Дискусије : Београд

 Коментар
Šoping mol „Delta planet”
Nakamura
(Junior member)
16. мај 2012. у 22.05
evo Slobin drug radi i pod stare dane, pravi Srbin bre !

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.239.html:380029-Beograd-Soping-mol-za-ceo-region

još kad nas nebi ljackali sa duplim cenama a svoje radnike ucenjivali za 180 evra, možda bi i bili neki Srbi. Ovako, ostaje nam samo da gledamo koliko su nas opljackali.
Otpisani
(KK)
16. мај 2012. у 23.06
more dala bih im ja fino SHOPING MOL! Narod treba da udje u fabricke hale, u redove malinjaka, u njive i sume, u amfiteatre i laboratorije, a ne i to malo para i crkavice sto ima da mu bagra lopovska izvlaci masuci bezvrednim djindjuvama i dronjama. VEEEEELNES centri na krovu, jao suuuper! Secam se kad sam bila klinka, bila neka staza zdravlja na Uscu, joj kad dodje subota morali smo brat i ja da idemo na trcanje sa caletom dok ne dodje drustvo za fudbal. E, ali nije meni cale dao da sedim dok brat igra fudbal, nego naređivao ajde tamo, ajde vamo, ajde sad gimnastika... sve u svemu dodjemo kuci u 4 popodne i ja ocu da umrem. A fizicko tek u skoli? Ljudi, secate li se vi kakvi su casovi fizickog bili u SFRJ? Pa ja samo kad se setim, i u osnovnoj i u srednjoj skoli, gore ti je bilo ako pobegnes sa fizickog nego sa matematike, digne se dzeva nevidjena! Kao prvo, svaka skola je ja mislim bila fenomenalno opremljena za fizicku nastavu. Fiskulturne sale su imale SVE! Oćeš na razboj, oćeš na gredu, koturove, konjic, strunjace, a o timskim sportovima da ne pricam, meni lično je onaj rukomet na nos izasao. A evo ovde u Vankuveru, moj sin je pohadjao dve skole i u obe ni govora o nekakvoj fiskulturnoj sali, ma kakvi bre to je deci ovde misaona imenica! Izbace ih na livadu i jurcajte se deco, lovite leptirove. Bas me interesuje kakva je sad nastava fizickog po beogradskim skolama?

nego šta htedoh da kažem, šta bre velnes centri! Kome to treba i šta će to narodu? ok ako je besplatno, ali cisto sumnjam.

I na kraju, ajde neko da mi precizno odgovori, sve ocu da pitam pa nikako - šta tačno spada u taj volsebni naziv REGION?
Nakamura
(Junior member)
17. мај 2012. у 06.44
skole su urnisane, mislim urnisali su sve sto je izgradjeno u SFRJ. Bogu plakati, nemaju pare ni da okrece, a ovamo kao neki izbori. Ne znam za koga ? Meni nikakav sljam ne treba i mislim da su najpametniji oni koji uopste ne izlaze na izbore. Nocas mi opet razvalili auto, vise nisam pametan šta da radim, preko glave mi je i srba i srpske policije i sudstva i zdravstva i lopova. I ja ću ko ti, da rasprodam nekretnine i odoh, ovo sve odlepilo.
baresh
(zanatlija)
17. мај 2012. у 08.19
'evo Slobin drug radi i pod stare dane, pravi Srbin bre ! '

Xe xe druže Mostro;) - ti bajagi se cudis nečemu cemu si dao doprinos?

Vratih se iz 4-voro nedeljne posete prvoj samoupravnoj zajednici na planeti,pa sabiram utiske o vremenima koja su nas dovela u cor-sokak.

p.s. javicu se kad 'nađem slobodnog vremena - a uz Vase dopustenje;)

Nakamura
(Junior member)
17. мај 2012. у 08.57
bas sam hteo da pitam za tvoju glavu, vidim nema te.
A u vezi doprinosa: tudje nećemo svoje ne damo. Nisam ja iz demokratske stranke.
baresh
(zanatlija)
17. мај 2012. у 13.17
Xe xe,dok je meni dusebriznika, ne treba mi glava;).

A kojoj stranci pripadas,ne menja stvar. Sve su se iskopilile iz iste - pa prema tome?

Ziv mi ti!
baxuz
(φεμμινα™)
18. мај 2012. у 12.11
meni se svidja delta planet...lep mi je... a i blizi mi je od usca i delta city-ja...
nameless
(menadzer stada)
18. мај 2012. у 14.01
sjajno!

konacno nešto sto je stvarno neophodno u ovom gradu i sto nemamo!

neko će možda reci, ali zar nisu vaznije nove bolnice, skole, vrtici, putevi...ali kako da ides na sva ta mesta ako se prvo nisi lepo obukao kod gazda Miska?!?

:)
Nakamura
(Junior member)
18. мај 2012. у 15.20

(zanatlija)
17. maj 2012. u 13.17
Xe xe,dok je meni dusebriznika, ne treba mi glava;).
-----
pa i šta će ti takva glava. U pravu si.
baresh
(zanatlija)
18. мај 2012. у 15.36
Naravno da sam u pravu.

p.s. konacno pocinjes shvatati. p.s.s. bolje ikad nego nikad;)
nadael-rafal
(no moto)
21. мај 2012. у 01.59
Jel ti Mostro imaš insurance za auto ? Ja jedva cekam da moj neko obije ili ukrade. Dobijem veću odstetu nego sto sam auto vredi. Ne uvek ali uglavnom. I sad ste dobili novog presednika bre ima da procvetate. Fakultetski obrazovan covek ,what you think?
Nakamura
(Junior member)
21. мај 2012. у 03.23
imaš insurance za auto ?
---
imam, duga devetka.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.