Дискусије : Бизнис

 Коментар
Stan na zadnjem spratu - BelVille
Royal_Place
28. јун 2012. у 10.16
Postovanje svim diskuntantima.

Pošto sam u processu razmatranja kupovine stana u naselju Belville na Novom Begradu. Naime nasao sam stan koji mi se dopada, odgovara mi kvadratura, i ima jako lep pogled.
Jedino malo me brine to što se nalazi na desetom spratu a ujedno to je i zadnji sprat zgrade.
Moje pitanje je ako možda ima neko iskusvo o ovome da podjeli, dali je previse vruce ljeti a zimi hladno u takvim stanovima. Koje bi još bile loše osobine takvog stana

Veliki pozdrav
RP
Nakamura
(Junior member)
28. јун 2012. у 20.13
loše je kad se desi da nestane struje pa liftovi ne rade. Loše je što se na visim spratovima mnogo jače cuje buka sa ulice. Poslednji sprat je izlozen i povremenim prokisnjavanjima kad popusti izolacija, ona nije vecna. Zatim, auto na parkingu ne vidis. To je sada novo naselje, ali će drvece narasti. Dobro je imati i garazu.
Pošto im je sada kvadrat ? Znam da su u početku tražili preko 2000,pa su smanjivali jer im prodaja ne ide kako su planirali. Inače pozicija nije losa. Čuo sam od nekih da im kvalitet gradnje nije neki.
Imported_from_SERBIA
(Hacker-Pschorr)
28. јун 2012. у 22.38
Ovako na prvu da kažem, iako ne znam gde je lokacija, kakave su zgrade, itd... al' pomisao da je 10 sprat, zadnji sprat, rekao bih da je malo povisoko. Uostalom, pogledaj cene stanova tj. m^2 po spratovima pa onda možeš da uvidis razliku u ceni i verovatno potraznji.
Meni se najviše dopadaju spratovi od 2-4.:) Ako mogu da biram, inače dzep je taj koji odlucuje gde i šta.:)
Lignjeslav
13. јул 2012. у 09.45
U ovom slučaju ne treba da te brine vruce-hladno, to nećeš osetiti mnogo drugacije od ostalih. Ono sto treba da da te brine je Belville, sto bi se reklo, sam po sebi. Losiju gradnju Beograd odavno nije video a usput je i zavrsavan navrat-nanos pre univerzijade. Posle su svasta nešto poravljali ali znam da su u nekim zgradama bile montirane vertikalne cevi uzeg preseka nego sto je potrebno (dal' za vodu ili grejanje?), par drugara se ganjalo sa njima da se zameni kompletno parket (u kakvom je stanju bio i šta ga je sve napalo), i tako...
konecenemora
(sofer aviona)
09. новембар 2012. у 19.06
-bilo je problema sa poslednjim spratom, nisu veliki, sanirani su
- kad nestane struje, liftovi rade i osvetljenje garaze
-auto nemas potrebe da gledaš kad ga gleda obezbedjenje u podzemnoj garazi
-sve sto su popravljali, nije bilo u svakom stanu, već u 5% stanova
i to na zahtev kupaca, uglavnom sitnice koje su ispravljene
-Belvil ima stanove visokog kvaliteta, liftove, održavanje, i svi „agenti”
za nekretnine ispiraju usta o losem kvalitetu Belvila, iako nisu bili nikada u
ni jednom stanu
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.