Дискусије : Романтични кутак

 Коментар
Mama, šta je to udaja?
No-1
12. јун 2013. у 17.41
Mama, šta je to udaja?

Ćeri, to je jedna moderna reč,
a znači usvajanje muškog
odraslog deteta s kojim roditelji
ne znaju šta da rade...?
vodena
(*)
12. јун 2013. у 19.17
lol, ali to vise vazi za nasa stara podneblja. Ovde nasi muskarci ako dodju mladji i bez roditelja sve znaju/nauce. I da kuvaju, peglaju, ciste, rade u basti, uredjuju stan..bas sve. Npr. mnogi nasi muskaraci sa kojima sam dosla u kontakt su i dok su živeli sami imali kupatila koja su bila 5+ za čistoću.

Nekada mi se prosto čini da nasi muskarci ovde evoluiraju dalje od nekog stereotipa tipicnog balkanskog muskarca nego sto evoluiraju žene. U svakom slučaju toliko je korisno kada su ljudi primorani da se staraju sami o sebi.. toliko nauce, toliko se saberu.
OLDR
(LJUBAV)
13. јун 2013. у 04.23
Nakon ženidbe vremenom tj u roku od godine dana dobiju aneziju na sve šta su znali da rade do tad...zato je svoga muza uslikam i čim nesta počne ja foto aparat pa de ti vidi:))))))) odma mu dođe sjećanje
Leon01
(ekonomista)
13. јун 2013. у 05.30
bas tako strip, oni sti su zanli ranije kad se žene sve pozaborave ;))

udaja znaci legalno u dati ;)
vodena
(*)
13. јун 2013. у 16.48
OLDR, zato sledeći put kad on dobije amneziju za neki kucni posao ti mu sarmantno reći da su i žene sklone amneziji za brijanje nogu ili sminkanje kada se udaju..:) A tek sto smo zaboravne kada je u pitanju drzanje jezika za zubima, pa to je cudo jedno :)
Leon01
(ekonomista)
14. јун 2013. у 02.40
ahah vodena jel si ti skriveno rekla da ona nije za po dan i d ajoj treba sminka ;))
sam je kriv ako nije znao da izabere kad je nenasminkana ;)
OLDR
(LJUBAV)
14. јун 2013. у 03.23
More Leone nisam ja tako grdna ni po danu... jest da me po mraku ganjo,ali nije vristao ujutro kraj mene kad je oči otvorio nego se nasmejao ;))))))))...ma ja vodena ne mogu dobit amneziju za brijanje i sminkanje nikako i kad omatorim mislim da ću stavljat barem maskaru a depilacija obavezna :)))))))))))
Ja jednostavno odradim to tako da se ponasam kao i on dok on ne popizdi sto je vrlo rijetko (zbilja) i onda mu kažem jesi se prepoznao u meni...da ne baksuziram i neureknem ali imam muza koji mi zbilja pomaze,prosto ponekad se pitam jesam neke stvari i zasluzila...
bez zezanja mislim ne pegla ves vise ali zato ni ja više ne radim sama muske poslove oko struje i vode i nekih fizičkih stvari,a on meni vise uskače za ove tako reci zenske...
Leon01
(ekonomista)
14. јун 2013. у 04.30
kako si se nadala dobro si se udala ;))

tako mi muski vise ganjamo po mraku ;))))
OLDR
(LJUBAV)
14. јун 2013. у 05.05
E vala baš Leone ;)
Leon01
(ekonomista)
14. јун 2013. у 05.12
;))) salim se ;)
OLDR
(LJUBAV)
14. јун 2013. у 05.17
A dobro ja sam uvjek za šalu
Leon01
(ekonomista)
14. јун 2013. у 06.26
ma znaš mene ;)
vodena
(*)
14. јун 2013. у 15.06
Leone, stari vraze Romanticnog Kutka,
ne skupljaj poene kod žena tako što ćeš pokusati da nas zavadis:)

Jedna od prvih stvari koje naucimo o muskarcima je da sto vam je pogled duže i vise na nama to vam i sluh nekako postane ostriji za ono sto govorimo a i „memorija pamcenja” bolja :) Tako da, malo maskare i karmina i najlepsoj ženi skracuje vreme da postigne neke stvari :)

(Secam se jednom davno sam dosla u situaciju da mi je vreme isticalo a nikako nisam mogla da nađemsmestaj. Nisam tačno shvatila kako nešto funkcionise i nasla sam se u situaciji da je sat otkucavao, potraznja bila veca od ponude (ponude koja je licila na nešto a bila prihvatljive cene) i verujem da mi nije ostalo vise od par dana kada sam se morala iseliti.

Jedan frajer je imao slobodan smestaj, ali je imao i vise ponuda na njega i hteo je da vidi svakoga ko mu je ponudio rentu. Znala sam da imam tu jednu kratku sansu i ništa vise. I iskoristila sam je kako sam mogla i znala - vizuelnom „prodajom” ili pokusajem, jer rezultat nisam znala. Utegla sam se i stavila 5 slojeva najvodenijeg, najseksijeg i najsajnijeg sjaja za usne koji sam imala- onog sjaja koji je kao staklo izgleda kao da sam „ga” upravo izvadila iz usta ili da ću tek da ga stavim.

Sigurno nisam planirala da decka impresioniram svojom pamecu ili smislom za humor nego sam isla da probam sa onim što sam verovala da može da upali.

Ja ne znam koga je on ocekivao, ali kada sam otvorila vrata on je nezainteresovan za kucao txt na telefonu i nije me odmah video. I onda je podigao pogled a ja sam rukom zagradila vrata i izbacila kuk tako da se struk još vise izvije.

Sobu sam dobila ne zato što sam bila po nečemu toliko bolja od svih ostalih kojima je soba trebala, već zato što sam ga sa benignim trikovima koje objektivno svaka žena zna naterala da me vi-di, fiksira i zapamti kada sam zatvorila vrata.

Maskara i sjaj nekada mogu osigurati nešto mnogo vrednije, bilo da je žena prosecna ili lepa. :)
Leon01
(ekonomista)
17. јун 2013. у 02.52
Vodena to stoji, to je nešto sto je u evoluciji nastalo, ne možeš da promenis, privo vidis, fiksiras, memorises ubrza se disanje i pritisak i tek posle poces da mislis ako je to uopste još moguće u takvim trenucima a ja mislim da nije moguće. samo brzo neke pokvare čim pocnu da pricaju ;)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.