Дискусије : Родитељи

 Коментар
Toronto-vrtici/daycare
happy-me
17. април 2010. у 16.11
Da li neko ima iskustvo (i kakvo) sa Montesori skolom i Teddy Bear vrticem u Torontu? Hvala :)
OljaBL
29. април 2010. у 12.54
MOj sin je trenutno tamo ... šta te interesuje?
Vritic je dobar, imaju neke naše tete koje mogu da mu pomognu ako neprica engleski (sto je bio nas slučaj) ... fino uce / druže se.

javi se na [email protected] ako imaš neka pitanja.
happy-me
29. април 2010. у 15.09
Hvala na javljanju. Moje dete bi trebalo da krene u vrtic negde u septembru, po nasem povratku iz Beograda.. Bila sam u Tedi Beru, Kids Club-u a o Montesori skolama sam samo citala i slusala, nismo otisli u obilazak..
Koliko sam mogla iz pisma da zakljucim, mislis na Tedi Ber? Kada sam bila u poseti, nijedna vaspitacica, u to vreme nije pricala nas jezik, sto je nama jako bitno, jer bih izbegli dodatnu traumu, jezik.. Vlasnici da, ali nisam sigurna za vaspitacice. Možda je sada druga situacija.. Koliko je dugo dete u vrticu? Koliko je staro? Nasa malena sada ima 2.5 godine..
Mislim da smo odlucili za TB, ali ćemo tačno znati za koji mesec..
Malo smo specifican slučaj, alergije na hranu su u pitanju, pa mi prilikom te posete ni vlasnik i jedna od vaspitacica nisu ulili sigurnost, koju rodjitelj ocekuje.. Iz tog razloga sam htela da pokusam sa nekim drugim, ali ipak se nekako uvek vrtimo oko TB. Drago mi je da imate pozitivna iskustva :))

Pozdrav!
jelenakan
13. мај 2010. у 09.15
Moja oba unuka idu u Tedi Ber i zadovoljni smo. Imali su po 2 godine kad su posli. Ima teta sarajka nasa jakooo, jako prijatna a inače smo zadovoljni. Kuharice su takođe bile naše, ne znam trenutno unazad 2 mjeseca. Ima dosta naše djece tako da mislim da jezik neće biti problem.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.