Дискусије : Нови Сад

 Коментар
Stanovi - dobri krajevi za porodice
malodrustvo
16. јул 2009. у 09.57
Planiramo uskoro povratak, pa me zanimaju djelovi grada koji su dobri za porodice sa djecom. Zanima me novija gradnja (max 8-9 godina), da je mirnije i da imaju parkovi u blizini, kao i skola. Liman 2 mi se svidja što se tiče lokacije, ali su uglavnom starije zgrade. Fokusirala bi se na noviju gradnju.

Unaprijed hvala!
malodrustvo
16. јул 2009. у 10.00
I da, ne zanimaju me Novo Naselje i Novi Bulevar (iako su tamo novije zgrade).
pakodazna
24. јул 2009. у 03.45
Pa za porodice ti je novo naselje IDEALNO, jednostavno savrseno mesto za zivot

...urbanistici plan je savrseno odradjen, skole, ambulante, vrtici, puno dece, mladih bracnih parova, zelenila na svakom koraku sve na jednom mestu...novo naselje je grad za sebe...

Ne znam koji je razlog da ti se NN ne svidja, možda te je neko pogresno informisao...imaš novo gradnju na NN čak i od 900-1000 e po metru kvadratnom...topla preporuka

ps. ne živim na novom naselju :))) nemam razloga da ga hvalim...

malodrustvo
30. јул 2009. у 10.33
Ta starija naselja mi se ne svidjaju zato što se ne vodi bas dovoljno racuna o održavanju zgrada, parkova, zelenila, parkinga itd. Ulazi u zgrade kao i spoljne fasade su uglavnom isarane, zidovi osteceni, zelenilo izgazeno, parkovi se nisu obnnavljali godinama (slomljene klupe/ljuljacke, smece svuda okolo).
Inače što se tiče samog plana gradnje i uvida u sve ostalo sto ste nabrojali (skola/obdanista/doma zdravlja) mnogo su bolja u odnosu na novija naselja koja nemaju tu strukturu i pri samoj gradnji se vodilo racuna da podrže te neophodne potrebe jednog naselja sto nova naselja nazalost nemaju.
fcuk
(A)
01. септембар 2009. у 21.24

Nisam upucen dali Novo naselje se smatra starijim naseljem?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.