Дискусије : Психологија

 Коментар
Povrsinski
Derksen
19. октобар 2013. у 19.41
Cub kaže mehko, zvuci to mekanije od mekog. Mehko kao kad Osman lezi na paperju, a lepa Fatma lepezom tjera muve, odnekud dolazi ladan vaduha sa sadrvana da mu hladi jajca.
Gledam emisiju sa Robi Wiliamsom, mali prco al simpatican. Dosao u emisiju i ebe novinara a i publku kako stigne. Ovi iz publike postavljaju unapred spremljena glupa pitanja, a on prosipa.
Dize se jedna i pita: Vasa žena je porijeklom Turkinja i mi Turci smo time pocastvovani i kako vam se svidja Turska.
Aa tamo sam bio jednom kad sam imao dvadeset godina i prisao mi je tip u klubu i rekao u subotu mi se udaje sestra i da si tamo nacrtao i pjevao. Taman sam zaustio da kažem nešto i vidim nema palceve.
Normalno nisam otisao tamo u subotu, al su onda dosle njegove pajde i rekle da se gubim jel se ovaj bez palceva opasno naljutio a to je los znak.
Onda mala iz publike, Turkinjica pokusava da izgladi: Da li bi on htio npr da dodje kod nje i njene familije u Tursku. A ne fala, nisi mi ti nikakva garancija za onoga bez palceva. Mala sjeda, on se kezi i dize dva palca.
Ti Turci su cudna mraka, dosli do Beca i posustali, prenaglili, sad su dosli da norveskih fjordova i imaju bolju taktiku, ide malo sporije ali ide. Druga stvar odlozih izvrsnu knjigu od Umberta Eka Prasko groblje. Kako se kuju zavjere, tad se to još moglo raditi. Svak svakome prodaje tajne i kuje zavjere, kombinacije, sve novo, sve je moguće. Sad vise se ništa ne može izmisliti bar ne ovdje na ground control. Kaže neki ruski pisac na Sajmu knjige, prvi put su se i Rusi najeli u svojoj istoriji i sad ovi zadnjih dvadeset godina vare. Mi se još nismo najeli, al dobro mi uvijek pomalo kasnimo. Partizani –Četnici; Zvezda-Partizan i najnovija podjela ZA Pedere – Protiv Pedera. E sad mene interesuje ako te zakace dve diobe za zivota, dal ti možeš nešto birati ili npr cijeli Tabor Zvezde prelazi u Protiv pedera ili tu ima ipak malo demokratije pa ipak možeš birkati.

I mislim da mi je sad malo pao secer i da nisam vise haj poslje pola kutije rahat-lokuma. Ovi sto su dali Obami Nobela naravno nikad neće dati Umbertu a i koji cemu k.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.