Дискусије : Бизнис

 Коментар
5000 evra..
armagedon2012
17. јун 2012. у 18.27
Imam 5000 evra, u šta bih mogao da ulozim u Srbiji, molim vas neki predlog...
Nakamura
(Junior member)
18. јун 2012. у 05.03
pa... u Srbiji ti je najbolje da se uclanis u SPS, a onda platis nekome da te instalira na neko rukovodece radno mesto gde ćeš moći da krades iz državne kase i namestas sebi i svojoj rodbini dobre poslove.
drmrsivi
20. јун 2012. у 17.45
I srbiju 5000 evra ima istu vrednost kao i u Amerliku dolar kad bi tamo investirao. I u srbiju je sve skupo i investicije nisu sigurne. Šta možeš da kupiš za 5000 Evra, Niti jedan polovan jugo.
NetKorisnik
28. јун 2012. у 02.15
Manje-više, se slažem da je u Srbiji dosta nesigurna svaka investicija ali sa druge strane. Pogledate oko sebe, i videćete da ipak može da se i pošteno radi. 5000eura nije velika količina novca ali može da se pokrene neki omanji biznis koji bi mogao da doprinosi par stotina eura mesečno. Naravno, sve zavisi kolika su tvoja očekivanja !? Šta si podrazumevao „gde uložiti” ? Da li misliš na ugostiteljstvo, poljuprivredu, zanatstvo itd. To dosta zavisi i od tebe, čime si se dosada bavio ?

Po meni najbolja trenutna investicija je u IT, tu se uzima novac definitivno!
prasnjavi
08. јул 2012. у 03.55
Mislim da u Srbiji ne bi bilo dovoljni ni 50 000 da budes siguran u svoju investiciju,

No ipak ako si zaista ozbiljan da ulozis taj novac mogao bi da saslusas moj plan o malom biznisu preko interneta u Nemackoj.
[email protected]
murija
(neka sica)
09. септембар 2012. у 17.03
ovako se ulaze u srbiji,jedan primer samo,procitaj i izvuci pouku

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/341895/Leskovcanin-se-odrice-srpskog-državljanstva-Nije-ova-država-za-mene
Neko_bg
19. март 2013. у 16.54
Taj gospodin što se odrice srpskog državljastva ne proznajte pravo ni jedna država ti neće dati ni radnu dozvolu a ne pasos tek tako...

On se odrice a u Srbiju doslo preko 100 000 stranaca, samo sad u bg živi prekop 40 000 državljana nemacke, at, usa, ch... Kupili su pola srbije i rade...

Imam klijenta nemca koji proizvodi hranu u Srbiji izvozi je u rusiju i covek kaže da zaradi vise nego u nemackoj. Ima 20 radnika i zaradu oko 6000e mesecno dok u nemackoj to nije mogao nikako plus u Srbiji kaže cene menje 3x. Kupio je 5 hektara zemlje gde gaji povrce.
Sve ukupno ulozio 80 000e... I znam da je porez na dobit platio oko 5800e prosecno za prošlu godinu.

Čak mi se fali kako je poceo da prodaje u Srbiji povrce mimo sezorne...

I samo povrce se gaji kad mu nije sezona tu su pare...

Vidim i komsije oko njega pocele isti pricu njih 2 se udruzili pa proizvode zakupili dve tezgde u bg na pijaci i kažu nije naka zarada ali po 400e imaju da podele njih 3 prodaje dok proizvodi njih 4 ali su 7 sati na njivi...

Aleksandar14
07. јануар 2014. у 09.26
Nudim mogućnost zarade onima koji raspolazu odredjenom kolicinom novca a ne znaju kako da ga koriste i gde da ulazu, kojima isti stoji u banci ili negde među knjigama i ne sluzi ničemu. Spreman sam da podelim svoje znanje koje sam stekao tokom par godina bavljenja ovim poslom. Nije u pitanju nikakva prevara, radite sami za sebe, sam ste svoj gazda i zarada zavisi najviše od vas samih. Garantovana mesecna zarada uz određeni vas ulozeni napor je oko 300 evra minimum a od vas zavisi da li će biti vise ili ne. Odlično za sve one koji raspolazu novcem a može da im sluzi kao dodatna zarada za zivot ili za one koji nemaju posao onda mogu maksimalno da se posvete ovoj prici i da zaraduju pristojnu svotu novca koja će zavisiti samo od vaseg truda. Odmah napominjem da je novac koji je potreban za početak oko 2500 do 3000 evra. To je otprilike kolicina novca koja je potrebna da bi se ulagalo i stvarao novac. Moje usluge za obuku, prenosenje znanja i za maksimalnu pomoć nakon obuke za šta god da vam zatreba ja naplacujem 1500 evra. Možda deluje mnogo ali kad bih sve preneo sad na papir i svima objasnio o cemu se radi i kako se lako dolazi do zarade pogotovo posle svog ovog vremena radeci isto ne bi se slozili da je to velika cifra pogotovo što se taj ulozeni novac može vrlo brzo vratiti. Za sve one koji su zainteresovani da pokrenu svoj novac kojim će sami raspolagati neka se jave na e-mail - [email protected] (Iz Beograda sam), zatim ukoliko budete i dalje zainteresovani cucemo se putem telefona a ja ću onda objasniti o cemu se radi i koji način zarade je u pitanju. Broj zainteresovanih ljudi koje ću prihvatiti da obucim je limitiran jer ne želim da se prica raširi u velikim razmerama.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.