Дискусије : Београд

 Коментар
Zadovoljan korisnik
baxuz
(φεμμινα™)
30. децембар 2011. у 09.30
http://i43.tinypic.com/28a6gpe.jpg

a ja ih danas zovem da im tražim kopiju racuna od fiksnog telefona koji mi nije stigao postom... kad su poceli da mi palamude šta treba da uradim, molbe da pišem, pa da cekam 15 dana pa bla bla bla... dalje nisam ni slusala... a onda mi stigne ovaj mail...

pa nije ni cudo što se covek iznervirao...
Nakamura
(znanje je moć)
30. децембар 2011. у 09.47
pa takve su ti skoro sve srpske usluge. Bahatost i neodgovornost su slabi epiteti. Oni su tu monopolisti sa svojom mrezom, koju su pokrali od socijalisticke države, pa možeš ti da protestvujes do mile volje, ali sve ide preko njih. Ja ću mobilnu telefoniju da promenim, njih mi je preko glave, a i jesu i najskuplji. A za fiksne još nisam odlucio, ali imam 2 linije koje im placam a uopste ih ne koristim.
Pretili su oni i meni, čim im racun ne stigne na vreme, a radi se eto samo o osnovnoj pretplati, a jedna linija me svojevremeno kostala, tj. samo dodela broja, 1750 DM okruglo, pa eto, posle im zakasnim sa uplatom te osnovne pretplate, a oni odmah pretece pismo kako će da mi iskljuce telefon. To im je kultura. Može im se u ovakvoj državi i kad nemaju dovoljno konkurencije.
Italijani kupili deo Telekoma, pa pobegli, jedva izvukli pola onoga sto su ulozili. Sad i Grk isto učinio, još je i zahvalan i srećan što se izvuko. Da mu je posao iso bar prosecno normalno, nebi izlazio iz posla. Pitam se koga će sledećeg da opljackaju.
nameless
30. децембар 2011. у 12.05
najsmesnije je sto kod firme koja se zove Telekom i bavi se telekomunikacijskim uslugama, mora da se dodje lično i ceka u redu satima da bi platio racun...
baxuz
(φεμμινα™)
30. децембар 2011. у 12.40
nije telekom neprofitabilan ili firma koja posluje sa gubitkom... grk je otisao jer mu se smucio srpski način poslovanja... a inače da nije tog istog grka nastalo bi još vece rasulo u telekomu...

pa već mesecima imamo los signal, pricas i odjednom padne linija, i ako ima signala budes nedostupan itd...

ništa se ne ulaze u razvoj mreze, sve pocinje da biva zastarelo i sve glavonje u telekomu boli briga za to...

upropastice još jedno vredno preduzece a onda ga prodati budzasto... e teko onda ćemo da kukamo kako je skup telefon...

inače ne smatram da je skup, placam paket od 590 dinara mesecno i imam 150 minuta + 150 sms uracunatih u to i sasvim mi je dovoljno, čak ni ne potrosim sve...
baresh
(zanatlija)
30. децембар 2011. у 12.59
nameless -, dodao bih još i najtuznije.

Ako se može preko 'mobilnog' platiti za parking,zašto ne i ostali racuni preko interneta?

p.s. pretpostavljam da je u pitanju visak birokratije koja uslovljava haos sa visokim cenama usluga.
svrsishodan
30. децембар 2011. у 13.01
bas se grk razume u mobilnu telefoniju. dajte bre ljudi. dokle god budemo zavisili od stranaca, nikad ništa od nas.
Nakamura
(znanje je moć)
30. децембар 2011. у 13.35
kako se bre Grk ne razume, a ulozio na stotine miliona eura ? Ajde ne budali. Jel se ni Telekom-Italija ne razume, pa pobegli iz Srbije ?
Nego bre bagra, nekultura, neposlovnost. Ko će bre sa njima takvima ? Hteo Austrijanac, al hteo 51%. Eno imali su kupca za JAT, pa bi još da ne bude Rus, e sad će JAT na otpad. Tako je to kad nesposobni misle da su najpametniji.
Kad stranac dodje da kupi taj Telekom, to znači da se već obavestio kod onih sto su to radili pre njega. Na zapadu su veoma bitne preporuke. I šta ima neki kupac da cuje od tog Grka ili od nekoga iz Telekoma-Italia ? Pa može samo da dodje sa svojim uslovima i ucenjivanjem, kakva crna nagodba. Eno za Borski rudnik nema kupaca, rudnik zlata ne može da se proda !? 30 godina ne radi, šta koga briga koliko ljudi je bez posla. To je sve drustvo „10%”, svako bi da naplacuje proviziju, a niko ni prstom da mrdne ili da mucne glavom. I sve to potice od bitangi na vlasti. Sad se hvale sa novim mostom od pola milijarde evra, šta ih briga, uzeli su nekoliko njih po 10%, a mi treba da se veselimo novim kreditima koji će nam izaci na nos. I posle treba da se ponosim sto sam Srbin ? Pa kad vidim bagru oko sebe, ponekad se i stidim sto ih smatram za naše.
Kultura drugovi i gospodo, kultura nama nedostaje, to bar može da se oponasa, a pameti nema da se kupi.
svrsishodan
30. децембар 2011. у 13.51
je l' ti stvarno mislis da su stranci ti koji umeju da se ponasaju?

covece, kanadu drže americki i kanadski jevreji. imaju zicu za posao, ali su stoka.

stoka u smislu, da ne umeju s ljudima- da se izivljavaju nad osobljem, da lihvare.
nameless
30. децембар 2011. у 14.53
Telekom će neminovno propasti. kao i sve drugo. to je zato što se niko i ne trudi da ga sacuva i odrzi kao uspesno preduzece... isto je i sa svim drugim predizecima. cilj je njihovo propadanje i likvidacija, a ne unapredjenje rada i usluga.

vrlo prosto.

nameless
30. децембар 2011. у 14.59
i uopste se ne slazem da su nasi celnici nesposobni. naprotiv, mislim da su vrlo sposobni i pametni, samo je pitanje za koga rade. tj. za cije interese.
steks
30. децембар 2011. у 15.01
baxuz
upropastice još jedno vredno preduzece a onda ga prodati budzasto
--------------------------------------------------------------------

To je poenta. Dodao bih samo da će ga otkupiti neki naš tajkun pod maskom firme sa Kipra ili neke tunguzije.
svrsishodan
30. децембар 2011. у 15.22
i uopste se ne slazem da su nasi celnici nesposobni. naprotiv, mislim da su vrlo sposobni i pametni, samo je pitanje za koga rade. tj. za cije interese.

:))) kupice kratki telekom. muvace neke fore sa filmovima preko njih. ne brinem ja.

ja sam zaduzen za muziku i krkanluk, posto neće bre udbin sin da placa ništa. na njemu je da se blazeno kezi i da baronise goste. srećna nova godina, morao sam u svom stilu da zavrsim ovu:)
nameless
30. децембар 2011. у 16.45
ja želim kratkom da mu u novoj godini odblokiraju IP adresu, ili da makar uspe da provali kako se koristi proksi. ;))))

baxuz
(φεμμινα™)
30. децембар 2011. у 17.11
slazem se mostro...
ne mogu da se setim kako se zvao prethodni direktor telekoma koji je još tu ulogu i dobro obavljao... e kad je on otisao nastalo je rasulo koje traje mesecima unazad...
Nakamura
(znanje je moć)
30. децембар 2011. у 17.34
kolko se secam, bio je neki Draško.
Svima je nama krivo kad nam propada nešto sto nam je dobro funkcionisalo. Eto i Galenika propade sa dolaskom ove garniture. Odolela je i najvecim krizama, ali ovoj krizi morala nije.
Šta nam je tu nam je, nadajmo se da će nam se u Novoj Godini situacija popraviti :)
Cekamo Dedu Mraza :)
svrsishodan
30. децембар 2011. у 17.57
tebra, tebi i gospodji sve najlepse u mondenskoj novoj godini želim uz ovaj svetski spot i hit:

http://www.youtube.com/watch?v=Iq9rc8fGUoc
nameless
03. јануар 2012. у 12.51
e b'ate hvala, takođe, sa malim zakasnjenjem...ma koja crna mondenska NG, pa mi uopste do toga ne držimo niti slavimo...u Subotu sam ladno prespav'o...

:)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.