Дискусије : Београд

 Коментар
Beogradski saobraćaj
estiho
(®)
11. април 2012. у 23.47
Između ostalog, treba zabraniti upotrebu mobilnih telefona za vreme vožnje, po cenu najrigoroznijih kazni, kao svuda u svetu.

http://www.youtube.com/watch?v=ug_Gs5RFc78
Nakamura
(Junior member)
12. април 2012. у 05.56
telefonski razgovori za volanom su veliko zlo.
Pesaci takođe ne paze i ne racunaju na mogućnost da nekome mogu da otkazu kocnice. Desavalo se i da covek umre za volanom i mora dobro da se gleda kad se prelazi ulica.
Ima i loših rešenja u regulisanju saobracaja. To je onaj primer sa autobusom kada je skretao u levo kod studentskog grada. I on i pesak su imali zeleno svetlo, s'tim sto pesak ima prednost, a njemu je frka da skrene zbog saobracaja iz suprotnog smera. To je loše rešeno. To može da se regulise semaforom tako da ima i autobus malo vremena da slobodno skrene.
Znaci, trebali bi i oni koji regulisu semafore da se zapitaju da li bi to moglo bolje. Ja mislim da može. Jeste potrebno strpljenje na nekim mestima, ali kada se ponavljaju slični incidenti, onda na tim mestima nešto mora da se menja, a ne samo da se iscudjavamo.
dezurnikrivac
(kuj se vozi u jezuitskem tranv)
12. април 2012. у 08.37
treba zabraniti upotrebu mobilnih u vozilima gsb, gde ih skorojevici a takvih je 90% smradova da se pokazu kako i oni imaju kredita, fuj bagra jedna
JV
(...)
12. април 2012. у 13.55
Eeee sad mi prica zet, u Luxemburgu i Belgiji, ljudi čak i čitaju novine ujutru dok voze na posao. Lepo ih rašire na volan i udri Milutine. Doduse, žene - ne bas , one vise vole da se sminkaju...:)))
nina
13. април 2012. у 21.00
Mostro, u Kanadi možeš kad ti je crveno na semaforu da skrenes desno. Znaci, pesaci na tvom prelazu imaju zeleno a tebi je dozvoljeno da prođes, s tim da naravno, pesaci imaju prednost. I to sasvim dobro radi.

Nije problem u semaforu, nego u postovanju propisa.
sklopka
15. април 2012. у 23.13
eee, bas sada pricaju na tv. kako zenskaci drže noge na volanu (stigo vrbovpuc...valjda)i upravljaju, dok istivremeno razgovaraju na dva cel fona...

sto bi rek'o K. Golubovic:
'drauze sudija to su strasne stvari'...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.