Дискусије : Бизнис

 Коментар
Safe Buy Movers - da li ih neko zna?
dawe
04. новембар 2012. у 16.16
Da li je nekome iz USA poznata kompanija Safe Buy Movers? Njihov sajt je http://www.safebuymovers.com/

Radi se o kupovini iz USA - Florida i slanju do Crne Gore. Prodavac je predložio njih kao posrednike u kupoprodaji i transportu. Oni navodno preuzimaju robu od njega, šalju nama profakturu sa troškovima za robu i transport i nakon naše uplate je transportuju do CG sa svom pratećom dokumentacijom i ostavljaju nam 7 dana da odlučimo da li nam roba odgovara. Tek nakon toga oni prodavcu isplaćuju njegov deo, a nama izdaju konačni račun. U protivnom vraćaju novac a prodavac snosi troškove transporta nazad.

Prodavca ne poznajemo, a sve što je predložio deluje nekako suviše lepo i lako... Posebno ta mogućnost slanja brodom do CG u prilično kratkom roku (max 2 nedelje).
pravda_i_istina
05. новембар 2012. у 04.27
od 1954 postoje, imaju 500 zaposlenih, a o sebi samo daju web-site i 5 e-mailova, ništa adresa, telefoni itd: PREVARA
pravda_i_istina
05. новембар 2012. у 04.34
Domain Name: safebuymovers.com
Created on...: 2012-05-07
Expires on...: 2013-05-07
dawe
05. новембар 2012. у 06.52
Malo sam pretraživao net i to je to: PREVARA!

Ubace svoj oglas na sajt za prodaju plovila, vozila, itd..., ponude povoljnu cenu i upute vas kompaniju koja će kao posredovati u kupoprodaji i transportu i koja će vam poslati predračun naslovljen na osobu ovlašćenu da primi novac za robu i uslugu. Roba stiže gde vi odredite i imate 7 dana da probate i odlučite da li uzimate. Ako ne uzimate ceo iznos vam vraćaju... bla bla truć! Suviše lepo da bi bilo istinito.

@istina_i_pravda
Hvala na trudu! Možda će još neko da pročita i spreči sebe da nasedne, mada nije teško u startu posumnjati da tu nešto smrdi.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.