Дискусије : Навијачи

 Коментар
Rade Krunic
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
02. октобар 2024. у 05.00
Najavljen kao veliko pojacanje a u stvari ogromno razocaranje.Krivac za prvi gol protiv Benfike,sada opet za prvi gol protiv Intera i za još jedan.Mnogo izgubljenih lopti,netačnih dodavanja,covek je katastrofa.Ne znam zašto ga Milojevic nije odmah posle onog nepotrebnog driblanja,gubljenja lopte i primljenog gola zamenio,ali odmah iste sekunde.Zato sto mu nije prvi put da glumi majmuna i nešto izvodi sa loptom i izgubi je i da primimo gol.To radi i u ligi,on je kao neki mangup a u stvari sirovinaTtaj mi ne bi zaigrao do kraja sezone ni sekunde vise.Pa taj njegov bez veze potez je odlucio utakmicu,primas gol moras da se otvaras i sve ode u pm i taktika i igra i sve.Nije mi jasan Milojevic vadi odlicnog onog malog Maksimovica a ostavlja dunstera Krunica da mu igra skoro do kraja.Radonjic isto mudo od igrača kao i onaj Silas.Stalno neke bombe u prelaznom roku a u stvari busni kurtoni.Pun mi tuki vise takvih.
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
02. октобар 2024. у 05.12
Za prvi gol je krivac Elsnik i taj je kurton od igrača,njega zaboravih.Gubi loptu zbog driblinga pa pravi faul.A Krunic je kriv za drugi i treci.Sve u svemu pojacanja kondom do kondoma.A u pm i fudbal nas mi nismo za fudbal :(
TC-64
02. октобар 2024. у 06.16
Ukratko, dovedes likove koji nisu prošli ni pripreme I sad treba da se uigravaju u Ligi Sampiona. I kao rezultat svega pobedjujemo sami sebe!
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
02. октобар 2024. у 06.24
Ovi nabrojani mogu da prodju šta hoćeš dzaba kad ne znaju .Ovakvi nekad ni za PKV Jumko nisu mogli da igraju a ne za Zvezdu.
TC-64
02. октобар 2024. у 08.52
Ni na tribinama ne bi sedeli. Nekada se zzznao red, ti treba da budes nešto u klubu u kome si igrao pre Zvzede, da si neko ime napravio i prelazak u Zvezdu ti je je samo sledeći sepenik. Ovi dodju u Zvezdu da se uce da igraju. Yebes to.
Pa da li je onda sluajno sto Murinjo nije racunao na Krunica?
Da li je slučajno da Stutgart prodaje Silasa Zvezdi protiv koje igra u Ligi Sampiona?
Ili ja nešto ne razumem!
D-Man
(U prolazu)
02. октобар 2024. у 10.19
Заборавили сте Спајића који је јуче био катастрофалан. Директан кривац за један гол а напраавио је још пар грешака које су Звезду могле коштати још два гола али су имали више среће него памети.

На жалост, све су то неке умишљене величине а уз то су, чини ми се, и прилично приглупи када не могу да схвате да у ЛШ не може да се игра лежерно као што се игра у Лиги Србије.

Не бих се баш сложио са оценом да је Елшник лош играч. Напротив, до сада је био један од најбољих у тиму а не можемо ми њега кривити за онај први гол зато што је направио фаул. Глазер је био на правој страни али је лопта ударила у главу једног Звездиног играча у зиду и преварила Глазера.

Оно што је прилично невероватно да један Радоњић на сва звона дође у Звезду а ради се о потпуно неспремном играчу! Па зар треба да чуди да нигде, ама баш нигде, није ништа показао.
profiter
02. октобар 2024. у 11.24
Nemojte tako da napadate vase igrace
Oni su naucili da kad digne ruku sudija svira faul,penal itd
D-Man
(U prolazu)
02. октобар 2024. у 13.24
profiter,

Никог ми не нападамо већ износимо чињенице. Овде у овој кафани, код нас Звездаша, бар постоји нека доза реалности.

Мени је просто невероватно да Владан Милојевић може да каже како смо сами себе победили!? Ајде да смо изгубили са голом разлике и да смо тај гол јефтино примили, да смо били бољи, имали више шанси а онда направили грешку и изгубили па и можеш да кажеш да си сам себе победио.

Али, брале, попијеш 4 комада, неки играчи ти играју крајње лежерно (пре свих Спајић и Крунић јуче), губе лопте јер мисле да их противнички играч уопште неће напасти, правиш грешку за грешког, примаш голове, Интер маши и неколико одличних шанси (док је Звезда имала, колико ми се чини, две) и онда кажеш како смо сами себе победили. Имаш ли ти, Милојевићу, бар мало мозга? Доста са тим глупим филозофирањем!

Или онo пресеравање пре утакмице са Железником када Милојевић мртав хладан каже: ''Знам да ће бити пун стадион'' а стадион зјапи празан да је то страшно за видети.

И уместо да се запитају због чега је посета на утакмицама тако ниска, они причају о томе како су сами себе победили у Милану а изгубили 0 - 4. Признај да је противник био много бољи и нико ти неће замерити али пресеравање и глупе изговоре сигурно хоће.

D-Man
(U prolazu)
02. октобар 2024. у 13.27
А још болнија чињеница је да је улаз често и потпуно бесплатан и опет није пун стадион. Дакле, неки људи у управи ЦЗ требају да мало размисле о таквим стварима а не да причају како су приходовали 90 милион евра и како ће моћи плаћати играче 2 и по милиона евра.
profiter
02. октобар 2024. у 14.26
U pravu si
Samo mi nije jasno
Pre tri dana Heroji a danas da nekazem ti isti igrači
Djenka
(La vida es corta pero no me im)
02. октобар 2024. у 15.21
Koji bre heroji aj ne kenjaj vise . Pa vas bi pobedio i Brodoremont Kladovo koliko ste jadni. Niko ih nije dizao u nebesa pre tri dana , za razliku od vas mi smo realni yebo vas ludi Zeks da vas yebo svi ste na isti kalup pravljeni.
profiter
02. октобар 2024. у 16.16
Polutan!
Nemam nameru da se sa tobom raspravljam znaci nula
Kad odem na ba.com tad možemo nešto ali to nećeš doziveti da odem tamo
Zvezda_do_Tokija
02. октобар 2024. у 19.42
Da se cisto pomene...Benfika je rasturila jedan Atletiko Madrid sa 4:0...
Zvezda_do_Tokija
02. октобар 2024. у 21.21
Pa nije Murinjo lud kad mu Krunic nije bio dobar...
Odesa
(надежда, вера и л)
03. октобар 2024. у 00.55
...ако се не варам, Елшник је крив и за онај гол који смо добили од Бенфике из слободнјака, т.ј. слободнјак је досућен због фаула Елшника којег је направио пошто је петљао с лоптом испред шеснаестерца и изгубио лопту. То петљање с лоптом пред шеснаестерцом нам постаје редован проблем који овакви противници у ЛШ неумољиво и без грешке кажњаају. Ај`д да смо изгубили први меч због тога, десило се...али ево и други на исти начин...то је недопустиво. ИМао је тај Крунић сличних грешака и на домаћим утакмицама само што нам ови наши домаћи противници не умеше то наплатити.
TC-64
03. октобар 2024. у 03.44
Osim petljanja ispred 16 m, problem je i vracanje lopte u 16 kada su u njemu protivnicki igrači. To ne mogu da shvatim.
Sledeća stvar, sanse moraju da se koriste. Imaš par suteva oko gola, nacentrirajte noge pa pogodite makar jednom jer na 8 od 10 gostovanja smo zavrsili sa nulom (1 gol Napoliju i 1 PSZ-u).
Kuci moramo da damo makar 2 gola po utakmici ako mislimo makar na neki neresen rezultat, inače ni od toga ništa. Ni to niej garancija. I nije mi jasno odakle ljudima ideja da razmiljaju da nam je dovoljno 8 ili 9 bodova za prolaz!!!?? Koji bre prolaz??
Ako prođemo kao prošle gdine to će biti dobro. Još bi bilo bolje da igramo kuci sa Jang Bojsom. Ovako nisam ni tu siguran u bodove.
Jer dokle god pravimo onakve greške, mi nemmamo šta da trazimo.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.