Дискусије : Београд

 Коментар
„Tomo pozdravite mi Borisa Tadica”
Otpisani
(KK)
27. мај 2012. у 04.49
Boze dragi, i ovi nasi novinari... pa gle ovaj naslov?!

Kao prvo, ma šta ko mislio o proteklim izborima, Nikolic je sad predsednik Srbije i tacka. Predsednik Srbije dolazi u zvanicnu i radnu posetu Rusiji, prima ga lično Putin, razgovaraju i otvoreno i zatvoreno, o svemu! Pozajmici, Kosovu, EU, itd itd, ali naslov je stvarno komican! Bas je Putin tako rekao, bas je poceo recenicu sa Tomo :))))) i to je toliko od neprocenjive vaznosti da je zasenilo sve i isplivalo u naslov!

Dalje vidim u nastavku teksta da je po Pressu Toma predsednik SNS, tako mu opisuju funkciju. Pa je li ovo normalno? Kakva drskost!

Ne volim ni jednog jedinog politicara u Srbiji, pa ni Tomu naravno, ali ovo je stvarno cist bezobrazluk i izivljavanje prema njemu.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/222559/+Putin%3A+Tomo%2C+pozdravite+mi+Borisa+Tadi%C4%8.... html

Takođe, zanima me šta mislite, zašto je Putin pozdravio Tadica? ako ga je uopste i pozdravio, ovakvo novinarstvo je haos, kako normalan covek bilo šta da im veruje.

Nakamura
(Junior member)
27. мај 2012. у 05.37
od domaćih novinara cenim samo Lazanskog. Pa valjda postoji neki kodeks ponasanja u izvestavanju ? Ili hara masovna nepismenost i bezobrazluk. Tadiceva hegemonija je duboko ogrezla u gebelsovskim metodama.
--w--
(zanimator)
27. мај 2012. у 08.16
Čak i da ga je stvarno pozdravio nije u redu da ta recenica bude naslovna u novinarskom izvestaju o susretu dva predsednika.Al kad s ezna da su novinari jajare koje možeš da kupis za vinjak i 50 evra onda ništa ne cudi. Za dodatnih 50 evra tu bi moglo da piše i da se Putin interesovao za prelazni rok u C Zvezdi i kad izlazi novi cd Jelene Karleuse. KAd prgledas stampu u Srbiji ovako preko interneta može da se dodje do zakljucka da objektivno novinarstvo tamo ne postoji, svi su nečiji i to je postalo najnormalnija stvar nazalost.
steks
27. мај 2012. у 08.57
Žuti bi da nastave da vladaju kao i do sada a sve medijske poluge su u njihovim rukama pa takvi tekstovi ne treba da iznenađuju. Evo ti sa diskusije „politika”:

(tanjug/beta/rts)

На сајту председника Русије пише:

„...пренесите му моје речи захвалности на заједничкој сарадњи и желим му све најбоље”.

Док су режимску медији пренијели:

„...да га поздравите и да му пренесете моје најбоље жеље за будући рад”.

Званични сајт председника Русије
(стенограмма - дословно)

http://news.kremlin.ru/news/15447

В.ПУТИН: Спасибо большое, уважаемый господин Президент.

У меня к Вам необычная просьба. Бывший Президент Сербии Борис Тадич – Ваш политический оппонент. Тем не менее мы с ним работали в течение многих лет как партнёры. Необычность моей просьбы заключается в том, что я хотел бы через Вас передать ему слова благодарности за совместную работу и пожелать ему всего самого доброго.

Мы с нетерпением ждём формирования исполнительных органов власти в Сербии, и не сомневаюсь, что мы наладим эффективную совместную работу. И, разумеется, после принесения Вами присяги, вступления в должность Президента, Вы в любое время желанный гость в России. В любое удобное для Вас время. При этом хочу Вас заверить в том, что и руководство России, и российская общественность прекрасно осведомлена о Вашем отношении к России, и мы все это высоко ценим.

Т.НИКОЛИЧ: Спасибо.
Nakamura
(Junior member)
27. мај 2012. у 10.13
to je pravi predstavnik jednog naroda i tako izgleda jedan međunarodni diplomatski kontakt - za razliku od nato govana koja samo znaju da ucenjuju i prete.
zavarivach
27. мај 2012. у 11.01
Господо, нато се поново покренуо. Усисаће у свој систем црну гору, хрватску, Грузију. Вероватно ускоро и албанију и Македонију. Онако. Реда ради.
nameless
(menadzer stada)
27. мај 2012. у 12.17
„KK,

Takođe, zanima me šta mislite, zašto je Putin pozdravio Tadica? ako ga je uopste i pozdravio, ovakvo novinarstvo je haos,”

ja bih mogao da objasnim u jednoj jedinoj recenici, ali bojim se da opet ništa ne bi shvatila.

:)
steks
27. мај 2012. у 19.11
нато се поново покренуо
-------------------------------------------------------------
Moguće da ih je ubrzala proba ruske rakete protiv antiraketnog štita. Možda rusko sazivanje saveta bezbednosti UN povodom Sirije.
Možda kinesko prozivanje amerike povodom nepoštovanja ljudskih prava u istoj, pogotovo što je to prvi put da se Kina javno oglasi sa tako nečim.
Možda...
Odavno se nešto veliko krčka u svetskom loncu, ali je sad već počeo da poskakuje poklopac.

Sve u svemu, dobro biti neće.
oxford
(jahac na rodeu)
27. мај 2012. у 20.44
šta mislite, zašto je Putin pozdravio Tadica?
--------------

To u prevodu sa diplomatskog, sofisticiranog jezika znači: pozdravi g. Žutog i reci mu da smo mu s*ebali znanje, kako je i bilo obećano prilikom poslednjeg susreta.
Otpisani
(KK)
27. мај 2012. у 21.13
oxford, i meni tako deluje, ali zašto su demokratska glasila to tako prenaglaseno objavili?
steks
27. мај 2012. у 21.28
Zato što onako malo promenjena vest zvuči jako lepo velikoj većini naroda koji se zadovoljava gledanjem režimskih televizija ili čitanjem režimskih novina ne ulazeći u istinitost izveštavanja. Jednostavno, gutaju sve što im se servira.
Mnogi mediji su legli na rudu bez mnogo pompe, a čak i petparački Kurir koji je bio antirežimski tabloid je promenio ploču posle hapšenja vlasnika i pretnje oduzimanjem novina.
Demokratija na delu bre!
zavarivach
28. мај 2012. у 05.55
Какви сте бре то људи, новинари изоставили само знаке навода, а ви оплели по демократски изабраној власти :))
steks
28. мај 2012. у 09.37
bole, znaš onu priču kada pomeranje zapete košta glave? :)
zavarivach
28. мај 2012. у 10.10
E? Немогуће :))
nameless
(menadzer stada)
28. мај 2012. у 10.41
najsmesnije će biti kad se oni koji danas podržavaju Nikolica ubrzo budu razocarali kad ukapiraju da su opet izostale te „promene”... i to uprkos pomoći i podrsci ruske „brace”. onda će objaviti novu temu da pitaju kako sad to?

:)

baxuz
(φεμμινα™)
28. мај 2012. у 10.45
teško da ima nekog da podržava grobara... još sad kad je tadic premijer, pa to je dvojac iz snova...
nameless
(menadzer stada)
28. мај 2012. у 11.06
ima, ima, evo čak i na ovoj temi, samo sto kao i uvek ni ovog puta tradicionalno nemaju mooda da to priznaju.

to je pre svega zbog „jakih veza” Nikolica sa „majkom Rusijom”

:)))
zavarivach
28. мај 2012. у 15.21
Лесика, да ли постоји нека партија која задовољава минимум неких твојих критеријума и очекивања? Знам да си покушао да се увалиш у неколико и да оствариш твој сан да добијаш лову, да се нешто питаш а да ништа не радиш, али ти се није дало. Тада наравно не би било проблема ни са једним партијским програмом, јелте.
Ово те питам обзиром да апсолутно пљујеш по свему и да пребацујеш на друге да су обожаваоци овога или онога, а ти опуштено стојиш по страни и пљуцкаш по свему.
Одма да ти речем да немам симпатије ни према једној странци, а да ћу пљувати по онима који раде лоше, а ако случајно и ураде нешто у интересу државе, нећу пропустити да то похвалим.
nameless
(menadzer stada)
28. мај 2012. у 18.44
mislim da je od izuzetne vaznosti za Srbiju to što je novi predsednik konacno malo poboljsao i ucvrstio odnose sa rusijom. od sada pa nadalje, može se ocekivati samo boljitak.

tako da pojedinci neće moći vise da kukaju kako žive kao u paklu.

:)
sklopka
29. мај 2012. у 21.25
neke, nikako da se ratosiljaju 'zardjale kasike'..

nameless
(menadzer stada)
01. јун 2012. у 14.34
ma to je ona stara decja fora:

„E Tomislave, idi reci Borislavu da sam ga pozdravio preko Qrtza”

:)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.