Дискусије : Бизнис

 Коментар
Posrednik kamionskog transporta. .
T_I
(Brak istih polova samo u paklu)
05. октобар 2011. у 19.20
Ako se neko od posetilaca ovog dela diskusija bavi poslovima posrednistva u kamionskom transportu na podrciju SAD, molio bih ga da mi se javi elektronskom postom na adresu : [email protected] .

Potrebne su mi osnovne informacije vezano za ovu vrstu poslovanja u SAD jer mi je namera da u bliskoj buducnosti registrujem agenciju koja bi se bavila poslovima i delatnostima posredovanja prilikom transporta robe u SAD,(Truck Transport Agency)..

Nakon gotovo dvadeset pet godina teskog rada otisla su mi leda, vreme je da pocnem da radim glavom dok još nešto ima u njoj .

Veliki pozdrav i hvala unapred svima koji imaju nameru da se ukljuce u ovu temu i daju osnovne informacije vezano za pitanje u naslovu .
T_I
(Brak istih polova samo u paklu)
05. октобар 2011. у 19.27
Ispravna adresa je:

[email protected]
Business_USA
(Business)
06. октобар 2011. у 18.08
Idi u USDOT i registruj kamion i firmu
http://www.dot.gov/

uzmi osiguranje

i na ovoj stranici trazis ture.
http://www.truckstop.com/

imaš i mnogo vise, samo googlaj brale. i onda ozeziiii po $1.50 po milji, a skupo gorivo, a polovan kamion, pa brale kad rikne trazmisija, ili guma na sred puta, a snijeg do pola koljena, a ti se nisi okupo 15 dana i smrdis sam sebi, pa pocnes da ebes majku usa. Ili jadan zuris da stigne tura, kad murija iza tebe pa ti nadje milion ..uraca.. jojjj mili
T_I
(Brak istih polova samo u paklu)
06. октобар 2011. у 20.11
Пријатељу ниси разумео моје питање , ја не желим да возим камион , толико ми новца не треба, ја желим да научим да обављам послове транспортног диспечера, па пре него што кренем у озбиљно студирање желим да добијем увод шта ме чека у том послу ...

chantilly
(automehanicar)
07. октобар 2011. у 10.11
Ma taj nam se ZEMO Bussines snasao opasno tamo u Nevadi pa jedva ceka da se nasmije nekom nevoljniku koji bi nešto novo da proba

Trci pred rudu samo da se nasladi i ne cita šta mu drugi piše,
vjerovatno tako i ne slusa šta mu neko govoi uzivo,samo gleda Zemara sebe i broji koliko je danas dobar zelembaca heheh..

Ako hoćeš moj savjet,uzmi radi transport nafte i naftnih derivata ako znaš i umijes

Gdje je nafta tu je i lova:))

T_I
(Brak istih polova samo u paklu)
07. октобар 2011. у 15.39
То ти је добар предлог са обзиром да таква врста посла никада неће престати ..
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.