Дискусије : Родитељи

 Коментар
Majka cuvala strazu..
No-1
08. децембар 2009. у 00.13
Ubila sina letvom...OSUđENA NA KAZNU „SAMO”6 godina...ZALOSNO,TUZNO.

Milica Pavlović (28) iz Obrenovca ponovo osuđena na šest godina zatvora zbog brutalnog zlostavljanja trogodišnjeg deteta, koje je preminulo od posledica batina

Okružni sud u Beogradu ponovo je osudio Milicu Pavlović (28) na šest godina zatvora zbog zlostavljanja trogodišnjeg sina Dušana, koji je od posledica povreda preminuo 16. aprila 2002. godine!

- Prvom presudom, koju je Vrhovni sud ukinuo i naložio novo suđenje, Pavlovićeva je bila osuđena na istu kaznu zatvora. Pošto se na tu presudu žalila samo ona, ne i tužilaštvo, sud - shodno zakonu - nije mogao da joj izrekne višu kaznu - potvrdila je portparolka Okružnog suda Ivana Ramić.

Tokom suđenja je utvrđeno da je Pavlovićeva od 9. do 13. aprila 2002. godine tukla dete letvom i gumenim crevom od aparata za autogeno zavarivanje u kući nevenčanog supruga u naselju Skela kod Obrenovca, nanevši mu po telu i glavi teške telesne povrede, od kojih je preminulo tri dana kasnije. Na prvom suđenju optužena je priznala krivicu, a kasnije je to negirala.

- Počela sam da ga tučem još kada je imao godinu i sedam meseci. Tukla sam ga i nisam obraćala pažnju gde, jer me nervirao zbog stalnog plača. Možda sam ga u afektu udarila i u glavu - sasvim pribrano pokušala je Pavlovićeva, inače čistačica u „Lasti”, da objasni kako i zašto je pretukla na smrt svog trogodišnjeg sina.

Na drugom ispitivanju, međutim, za ubistvo sina optužila je nevenčanog supruga
Zorana Markulića. Tvrdila je da je suprug stalno maltretirao nju i dete i da ga je kobnog dana tukao drškom od metle, a posle je prinudio da i ona to čini. Protiv Markulića je takođe bila pokrenuta istraga, ali kasnije je obustavljena zbog nedostatka dokaza.

Retki su primeri da majka duži vremenski period nad detetom vrši nasilje koje se završava smrću. Kad su u pitanju načini izvršenja ove vrste ubistva, najčešće je reč o davljenju i gušenju, dok je ređa upotreba oštrih predmeta. Najdrastičniji slučaj svakako je brutalno ubistvo trogodišnje Katarine Janković. Okružni sud u Beogradu je 23. novembra u ponovljenom postupku osudio njenog očuha Mališu Jevtovića na 40 godina zatvora, a majku Anu Filipović na 37. Utvrđeno je da je Jevtović 17. jula 2005. godine u Zvezdarskoj šumi silovao nesrećnu devojčicu i naneo joj povrede od kojih je preminula dok je majka čuvala stražu.

Ne mogu da verujem.

njezna_zverka
(manitanje)
08. децембар 2009. у 00.48
mene ubija kad chujem te priche. chesto se sjetim male Katarine i mozhda donekle shvatim da postoji mnogo okrutnih monstruma koji naude djeci ali majke nikako da shvatim..svaka normalna majka ima urođen instinkt i dobije ekstra snagu da brani svoje mladunche i djete..
shta je sa ovim zhenama? nek mi bog oprosti ali ja bih ove zhene osudila na smrt muchenjem od 6 jeseci.
shta je 6 godina zatvora?zashto tako malo? kakav je to sud?
pa ona će imati vremena da ponovo rodi i uradi isto.
nadam se da će se naći neko savjestan u zatvoru da ih dokrajchi i da ih zgazi kao crve.
BEHEPA
08. децембар 2009. у 13.13
Da, frapantno je i to što se tuzilastvo, ako je verovati medijima, nije zalilo na prethodnu presudu od samo 6 godina. Znaci, oni su se time zadovoljili??!!? Strasno.

Za zlostavljanje dece, dozivotna robija, za smrt deteta, smrtna kazna.
No-1
08. децембар 2009. у 15.27
Šta je 6 godina,ništa,kao 6 meseci...sto rece Zverka.Ona ima vremena da se ponovo uda,i rodi dete „koje che tuchi letvama,kablovima”..zalosno do bola.Takve „ljde” ZVERI,ne treba pustiti na slobodu...?
njezna_zverka
(manitanje)
09. децембар 2009. у 09.24
ochekivati je da bar sudstvo bude trezveno i odgovorno ali ni oni ne funkcionishu.
zhalosno!
zemlja koja nema oshtre kazne za ubice djece ochigledno ne cjeni svoj narod ni novi narashtaj.
imaju li te sudije unuchice i imaju li dushe kad vide slike i dokazni materijal muchenja tih malih andjela?
shta je sa tim ljudima?
na floridi bi sve troje tih manijaka bilo osuđeno na smrt.
u srbiji ova kuja dobila 6 godina a pustice je nakon 3 zbog dobrog vladanja.
shta josh reci???
No-1
09. децембар 2009. у 16.56
..ja hih presudio njoj isto kao sto je ona presudila nevinom andjelu...uhuh,sav se jezim...ma strasno bre...šta kaže,pocela ga odmah tuci,jer je plakao...pa morao je plakati kod takve 'majke'.gladan i zedan...bez ljubavi i milosti.
No-1
10. децембар 2009. у 02.53
ARANĐELOVAC - Predrag D. (41) iz okoline Aranđelovca uhapšen je danas zbog sumnje da je dva meseca svakodnevno maltretirao i zlostavljao svog maloletnog sina, saopštila je policija.
Sumnja se da je dečaka starog 16 godina tukao rukama, oklagijom, drškom od metle, drvenim kocem i kablom od kompjutera od kojih je on zadobio brojne vidne povrede, podlive i masnice.
Prema navodima policije, dečak zbog straha od oca nije smeo da prijavi nasilje niti se obraćao za lekarsku pomoć.
Istražni sudija je, nakon saslušanja, Predragu D. odredio pritvor.

Koja skotina.pritvorili ga,i hraniti k'o gospodu,u toplom.

Treba ga tuci mesec dana,ali tuchi.
jedna_ana
10. децембар 2009. у 18.48
Zanimljivo stivo za citanje. Mislim na vase postove. Neki od vas su bili aktivni na topku 'Batina je iz raja izasla' ali tada ste drugacije komentarisali.

Koja ste vi gomila licemera, pa to je za Bogu plakati.
No-1
11. децембар 2009. у 00.47
Jedna...kada kazete 'vi'...ko su ti?
imported_from_serbia
11. децембар 2009. у 23.24
Tog sudiju treba udarati letvom po glavi dok mu ne dodje iz dupeta u vugla, ako prezivi posle 3 dana bubanja.

Cistacicu treba udarati u vugla dok ne crkne, naravno letvom, kablom, bilo čim.

A konja tatu treba macolom u vugla iz mesta.

Sto bi ja bio dobar sudija, Adolf bi mi pozavideo na metodama.
Ringispil011
(profesor muzicke kulture)
13. децембар 2009. у 03.04
Apsulutno sam za drakonske (pa sve do smrtne kazne) za bolide ovog tipa.. ali slučaj ovog decaka od 16 godina je isto jeziv zato što ga je centar za socijalni rad dodelio tom istom ocu posle razova, ocu pijanici i agresivnom. niko njih ne spominje. niko da podnese ostavku.niko da dobije otkaz.. ni jedan novinar da ode i da ih pita, zašto su to uradili? o cemu su razmišljali? ovo nije prvi slučaj njihove jezive greške.. a oni ne odgovaraju nikome i ničemu?!?!?! zašto su tako nedodirljivi? u cemu je fazon???
No-1
13. децембар 2009. у 22.30
Dal su deca kriva sto su dosli nekim slučajem,ili nepozeljna na ovaj svet?Kakvi su to roditelji koji ne žele svoje chedo?

Svetske statistike upozoravaju da su deca nasiljem ugrožena od samog dolaska na svet. Izveštaji Međunarodnog društva za praćenje zanemarivanja i zlostavljanja dece od pre pola godine ukazuju da maltretiranje dece ima uzlaznu putanju: jedna od četiri devojčice u svetu i jedan od pet do sedam dečaka seksualno su zlostavljani pre nego što napune 18 godina.
Po učestalosti torture nad decom, stručnjaci ovu vrstu zlostavljanja stavljaju tek na treće mesto. Najčešći oblik iskaljivanja besa nad decom je fizičko zlostavljanje, a zatim sledi zanemarivanje. Broj maltretirane dece meri se milionima, i to na osnovu samo prijavljenih slučajeva nasilja nad maloletnicima. Bez obzira na stepen razvijenosti, porodično nasilje je u većini zemalja dobro čuvana tajna. Tako se procenjuje da na tri miliona prijavljenih zlostavljanja najmlađih bar još 50 odsto slučajeva nikada ne stigne do javnosti ili institucija.
NYC40
20. децембар 2009. у 09.28
U Americi bi dobila od 25 godina zatvora ili dozivotno. Znaci 25 bi morala da odsluzi pre nego ide ispred komisije. Zato u Americi ima vise od 7 miliona zatvorenika. Da neko dobije samo 6 godina zatvora za oduzimanje zivota i to detetovog zivota je ludilo.
pravda_i_istina
28. децембар 2009. у 02.40
sa 16 ako već nemas snage da skotu da se suprotstavis, uvek možeš da pobegnes, ali eeeeeeeeeeeeeeeeeeeej TRI GODINE DETE JE BESPOMOCNO! ni meni nije jasno kako se bolesnici ne zatvaraju dozivotno automatski, bez sudjenja/sudija.
vinie
02. фебруар 2010. у 05.29
Srbija za mene nije država dokle god ima ovakve „ zakone ” .
Ovo je sramota i uzas za državu Srbiju i njen „ pravni sistem ” koji je toliko truo da zaudara i smrdi na sve strane . Zalosno je sto ubice i manijaci dobijaju blage i smesne kazne dok ono najvrednije u ovoj primitivnoj državi ( deca ) stradaju . Pre neki dan sam procitao da je neka devojka pri izlasku iz bolnice ostavila tek rođenu bebu ispred nekog dvorista maltene na ulici i copor pasa lutalica je verovali ili ne rastrgnuo ! Strasno i uzasno , da sam vlast ja bih tu devojku zbog ovakvog cedomorstva bacio u tamnicu do kraja zivota ! Uzas tek rođeni zivot ! Kakav smo to narod i zemlja ...
nisevic
(mama-fizioterapeut)
06. фебруар 2010. у 20.54
Nikad u zivotu nisam čula ništa strasnije od ovoga...uzas...
Nefertiri
(public relations)
20. фебруар 2010. у 00.18
U potpunosti se slazem sa BEHEPOM...za smrt djeteta smrtna kazna. Samo sto bih ja u tom slučaju bila znatno ostrija prema monstrumima kojima je djete vjerovalo i ocekivalo zastitu i da ga tako kapitalno iznevjere!!! Nekad kad razmišljam ili čitam o tome, prepadnem se same sebe i misli koje mi se vrzmaju po glavi na konto monstruma. da sam samo neka vlast...eeee...zatvori bi ih bili prazni ali zato parcele prepune!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.