Дискусије : Београд

 Коментар
Hoteli U Beogradu
velika-mala
(...)
03. јул 2012. у 17.39
Treba mi prenociste za nekoliko dana u Beogradu.Ne mora da bude nimalo luksuzno, ali pristojno i ne skupo bih volela. (naravno)
Koliko je prosecan scena za jednokrevetnu sobu u hotelima sa 3 ili 4 zvezdice -imate li ideju. Ako još znate za neki hotel blizu aerodroma- vodim na cevape kada dodjem.
Hvala.
p.s.
gledam ja po internetu,ali me zanimaju mišljenja iz prve ruke- beogradske
spar
06. јул 2012. у 16.14
Ovako, sedi u taksi i neka de vozi do zeljeznicke stanice u BG, tu je hotel Beograd. Prošle godine jednokrevetna soba kostala je oko 2000din ili 20e.
A taksi će vas kostati do hotela oko 1000din.. Samo po taksimetru.
Ako nema tu, ima u blizini u ulici Gavrila Principa, čini mi se da se zove Bistro ili Bistrol, tako nešto. To vam je od H. Beograd oko 200m. Mislim da je i on povoljan. Ima tu u blizini i hotel Posta...
Ako nema tu idi do Kalemegdana u ulicom Knez Mihajlovu i na kraju ulice desno u Kralja Petra. Ima jako povoljan hotel Rojal. I tamo je dosta povoljno.. Od hotela BG, idete uzbrdo Balkanskom do Terazija, pa levo u K. Mihajlovu i negde pri karju je ul K. Petra.
Od hotela BG do Rojala treba ti oko pola sata ili taksi. Taksi će ti uzeti oko 500-700din...
Ostali hoteli su svi skupi...Preko 4000din... Njih imaš na Terazijama, Prag u Balkanskoj, Moskva i Balkan na Terazijama a preko puta Moskve je pivnica i pored njega hotel ah ne mogu da se setim naziva...
Sve u svemu naces to sve u toj okolini...
JV
(...)
07. јул 2012. у 16.02
Ako su ti hoteli skupi evo ti ovaj nemacki sajt uz pomoć kojeg možeš da rentiras stan po dnevnoj tarifi

http://www.9flats.com
baxuz
(φεμμινα™)
08. јул 2012. у 05.07
moja drugarica kad dodje u Bg spava u jednom od ova dva, s obzirom da su jedan pored drugog:

http://www.agapeapartmani.in.rs
http://www.apartmanijankovic.com

korektni i simpaticni su i jedan i drugi (ja videla)...

hotel royal je renoviran 2005-e kad je i privatizovan... moje prijatelje smestili smo tu jer mu je pozicija fantasticna - centar grada... korektan hotel...preporucujem...

treba da znaš da u srbiji hotel 3 zvezdice znaci na zapadu 2... cisto da se ne razocaras :)
windy-chicago
08. јул 2012. у 17.37
Zavisi koliko možeš i hoćeš da platis.Ali naravno nikako oko zel. ili autobuske stanice,bezi odatle, imaš Moskvu na Terazijama, Balkan, Metropol, Jugoslavija, Slavija, Excelsior,Srbija, imaš solidan izbor,cene su razlicite, ali svako zadovoljstvo se placa. Lep provod ti želim.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.