vam se i posreciti...
OLDR
(LJUBAV)
07. август 2013. у 08.09
Ja sam bas prilagodljiva,toliko sam se prilagodila da sebe ne poznajem gde tome kraj...
Leon01
(ekonomista)
07. август 2013. у 08.22
ako ti je teško prilagoditi se da kažeš sto mislis a ne okolo ko kisa oko kragujevca onda verujem da ti teško pada ;)
darkest_requiem
(hard candy)
07. август 2013. у 08.30
„To ” Ne treba mi ništa za uzvrat„, ne podrazumjeva da me ne voli nego da me voli, ah komplikovano je hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.”

Ma nije komplikovano, sve si ti to lepo objasnila, samo to je jedno od onih „ko razume, shvatice”...nisu svi spremni da vole, ali stvarno i iskreno. A i ne umeju svi to. To je retkost...ko nadje neka cuva kao ništa na ovom svetu...tako se lako gubi, a teško nalazi. Pozdrav.
OLDR
(LJUBAV)
07. август 2013. у 09.00
Da tako je alko izgubiti, teško imati dark...a šta sa onima koji to nevide da gube...koji su u nekom vakuumu iz kog se ne mogu isčupati,iz kog ih stalno neko vadi a ono se vraća u njega..
darkest_requiem
(hard candy)
07. август 2013. у 09.03
...hahaha...slično iskustvo imamo :) Sve mi je jasno. To vrzino kolo...ne znam kako ne vidi, ali ne vidi...no, ja tu vise nisam mogla ništa. Das najviše od sebe i to je sve sto ikad i možeš :)
Leon01
(ekonomista)
07. август 2013. у 16.05
ljubv je ponekad cudna jedan daje drugi gubi, najlepsa je kad zajedno daju i dobijaju ;)
OLDR
(LJUBAV)
07. август 2013. у 17.30
Imaš pravo Leone,...Dark ja se umorila od igranke :-) treba i odahnut nesta popit;-) igranje u krug ni kraja ni početka
darkest_requiem
(hard candy)
07. август 2013. у 17.51
Nije ljubav cudna, cudni smo mi:) Pozz drugari!
mb__
(poet)
07. август 2013. у 19.24
ljubav. cudna mi cuda..cudoviste. ljubavna mi ljubav
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 01.14
Nemiri.Ne miri.Gdje je tu mir?
Optužena da ne dajem dovoljno, osuđena na život sa etiketom sebičnjakovićke sve što u svoju odbranu imam da priložim je glavobolja i natečene oči. Koga je to još od sigurne smrtne kazne za emocije sačuvalo? Nikoga.

Što sam starija, sve mi je teže da pristanem na kompromis. Naviknuta na sebe, na svoje berlinske zidove koji i dalje u mojoj glavi dijele istok i zapad, na svoju strogo krojenu slobodu koja nije ni prekratka ni predugačka, gdje sam zalutala? Gdje da se sakrijem?
Krene iz dna stomaka najavljujući oluju, zadrži se u grudima i tu mi krade vazduh, dušu mi uzima, popne se u grlo pa se folira kao da je knedla sa šljivama i rodi se iz mene kao uzdah. Nemir.
Igra se sa mnom. Taj nemir.Igra se s mojim raspoloženjem kao da je jo-jo.Dole – depresija. Gore – histerija. Na momente moj smijeh odzvanja od zidove kao loptica za skvoš. Raspoložena sam. Na momente osjećam da ću ostati bez daha i da će taj crveni balon u mojoj glavi koji čeka da se oslobodim same sebe, uhvatim ga i odem, eksplodirati na milijardu dijelova i nikad ga više neću pronaći.
Leon01
(ekonomista)
08. август 2013. у 03.52
darkest, pozdrav.
da i mi smo cudni al je i ljubav cudna jer nju ne možeš da kontrolises;)
Leon01
(ekonomista)
08. август 2013. у 03.54
Sve dok ima nemira ima i ljubavi kad prestane nemir i dodje ravnodusnost e tad je prekasno za sve ;)
Expander
(fire & water)
08. август 2013. у 04.30
Sve neki goli filozof/I na ovoj romantici u pm! :ZZ
Ali, pametni sve to kulturno ignorisu .)

Randomly...mada bas i nije!*

http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 05.05
Pa EX ljubav jeste filozofija na neki način...poneka zbilja treba bit dobar filozof..ja valjda nisam dobar
Zamisli da sretneš luđaka koji tvrdi da je riba i da smo svi ribe.Hoćeš li se svađati s njim?
Hoćeš li se pred njim svlačiti i pokazivati da nemaš peraja?
Hoćeš li mu kazati u oči šta misliš?
Neki ljudi idu psihologu.Neki ćute.Neki galame.Neki histerišu.Neki se napiju.Neki okrive nekog drugog za svoje stanje.Ja, evo, pišem. Patetična kakva jesam po genetskom kodu, dok prstima dodirujem tastaturu pokušavam da niz slova koja cure na ekranu kojem treba čišćenje shvatim šta se dešava i zašto se kosmosi urušavaju.
Leon01
(ekonomista)
08. август 2013. у 05.57
koristi te prstice za druge svrhe ;))
Krasotica
(magistra)
08. август 2013. у 06.30
Meni zvučiš kao neko ko je oformio svoju centralu gdje si centar ti, ti i samo ti i gdje svoju, ipak nenormalnu samoću, doživljavaš kao super-stvar i „po mjeri krojenu” slobodu.
Imaš slobodu od ljubavi, baš fino. Čovjek koji živi bez ljubavi i nije to.
Nažalost, sve je više djevojaka, ili bolje da kažem zrelih žena u 30im i četrdesetim koje tako nakaradno gledaju na svijet. I ne shvataju da je gubitak samo njihov, na kraju.
Prefiše filozofije vodi u glupost i gubitak, naravno. Kompromis kažeš? Čudno!
I ja sam iz 20og vijeka, ali se ipak rađe držim postulata iz 80ih, i pomalo iz hippy 70ih, bolje je za zdravlje tako, a bogme i za dušu...
Krasotica
(magistra)
08. август 2013. у 06.35
Ps, vjerovatno ti je lakše da se vežeš u glavu za neku apstraktnu i neobavezujuću ljubav osobe koja te ne voli nego da nadješ živog čovjeka s kojim bi život dijelila ili ne daj bože morala da praviš kompromise.
Znaš, najvjerovatnije da i druga strana (muškarac) ne bi ni željela da se zadrži kraj tako egocentrične osobe, pa ako budeš htjela da postigneš nešto (a porodica je daleko veća sreća od svega tog ostalog, been there done that!) onda ćes svakako morati da svoju dušu oplemeniš i vratiš na prastaro-samo je pitanje da li je to moguće kad neko sebi opustoši dušu skrojenom slobodom i samoćom...
Leon01
(ekonomista)
08. август 2013. у 06.45
klasika
darkest_requiem(hard candy)
je razumela i podrzila u potpunosti a Krasotica nije ;)

utipkati par slova nekom lako pada, nekog i svatis drugi je spetljan i ne svatis ga, treceg pak pogresno shvatis a mislio si da si ga dobro shvatio.
pogledi, dodiri, dela vise kažu od hiljadu reci.
;)
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 07.07

Leon01
(ekonomista)08. avgust 2013. u 06.45klasika
darkest_requiem(hard candy)
je razumela i podrzila u potpunosti a Krasotica nije ;)

utipkati par slova nekom lako pada, nekog i svatis drugi je spetljan i ne svatis ga, treceg pak pogresno shvatis a mislio si da si ga dobro shvatio.
pogledi, dodiri, dela vise kažu od hiljadu reci.

Baš tako Leone...

10 konjskih zapovijedi |

1. Izgled vara. Ja sam malo dijete u velikom tijelu.
2. Iako je tri puta kraći od tvog, moj život je ipak dug. Zato razmisli, prije nego me uzmeš sebi, jer svaka tvoja gruba riječ meni nanosi bol.
3. Brini se o meni i kad ostarim. I ti ćeš jednom biti star. Iako te moja leđa neće više moći nositi, moje će srce uvijek biti otvoreno za tebe.
4. Pohvali me, kad to zaslužim. Kako god se ponašaš prema meni, ja ne zaboravljam.
5. Prije nego me udariš, razmisli, da bih te mogao jako ugristi, udariti, ili nekako drukčije napasti, ali to nikad ne učinim.
6. Ne mogu govoriti, ali znam dobro slušati. Zato, molim te, pričaj nekad sa mnom. Iako ne razumijem tvoje riječi, znam tvoj glas, i neka on ponekad bude namijenjen samo meni.
7. Ne ljuti se na mene. Ti imaš svoj posao, svoje prijatelje, svoju zabavu, a ja imam samo tebe.
8. Prije nego me optužiš da sam lijen, razmisli, možda sam umoran, bolestan ili ozlijeđen.
9. Daj mi dovoljno vremena da naučim sve što želiš od mene.
10. Budi sa mnom do kraja. Ne izgovaraj se da ne stigneš. Tebe najviše volim, zato želim da se ti od mene zadnji oprostiš.

OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 07.15
Blizak neprijatelj ljubavi je vezanost. Vezanost se samo pretvara da je ljubav. Ona kaže: „Voljet ću te, ako i ti mene voliš.”To je neka vrsta trgovine ljubavlju. I onda razmišljamo;
„Voljet ću ovu osobu sve dok se ona ne promjeni. Voljet ću ovu stvar ako je onakva kakva ja želim da bude.” Ali to uopće nije ljubav – to je vezivanje.
Postoji velika razlika između ljubavi, koja dopušta, potiče i cijeni, i vezanosti, koja grabi, zahtjeva i nastoji da posjeduje. Kada vezanost počnemo mjenjati s ljubavlju, ona nas zapravo udaljava od te osobe. Osjećamo kao da nam je ta osoba potrebna da bismo bili sretni.Ovakva vezanost nas također navodi da svoju ljubav nudimo samo određenoj vrsti ljudi, isključujući sve druge.

Krasotice ja samo govorim o nekoj slobodi duše u vezi, svako od nas nije krojen po jednom kroju tako da svi ne funkcionicemo po istim načelima...što ne znači da ti misliš pogrešno ja ispravno...ili obrnuto...
pre koju godinu moja drugarica se udala drugi put i kroz priču ja je pitam kako se sad osjeca jer joj je prvi brak bio omča...Njen odgovor je bio „kao da sam razvedena”...znaš bilo mi je čudno ali posle sam ju shvatila kad sam gazila istiom stazom...
oseca slobodu...
Expander
(fire & water)
08. август 2013. у 07.31
Ama, sve je to super bla bla bla bling bling bla...
Nego, nisam bog zna u nekoj zavidnoj formi da pišem a još manje čitam.
Polako me 'vata putnicka groznica...ko zna možda se I vidimo u gradu uskoro, mala je to luka...

Siguran sam da ovo niste bas dugooo vremena čuli...a neki možda i nikad? .)

http://www.youtube.com/watch?v=q0EeuN-g0Rg
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 07.37
:) Oprosti izvini EX, ali to baš i ne bi voljela...Ovak je bas super :) ono zbilja bez uvrede, ali neka nas na dve strane sveta.
Expander
(fire & water)
08. август 2013. у 08.00
Rekoh - ko zna, nisam ni sam rekao da bih volio! .)
Hopefully NOT! :D

Uzivaj-te...KO ZNA, možda opet nekad navratim medj' vas romanticare I srodne dusice...

Ex ---------->>>>
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 08.22
Hm...pa ja koliko sam shvatila OLDR je spremna na kompromise, koliko hoćeš, i prilagodljiva je vrlo...ali nije spremna na kompromis kad dodje do same ljubavi? Možda ja nisam dobro shvatila :)
Leon01
(ekonomista)
08. август 2013. у 08.28
darkest_requiem
(hard candy)
08. avgust 2013. u 08.22

Hm...pa ja koliko sam shvatila OLDR je spremna na kompromise, koliko hoćeš, i prilagodljiva je vrlo...ali nije spremna na kompromis kad dodje do same ljubavi?
>>

hajd mi ovo objasni još jednom?
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 08.32
Dark ovo niđe veze sa Ex-om nema šta sam gore pisala :)...

zavisi koji su kompromisi u pitanju ima tu se može na dugačko i naširoko pisati... spremna sam ja na dosta toga za čovjeka kojeg volim, a volim i imam ga znaš i sama...samo neke stvari ne zvaću se znaš unatoč velikoj ljubavi...
e onda se pojavi ajmo reći to da sam egocentrična kako kaže krasotica, uopće ju ne kritikujem za onako grubo pisanje,žena je iskrena i ok skroz,
ali eto ne znam kake to sve veze sad ima sa nečijim dolaskom ali eto
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 08.36
Naravno da zavisi koji su kompromisi u pitanju, nećemo valjda gaziti preko samih sebe, unizavati se i ostalo, to onda i nije ljubav. Kakve veze ima nečijim dolaskom? ;) Hehe...pa kako bih JA to mogla znati, od svih na ovom svetu ja to najmanje znam, veruj mi.)

Leone, šta nije jasno? Spremna na kompromis na razne nacine, ali LJUBAV, osecanja između nas, iskrenost istih, predanost i tako dalje, pa to mora da je bezkompromisno inače svi ostali kompromisi su uzaludni...
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 08.39
E sad pošto je ovde 43 stepena možda ni ja više ne čitam dobro heheheh dark nemoj šta zamjeriti, znaš da nisam zlobnica...
znaš ono kad dođe do ljubavi ok dogovor sve vak nak,tak svakak...ali u nekim stvarima nema kompromisa jednostavnonema ili prihvati ili ajmo guzicu od guzicu pa ko dalje odskoči
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 08.43
Šta bih ti zamerila , šta ti je ?! Ne radim ja to ni onima koji su zasluzili ;) Pa upravo to i pokusavam reci...o svemu se da razgovarati, doći do zlatne sredine, kompromisi ili ne, tamo ovamo, ali kad dodje to SUSTINE...e onda je ili hoćeš ili NE...pa šta sad. Ja sto sam starija gubim strpljenje za te trice i kucine, trivijlane i detinjaste stvari u sustini, prosto ne interesuje me...hoću ili STVARNO, skroz i do kraja, ili ajmo lepo svako na svoju stranu, izljubimo se, sve najbolje i cao :) heheh..
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 08.44
Leone, šta nije jasno? Spremna na kompromis na razne nacine, ali LJUBAV, osecanja između nas, iskrenost istih, predanost i tako dalje, pa to mora da je bezkompromisno inače svi ostali kompromisi su uzaludni...

Upravo tako ljubav na stranu osecanja.iskrenost predanost, blabla...
kompromis sad ću se zapitati dal ja uopće mislim ili svhvatam taj pojam kao drugi...ili volis ili ne,kompromis bi mi bio kao neki dogovor,ne možeš ti dogovoriti da voliš...
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 08.46
Kompromis (latinski compromissium, uzajamno obećanje) je način rješenja sukoba koji se temelji na međusobnom dobrovoljnom dogovoru.

Osnova kompromisa je spremnost na odricanje obiju strana u pogledu na neku od suprotnih želja ili interesa. Osim toga (obje strane) moraju biti u duhu ravnoteže i tolerancije.

evo teorije...ipak sam u pravu to je dogovor :)
Leon01
(ekonomista)
08. август 2013. у 08.49
Leone, šta nije jasno? Spremna na kompromis na razne nacine, ali LJUBAV, osecanja između nas, iskrenost istih, predanost i tako dalje, pa to mora da je bezkompromisno inače svi ostali kompromisi su uzaludni...
>>

jad sam te razumeo, to je to nema se šta dodoati ;)
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 08.51
Kompromis radi jedino ako obe strane tako žele i dodju do zakljucka da je tako bolje za OBOJE, ako je samo bolje za jendu stranu a druga u sutini izvisi, pa to onda nije kompromis, nego ustupak, usluga ili tako nešto :) Kompromis dolazi u igru kad radimo nešto za NAS a ne za mene samo ili njega samo...a to MI, pa to je mnogo velika stvar, ali daleko od toga da podrazumeva gubitak licnosti, čak šta vise, da bi znao kako biti MI moras jako doboro da znaš da budes prvo TI sam, a tako i druga strana...wowwww...sad sam upala u filozofiranje samo tako...sporo jutro na ovoj strani plante...:)
Krasotica
(magistra)
08. август 2013. у 10.56
Bit će da je ovo ipak prekomplikovano za moje poimanje stvari. U mom svijetu postoji par, koji se kreira od muške i ženske osobe koje se uzajamno vole (može čak I istog pola). TAKO TO ide, jednostavno I prosto, I nema dalje filozofije.
Sve mimo toga mi nije realno I vodi u samoću onoga koji navodno voli (ako je to jednosmjerno). Posebno ako takva samoća još I prija „pogođenoj” personi, onda mi je jasno da ona zapravo želi biti sama I nalazi izgovor /za sebe, za druge, ne znam/ u toj nesebičnoj ljubavi.
Unutar para, koji se voli, ne vidim neke žrtve niti tegobe da bi se sada morali brinuti oko nekih kompromisa (osim ako ovaj jedan ne voli da se kupa recimo a inače je divna osoba...). Mislim, ljudi pravi zdrav, kakva je dalja filozofija tu?
Najbolje je sve dići na nivo nadrealnog I onda naglabati...pa reći nisam se dobro izrazio, pa nisam se snašla... ma idi bre!
Sad te ne voli on, sad te on voli ali ne voli sebe, pa... skrojena ti sloboda (u vezi iako nisi s njim?) I tako dalje I tako bliže...
Mis'm...ko bi se unosio u to, ni ti sama ne znaš šta to sve znači,nit te briga...
Leone, ako nisam nešto razumjela, to je jer se ne želim unositi u bilo kakve isfolirane drame.
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 11.23
Krasotice hoću da te prvo puno pozdavim!! :) I znaš...mislim da je sustina upravo to isto sto ti pricas, samo sto možda OLDR se nasla u situaciji gde mora da pravi kompromis koji duboko dovodi u pitanje njen integritet, samo postovanje i takve stvari, to ume da bude malo teško za svariti i dovodi te pred pitanje „ da li je ovo ljubav” da li bi neko ko te voli uopste dozvolio da se nadjes pred takvim pitanjem (?). E sad...možda samo nagadjam, posto vidim da je konkretna stvar u pitanju a ona piše onako generalno pa je otvoreno za interpretaciju jel :)
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 11.34
PS. da ne bude protumaceno pogresno , ne „držim stranu” nikome, cisto nastavljam filozofiranje malo, najviše sebe radi naravno :) ...nije loše nekad ni to, cisto eto..može i da neke stvari razjasni, osim ako nije trabunjanje a to se često smatra za filozofiju :)
Leon01
(ekonomista)
08. август 2013. у 12.06
sad ja ne znam dal je isfolirano ili ne al vidim da joj nije kako bi zelela, ja pisanjem i citanjem ne mogu da se snadjem bas najbolje ja u četiri oka mnogo lakse mogu pod uslovom da se prica jasnim i konkretnim recenicama, insuacije, asociacije ne racunam u to ;)
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 12.46
Hahahah...Leone :) Pravo musko! Samo direktno i otvoreno, šta tu između redova, filozofije i tamo 'vamo...reci pa da resimo i gotovo! To je super, ja stvarno cenim muski svet zbog toga, ali to je zato jer sam ja strasno direktna i ne okolisam, nego odmah u centar :) Doduse, to nije bas uvek tako bajno, suprotna strana još kako ume da krene da vrda i muca...a to je razocaravajuce i ni malo atraktivno, a najmanje muzevno ;)
OLDR
(LJUBAV)
08. август 2013. у 12.59
I znaš...mislim da je sustina upravo to isto sto ti pricas, samo sto možda OLDR se nasla u situaciji gde mora da pravi kompromis koji duboko dovodi u pitanje njen integritet, samo postovanje i takve stvari, to ume da bude malo teško za svariti i dovodi te pred pitanje „ da li je ovo ljubav” da li bi neko ko te voli uopste dozvolio da se nadjes pred takvim pitanjem (?). E sad...možda samo nagadjam, posto vidim da je konkretna stvar u pitanju a ona piše onako generalno pa je otvoreno za interpretaciju jel :)
Dark uoravo tako samo sam iskrena i drago mi je da je i krasotica ovako direktna i zbilja vidim da jeiskreno dala svoje gledanje i dala me u razmišljanje tj. razmišljam i bez do ovog počitanog. Glupo bi mi bilo da detljišem jer ipak neki me ovde znaju. Život je nekad tako zakomplkovan a ne znam zašto si to radimo.Ja sam pokusala nesta da kažem da olaksam svoju dusu neki trenutak sam se osecala ovako. Znaš kad ti neko ko ne zna suštinu ali vidi opet začkoljcu kaže svoje mišljenje bez da te mazi to je meni super.zato vam hvala.
Dark čujemo se nekad pa ti ispričam shvatit ćeš :)
darkest_requiem
(hard candy)
08. август 2013. у 13.03
E, shvatila sam da ima tu mnogo vise, da je u pitanju konkretna stvar...kad god, znaš da su moja vrata uvek otvorena :) Pozz.
Leon01
(ekonomista)
09. август 2013. у 04.12
darkest_requiem
(hard candy)
08. avgust 2013. u 12.46
Hahahah...Leone :) Pravo musko! Samo direktno i otvoreno, šta tu između redova, filozofije i tamo 'vamo...reci pa da resimo i gotovo! To je super, ja stvarno cenim muski svet zbog toga, ali to je zato jer sam ja strasno direktna i ne okolisam, nego odmah u centar :) Doduse, to nije bas uvek tako bajno, suprotna strana još kako ume da krene da vrda i muca...a to je razocaravajuce i ni malo atraktivno, a najmanje muzevno ;)

>>>

tako je najlakse sa nama, mada tu treba uvek takt da imaš, ne možeš muskom da kažeš „!@#$ neznas da hebes” al ako mu kažeš „daj malo pipni ovde, budi malo nezan, doj ovo ono to volim” iz momenta primenjuje instrukcije„ a kad bi okolo čak bi suprotno razumeli i još losiji bi bili ;)”
Leon01
(ekonomista)
09. август 2013. у 04.15
ma svi smo mi shvatili da ima tu malo vise al da ti je samo sad da olaksas dudu.
žena voli da prica o problemima a muskarac da ga resi.
Krasotica
(magistra)
09. август 2013. у 04.16
Kako ono reče Meša Selimović- kad ne vidimo odgovore (nekad jer ne možemo jer ne želimo jer smo subjektivni-parafraziram) tražimo ih u reakcijama drugih ljudi na svoje postavljeno pitanje...tako nekako.
Hoću reći, odgovor ti znaš samo što ti je bolan. I uvijek je to tako, neka jednostavna priča cura+momak=ljubavni par. A ako ti nešto od tog odstupa-odstupi i ti!
Znam iz svog bogatog iskustva, obogaćenog mnogobrojnim zabludama i stranputicama u prošlosti.
Tekatokizukutaka
(Iダニエル)
09. август 2013. у 04.22
Vreli dani, hladni ljudi. Sve je naopako, odavno.
Krasotica
(magistra)
09. август 2013. у 04.22
Pozdrav Darkest, uvijek je lijepo vidjeti te ;)
OLDR
(LJUBAV)
09. август 2013. у 05.32
Krasotice hvala sto me nisi mazila :) riječima...nego ću morati malo i leona da poslušam izgleda da bas muskima mora se reci pipni ovde, vataj tu drz ne daj...nema druge,ja pokusala svakako ali nikako direktno...a čudno je to od mene koja inače nemam dlaku na jeziku,sem kad su mi dragi baš dragi ljudi u pitanju onda idem da ne poredim...ma ne znam...

znaš krasotice ja ponekad mnogo baljezgam evo recimo ovde ,laprdača sam neopisiva ali da nesta prozborim nekome kome treba, onda utihnem, često pomislim i najruznije ali da bi nekoga povredila moram biti prvo dobro ranjena. znam da to nije dobro za mene, ali šta ćeš tako je kako je.
ukratko i ja moj sadasnji muž smo prošli fijasko u prethodnim brakovima i imamo oboje kočnicu,jednostavno osjetim ga kao sebe, cudno je to jer znam da se volimo...zbilja...ali neki vrag s vremena proradi...vise drugi faktori čakaju vraga nego nas dvoje, nekad se nagomila toliko toga i puca po nama...Nas dvoje se unatoč svemu ne svađamo za divno čudo ali se svako od nas povuce u svoj hobi neko vreme ,sto je i dobro jer se tako praznimo...stvar je u tome što ne želimo ni sa kim raspravljati,,,ali mi sad odlazak u hobi dosadio...ne znam eto otuda ona sva razmišljanja...malo je luna park u glavi.
neke ljude ne možeš da udaljis iz zivota unatoč sto odes od njih...oni jednostavno te ono drndaju dal iz dosade dal eto sto nisu imali to što imaš ti na taj način...eto ne znam dal me sad iko konta...Izvinite jbg...
Leon01
(ekonomista)
09. август 2013. у 05.38
ma kontamo te ba, najbolja solucija je uvek pricti na vreme bez prebacivanja ve ono u fazonu ajmo da probamo i ovako ovako ne nije vise lepo. ili slusas leona i onda instrukcije i konstrukcije.
ili ima i ta opcija precutis trpis u nadi da će se samo po sebi srediti i toga ima ponekad sve legne na svoje?
OLDR
(LJUBAV)
09. август 2013. у 07.39
Ma Leone ja pričam,on je tih čovjek,tip koji bas malo priča,ali kad govori govori pametno,pa uglavnom on mene sunce moje sluša...:) jbg udaraju ti neki problemi po oboje, on ode pecat nekad i ja idem,ili odem da slikam...ono sto si kazao pustimo da se neke stvari slegnu jer nisu vredne priče a opet iznerviraju čoveka da mu zadnji atom isrpi...
Tad dok crtam razmišljam misli se gomilaju pa eto luna park u glavi.

Ipak idem ja na djela kako ti kažeš udri uvati drz ne daj ;))))))))))) se...xxx protiv stresa
OLDR
(LJUBAV)
09. август 2013. у 07.39
Ma Leone ja pričam,on je tih čovjek,tip koji bas malo priča,ali kad govori govori pametno,pa uglavnom on mene sunce moje sluša...:) jbg udaraju ti neki problemi po oboje, on ode pecat nekad i ja idem,ili odem da slikam...ono sto si kazao pustimo da se neke stvari slegnu jer nisu vredne priče a opet iznerviraju čoveka da mu zadnji atom isrpi...
Tad dok crtam razmišljam misli se gomilaju pa eto luna park u glavi.

Ipak idem ja na djela kako ti kažeš udri uvati drz ne daj ;))))))))))) se...xxx protiv stresa
Leon01
(ekonomista)
09. август 2013. у 07.50
to je to, dijagnoza poznata, način uzimanja 3X1 na dan ;)
Krasotica
(magistra)
09. август 2013. у 08.05
Svakako moraš reći muškarcu jasno (nacrtano i potcrtano, podebljano) šta je to što bi on trebao, ili što treba tebi, jer insinuacije i fini govor oni ti baš nikako ne razumiju (ispričavam se pojedincima, ali kod ovih mojih nije bilo nikakvog podražaja hahaha).
Stoga, ako umišljaš da on nešto neće jer si mu ti davala hints a on se ni osvrnuo nije, onda tu teško grijšeiš. Prije će biti da jadnik ni pojma nema da ti nešto treba, smeta itd, pa kako bi ti onda i pomogao. Najvjerovatnije je da on TO SVE nije ni primijetio.

Zvučiš kao da vam smetaju treće osobe, onda to nema ko - nego neke bivše ili repovi, ili vaše familije.
Bilo kako bilo, to jeste najgore da se otreseš tih i takvih, zaista, ali možete biti i poduzetniji i oštriji a ne bježati u lov, ribolov i razmnožavanje čim vas neko malo bocne. On vas iglom, a vi njega - ćuskijom?
Sigurno tu ima priličan prostor za ometanje vaše zajednice, s obzirom na istoriju i vjerovatno neodobravanje mnogih (i njihove ubijeđenosti da stoga imaju pravo da vam zagorčavaju život).
U svakom slučaju,budi direktnija sa svima pa ćeš morati da manje ideš okolo kole i imati više mirnog vremena.
OLDR
(LJUBAV)
09. август 2013. у 08.37
OK Leone 3x1... :)))

znam ja krasotice da bježanje na pecanje i crtanje nije izlaz, ni to precutkivanje...
Sad se trebam dobro sabrat i delati, jer ja zbilja volim ovog čovjeka,sa svim njegovim dobrim i lošim stranama.
darkest_requiem
(hard candy)
09. август 2013. у 11.07
hahahhah „mada tu treba uvek takt da imaš, ne možeš muskom da kažeš ”!@#$ neznas da hebes„ ...pa naravno da imam takta, jel sam zensko ili nisam :) Inače OLDR draga, dobro ti kaže Krasotica, lepo direktnija i konkretinja budi sa svima, i ljudi to postuju, svidjalo im se ili ne, to je TVOJ STAV i dovidjenja. Nema ko šta da se mesa, ali samo prvo disi, saberi se, ako ima besa u tebi sacekaj dan dva, i onda lepo napred. Koliko sam te ja upoznala nemas ti problema reci kako je i šta je :) Biće sve ok, mala digresija, resi to sad i odmah, ne precutkuj i ne guraj pod tepih jer ćeš ponovo naleteti na isto kad tad. Pozz. ”
Leon01
(ekonomista)
09. август 2013. у 11.25
...pa naravno da imam takta, jel sam zensko ili nisam :)

>>

ne znam ni jedno ni drugo ;)
lol
darkest_requiem
(hard candy)
09. август 2013. у 12.00
DA...lol indeed ;)
OLDR
(LJUBAV)
10. август 2013. у 17.15
Leone leone žene smo da bome i to kake...ti bi brk tu zaleleo omastit samo da nas vidis ;-)
Leon01
(ekonomista)
10. август 2013. у 18.42
Strip pa i ja sam samo musko;)
jast bi ;)
Leon01
(ekonomista)
11. август 2013. у 06.29
*a
slatkoodsljiva
(glumica)
11. август 2013. у 12.38
Kaži majci šta te boli duso ...
Do sada je dijete moglo krenuti u skolu da je neko imao moooda
Leon01
(ekonomista)
11. август 2013. у 15.58
ja mislim da ona ima vise dece ;)

a šta tebe duso boli, kaži da i to resimo ;)
OLDR
(LJUBAV)
12. август 2013. у 01.10
Leone imaš ga pravo meni jedno već ide u skolu, za sad tri divna dječaka ;)))))))))))))))...moja su dva
PEPELATVOR-2
(♫ ☼ ♂ ♥ ♪ ☺)
12. август 2013. у 01.59
-Kad Strip izvadi keca iz rukava, Slatkis ostane tropa :) )))

http://www.youtube.com/watch?v=-OUAxf28SXY

:) decooo :) idemo na cevape :)
Leon01
(ekonomista)
12. август 2013. у 03.50
Leone imaš ga pravo meni jedno već ide u skolu, za sad tri divna dječaka ;)))))))))))))))...moja su dva
>>>

;)) nek su ti ziva i zdrava ;)

ma mlada je ona a i ja se još dobro držim, imace ona koliko hoće, ako zatreba, ne sikiraj se ;)
a majstori prave samo cerkice ;)
OLDR
(LJUBAV)
12. август 2013. у 07.05
EH Leone kad bi ja znala da ti sigurno žensko praviš,,,avaj nije se igrat ope da me pišonja zakine ne znam šta bi ti činila ;)))))))...
Da ja znam raspet pasulja pa prebrat.ono pu u dlan pa levo desno vam muski tam ženski :)))
Leon01
(ekonomista)
12. август 2013. у 08.45
pa zna majstor to se ne sikiraj, a to vazi i za ljivku, tako da ;)
OLDR
(LJUBAV)
12. август 2013. у 13.14
Sijem po kucama a alat nosim sa sobom ;-)
Leon01
(ekonomista)
12. август 2013. у 14.53
ki da ti je ugradjen ;)
OLDR
(LJUBAV)
13. август 2013. у 00.55
:) Leone barabo
Leon01
(ekonomista)
13. август 2013. у 04.26
;))))))
slatkoodsljiva
(glumica)
15. август 2013. у 10.58
Kad ja poredam svoje kerove, I Strip I njena djecurlija bjeze glavom bez obzira
OLDR
(LJUBAV)
16. август 2013. у 04.01
Ajme slatka nemoj na decu napucaj na mene komotno,ali decu mi ne diraj,jer ću da ti svo listje obrstim sa grana, pa ti kreč zgulim pa ti grane okrešem pa ti a joj šta bi ti ...;)))))))))))
Tekatokizukutaka
(Iダニエル)
16. август 2013. у 04.05
moj ker će da brani decu :)
Leon01
(ekonomista)
16. август 2013. у 04.50
Za kresanje sam ja zaduzen zato javi se meni kad treba da još podkreses grane ;)
OLDR
(LJUBAV)
16. август 2013. у 05.53
Teka hvala gdje čula i ne čula :))))
Leone da mi djeca fasuju zbog radi tvojih brkova i alata...pissss rutava maco, neću bolan da me šljivka nagoni,viš ti da je šenula za tobom...ja alata nit vidila nit koristila...aman si ti šljivku dobro skreso dok te otima i psima prijeti...
:)))))))))))))))))
Leon01
(ekonomista)
16. август 2013. у 07.18
majstor to majstorski radi ;)))

ma ona samo markira teritoriju, neće ona na decu dok je mene ziva ;))))
OLDR
(LJUBAV)
16. август 2013. у 12.47
Tako te gotivim
Leon01
(ekonomista)
17. август 2013. у 06.09
:) hvala strip :)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.