Дискусије : Навијачи

 Коментар
Monako-Zvezda
TC-64
22. октобар 2024. у 03.49
TRENER MONAKA HVALI ZVEZDU: Kvalitetniji su tim od Dinama iz Zagreba! Zaslužili su pobedu protiv Benfike

U prva dva kola Lige šampiona Crvena zvezda nije uspela da osvoji ni bod. U Beogradu je crveno-bele nadigrala Benfika (1:2), a izabranici Vladana Milojevića nisu imali nikakvu šansu u Milanu, gde su doživeli težak poraz od Intera (0:4).

Priliku da poprave utisak crveno-beli imaju na stadionu „Luj II”, gde će u utorak od 18 časova i 45 minuta da odmere snage s domaćim Monakom. Trener „kneževa” Adolf Hiter na konferenciji za medije je poručio da je Zvezda kvalitetan tim i da je zaslužila pobedu protiv Benfike.

Takođe, austrijski strateg napravio je poređenje Zvezde i Dinama iz Zagreba, sa kojim je Monako u prošlom kolu Lige šampiona remizirao na „Maksimiru” (2:2), i to pošto je postigao dva gola u finišu meča.

IMAJU INTERESANTNE IGRAČE POPUT SILASA I MAKSIMOVIĆA
– Teško je uporediti ovaj tim sa Dinamo Zagrebom, na primer. Mislim da su kvalitetniji. Imaju interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart ili mladi Maksimović, produkt njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvreme protiv Intera, kao i meč sa Benfikom. Zaslužili su da pobede u toj utakmici, tako da ćemo morati da budemo oprezni. Dobar su tim i dolaze sa ambicijom da pobede kako bi ostali u trci za prolaz. U Ligi šampiona moramo da igramo na visokom nivou, čeka nas teška utakmica ali cilj je pobeda koja bi nam mnogo značila – istakao je Hiter.

On je rekao da bi pobedom verovatno overili plasman u narednu fazu.

– Posle ove utakmice imaćemo ih još pet, tako da je i dalje sve moguće, ali sutrašnja utakmica bi mogla da bude ključna jer ako pobedimo imaćemo sedam bodova i još tri bi trebalo da budu dovoljna da se obezbedi prolaz u narednu fazu. Sutrašnja pobeda dala bi nam vetar u leđa i siguran sam da bismo upisali još jednu u preostalih pet utakmica čak iako bi rivali bili jači, jer ova ekipa voli izazove. Pobedili smo Barselonu, možemo da uradimo isto protiv Benfike, Aston Vile, Arsenala i Intera. U fudbalu je sve moguće.

DEFANZIVA NAM JE ODLIČNA
Trener Monaka smatra da njegov tim mora da popravi efikasnost, a pohvalno je govorio o odbrani.

– Nivo defanzivne igre je odličan, ako pogledamo utakmice protiv Lila (0:0) i Rena (2:1), pokazali smo u njima stabilnost. Ceo tim se borio da odigramo bez primljenog gola, ali sada moramo da nađemo balans između postizanja i neprimanja golova. To je verovatno najteži posao za trenere, ali radimo na tome da napredujemo i to nam je jedan od ciljeva – rekao je Hiter.

https://www.maxbetsport.rs/crvena-zvezda-monako-liga-sampiona-adolf-hiter-554406/

------------------------- ----------------------------------------

Voleo bih da bude nerseneo kada ne bismo promasili kao sto promasujemo i kada ne bismo pali posle prvog ili drugog gola. Nema ni Ivanica ni Mimovica, šta ocekivati uopste.

Odesa
(надежда, вера и л)
22. октобар 2024. у 09.43
...до сада су нам омладинци губили у предигри а први тим је ишао њиховим стопама. Данас су омладинци у Монаку одиграли 1:1 ...па нек` буде и са пр им тимом једнако тако...
AngryMishko
(Cupavac)
22. октобар 2024. у 10.09
Teško da imate sanse, ali nikad ne znaš.
Monako cekaju teske utakmice tako da im je ovo sansa da se obezbede pre toga.

Ocekujem otvorenu i zanimljivu utakmicu.
profiter
22. октобар 2024. у 12.49
Neka pobedi bolji
profiter
22. октобар 2024. у 14.20
Bez Petarde ne priznajem pobedu Monaka
TC-64
22. октобар 2024. у 14.41
Dabogda ti neko petarde u gace stavio I to celu kutiju!
profiter
22. октобар 2024. у 15.24
Nije kutiju nego Musliju
Inače igra zvezde, boze sacuvaj
TC-64
22. октобар 2024. у 15.30
A to što si ti Muslija to je tvoja stvar! To ti resavaj sam sa sobom, šta ti ja mogu.
Bitno je da ste se vi pokazali u Evropi pa mozete nekome da se smejete.
D-Man
(U prolazu)
22. октобар 2024. у 15.48
Нисам гледао утакмицу али баш гледам статистику и каква статистика такав и резултат - трагедија!

Пазите, није проблем губити утакмице у Лиги шампиона али без обзира што су и Милан и Монако добре екипе, Звезда, заиста, не би смела да губи те утакмице са 4 гола разлике и са катастрофалном статистиком која више него резултат показује колико је Звезда далеко и од ових добрих екипа а камоли од неких врхунских екипа (што ни Милан а ни Монако нису).

А приче тренера Монака да је Звезда боља од загребачког Динама можемо очигледно само окачити мачку о врат. Срећа па не играмо против Динама па нећемо ни доживети понижење какво бисмо вероватно и доживели.
AngryMishko
(Cupavac)
22. октобар 2024. у 16.04
Prvo poluvreme ste se dobro drzali, ali ste primili neverovatno glupi gol u zadnjoj minuti.
Nešto kasnije početkom drugog retko lep treci gol za Monako je zapecatio utakmicu.
Posle toga ste nestali sa terena i moglo je da bude i vise.

Moje mišljenje vam je već poznato.

Možda protiv PSV I Young Boysa nešto usicarite..ostalo..teško.

TC-64
22. октобар 2024. у 16.42
Čim je njihov trener u svojoj izjavi rekao da moraju da igraju fudbal visokog kvaliteta sve je bilo jasno. Čim nas shvate ozbiljno mi nemamo šta da trazimo. nasa jedina sansa je da nas potcene i budu neozbiljni, t da imamo nekakvu sansu.
U prvom poluvremenu to je još i licilo na nešto, postojale su i sanse pored gola.
U drugom totalan raspad.
U odnosu na prvi Milojevicev mandat kada je u gostima i pored poraza delovalo da makar pokusava da nešto uradi u odbrani, i da je makar prividno postojala neka qdisciplina, ovo veceras je bilo totalnbo statiranje u kukuruzu, rupe na sve strane. I u mesto da bude bolje ti nemas bekove posle 6 godina od ulaska u prvu Ligu Sampiona!!!!!!
Pa nama Duarte povredi zadnju lozu posle prvog većeg trka za loptom. Posle još dvojica, pa cemu mi da se nadamo? Čak i da je sviran penal koji je bio i da smo poveli 2-1 opet bi izgubili, možda 2-4 ili 2-5, ne pravi to nikakvu razliku. Jer nemamo snagu za LS!
Mi smo fizicki nepremna ekipa, busna i suplja kao sito! Sa trenerom koji ne zna šta radi! A imamo Barselonu za dve nedelje! I opet je jedina prica kako su navijaci bili jedina svetla tacka, a i toga mi je vise pun kufer!
TC-64
22. октобар 2024. у 16.46
Jel može da se istupi iz Lige Sampiona bez posledica? Pitam za Zvezdu!
Mishko, samo Jang bojs za neresneo ništa vise.Kakav PSV i od njih ćemo da izgubimo sa 1 ili 2 razlike, kad mi na svakoj utakmici pravimo nekoliko katastrofalnih gresaka.
Da smo izvukli makar Sturm ili Slovan iz Bratislave ovako...
Zvezda_do_Tokija
22. октобар 2024. у 22.55
Ova LIga Sampiona je dobra za nas da nas spusti na zemlju i otrezni i pokaze da mi nismo ni dokle stigli još...I da ima puno puuuuuuno da radimo nebi li imali ikakve sanse u njoj...

„Nije svako zlo za zlo” ko sto kažu pametni ljudi...
TC-64
23. октобар 2024. у 03.57
Cinjenica je da smo još gori nego prošle sezone kada smo imali 1 neresen rezultat. O prve dve Lige Sampiona gde smo imali ukupno dve pobede i 1 neseren i da ne govorimo.
Ove sezone je vrlo moguće da ostanemo i bez pobede i bez neresenog rezultata.
Još na početku ove lige sam rekao da mi nije jasno oakle ljdima koji lupetaju po drustvenim mrezama ideja da ćemo da dobijemo Benfiku 3-1,
4-1 itd. I gde ćemo mi to da nađemobodove za prolaz dalje? Kakav bre prolaz dalje? Treba da gledamo da porazi ne budu još veci, to je sve sto možemo da uradimo.
Kaže Milojevic mi ne možemo da odgovorimo na ovu igru, fale nam dve sekunde, oni su jači, ne možemo ovo, ne možemo ono. A možemo da pravimo onakve greške? Pa ako ne mogu da igraju kako treba, a sranja na terenu mogu da se prave, onda da se revidiraju ugovori svima i smanje primanja i tacka! I ti ako ne možeš da vodis ekipu, onda idi! Kraj!
Igrači ti nespremni totalno, greška do greške! Spavaju ili statiraju na terenu!
D-Man
(U prolazu)
23. октобар 2024. у 13.49
„Kaže Milojevic mi ne možemo da odgovorimo na ovu igru, fale nam dve sekunde...”

Да, то је као када неки спринтер на 100 м каже како је спорији две секунде од свог противника.
И мање од две секунде су разлика између првог и последњег места а камоли целе две секунде.

Дакле, тачно је. То и лаик може да уочи колико су наши играчи спорији и тромији од противника из било које боље лиге у Европи. То је толико уочљиво да се често чини да су наши играчи лењи до бесвести али то није случај већ једноставно физички су далеко испод могућности оних против којих играју.
TC-64
23. октобар 2024. у 15.27
8 od 11 golova Zvzeda je primila zbog svojih glupih gresaka.
Ono sto neki lkjudi ocigledno ne shvataju je da ovih 1-5 nije ništa. Još mi nismo primili 7,8 ili 9 golova po utakmici.
Ovde nije problem sto kasnimo dve sekunde.
Taj sto kasni na 100 metara makar stigne zadnji.
Nas ne stigne uopste nego se povredi.
Ko će bre da igra?
Već imamo ne znam koliko povredjenih povredjenih!
Od toga dvojicu koji su se povredili dok su trcali, znaci ne u nekom dueli(Mimovic i Duarte). Drkusic je isto povredjen.
I u takvoj situaciji ko zna kada će Ivanic na teren,
Olajinka ko zna koliko će da osustvuje.
Kanga i Katai igraju na kasicicu i to samo u prvenstvu.
Krunic i Silas su promasaji za medalju.
Onaj Degenek jel i dalje povredjen još od prošle godine ili šta je s njim uopste?
A stize nam Barselona koja je veceras dala Bajernu go u prvom minutu!
Stvarno smo ga naebali!
Zvezda_do_Tokija
23. октобар 2024. у 19.31
TC-64, slazem se...onaj tim iz prve LS sa Pavkovic, Marinom, Savices, DEeenekom, Borjanom i ostalima, je bio Real Madrid za danasnji tim Zvezde... Drugim rfecima, ono sto ja pricam već par godina, Mrkela i ta ekipa ne rade dobar posao, treba ih promeniti, jer veoma lako možemo da zavrsimo ko Partizan sto je danas... Za 10 godina, napravili su dva puta losiji tim a prošlo 200 miliona eura Zvezdi kroz kasu...
AngryMishko
(Cupavac)
24. октобар 2024. у 04.40
Barselona trenutno igra najbolji fudbal u Evropi.

Gaze redom, strasno mlada ali sada i puna samopouzdanja ekipa.

I još im trebaju bodovi tako da im nema opustanja.

Krivo mi, htedoh da se kladim na golove i to bas na utakmice gde je palo dosta golova.
Ali znaš ono kad te mrzi...haha.. Možda sledeću rundu. :)

TC-64
24. октобар 2024. у 09.34
Imamo na pragu Barselonu za desetak dana pa Milan u gostima i na kraju godine Stutgart kuci!
Šta da ocekujemo uospte? Još 10-15 golova u mrezi?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.