Дискусије : Навијачи

 Коментар
Spanija - Srbija
profiter
15. октобар 2024. у 16.27
Tenutno 3:0 za spance
profiter
15. октобар 2024. у 16.40
3:0 za Spaniju
Burka I sramota za ….

D-Man
(U prolazu)
15. октобар 2024. у 17.12
Нисам гледао утакмицу али видим да је статистика била лоша као и резултат.

Шпанци су имали 30 шутева од тога 10 на гол док смо ми имали само 3 шута од којих је један био на гол.
Посед лопте 67% за Шпанце што и није толико лоше за нас.

Међутим, нико од нас вероватно није ни очекивао много бољи резултат од овог 0:3. Шпанци су јако добри а ми смо још од Катара испод просека.
profiter
15. октобар 2024. у 17.19
Sudija je isao na ruku spanaca ali to nije veliki razlog loše igra i izbor sastava
Zvezda_do_Tokija
15. октобар 2024. у 17.55
Daj malo smanjite doživljaj...Naime, Španci su za nas fudbalska velesila, potpuno druga dimenzija...Rezultat I igra su realni odraz znaga...Nasa sansa lezi u činjenici da u zadnje dve utakmice imamo realne šanse da pobedimo plus I Švica I Danska igraju protiv Španije a mi ne... Dakle, još uvek je drugo mesto dohvatljivo, a to bi za nas bio veliki uspeh..Mi smo bukvalno treca liga evropskog reprezentativnog fudbala, a ložimo se ko da smo Argentina ili Brazil...
TC-64
15. октобар 2024. у 20.06
Ta Spanija je pre nekoliko godina u dve Lige Nacija odrala I Hrvatsku I Nemacku sa
po 6-0.
Ja mogu da ocekujem da pobedimo obe Irske, Vels, Skotsku, Bugarsku, Madjarsku, Sloveniju, Svajcarsku, Cesku, Slovacku, Austriju, Rumuniju, Svedsku, Norvesku itd i opet to ne znači da ćemo ih pobediti. Ali da ocekujem nešto protiv Spanije I to u gostima nema sanse!
Pa nama se Portugalija desi jednom u sto godina! Madjari du dobili Englesku 4-0 u gostima u prosloj Ligi Nacijs, Grcka nedavno 2-1. Ja to neocekujem od naših, kao sto neocekujem ni od Zvezde na strani u Ligi Champion.
Sad je bitno zadrzati mesto u A grupi I mislim da je to realno.
profiter
16. октобар 2024. у 09.10
U pravu si
Spanija je fudbalska sila ali mene brine sto Srbija nije ni blizu sto je nekada bila
Ko je kriv?
D-Man
(U prolazu)
16. октобар 2024. у 09.51
„Ko je kriv?”

Реално, када смо ми то били фудбалска велесила или бар сила па да сад овај пораз посматрамо као нешто ново и забрињавајуће?

Осим оне луде утакмице у Лисабону када је и нас срећа погледала, шта је то репрезентација још урадила да се може памтити?

На ЕП у Немачкој лоши резултати за све осим за селектора, пардон, мистера и челнике ФССа.

Кроз квалификације за ЕП смо се једва провукли у вероватно најлакшој групи коју смо могли добити.

Отишли смо у Катар на СП надувани као балон и тамо пукао балон у релативно лакој групи.

У квалификационој групи за СП у Катару смо имали више среће него памети али, ето, да и нас једном срећа погледа. Међутим, шта би било да је признат онај чист гол који је Роналдо постигао у Београду? Ми у Катар највероватније не бисмо ни отишли.

Треба ли даље? Можда о СП у Русији где је Коларов грлио шиптаре као да су му рођена браћа и лепо се видело да је и шиптарима било неугодно.

Пре тога прођемо кроз квалификације са Муслином као селектором и онда га се ФСС реши само због Сергеја! Доведу послушног Крстајића и сви знамо причу из Русије.

Ако одемо мало даље у прошлост и сетимо се СП у Јужној Африци када смо исто отишли пуни самопоуздања, са добрим селектором Антићем и онда добијемо Немачку у првој утакмици и опет испаднемо из групе јер су почеле неке приче о намештање, шта ли оно беше!?

Дакле, јебе$ ти наш и репрезентативни и клупски фудбал. Велика лова се тамо врти да би ми наивни навијачи уопште и могли да схватимо какве се игре играју.

А да овај мистер Пикси појма нема што се тиче тренерског посла, па то је већ било постало јасно док смо били у Катару.

Да не дужим превише. Није уопште проблем што смо ми изгубили од Шпаније јер је то нешто што је свако нормалан очекивао. Проблем је све друго што се тиче репрезентације.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.