Дискусије : Навијачи

 Коментар
Imamo isti broj bodova ko AC Milan
Zvezda_do_Tokija
01. октобар 2024. у 23.02
ha ha ha
TC-64
02. октобар 2024. у 03.59
Izgleda da je dovoljno da pogledamo koji reuzltat su imali omladincii pa da znamo kako će i prvi tim da zavrsi. U prva dva kola identicno je bilo.
Klasican nacina kako pobediti sebe. Posle 2-0 se se raspalo. Nisam ništa vise ni ocekivao. Protivnik te konstantnimm pritiskom tera na greške.
To je i poenta svega. Makar nismo izgubili 7-1 kao Seltik.
Pazi Salcburg kako je pukao juče kuci od Bresta 4-0, isto i Slovan od Sitija. Pa Jang Bojs u gostima od Barselone 5-0. Tako da malo mi je lakse kada vidim te rezultate, znači da nismo najgori. Takav je nivo fudbala, još ako te uhvate povrede i losa forma, možeš da se slikas. Treba da izdržiš sa njima da igras bukvalno u visokom ritmu presing 90 i vise minuta. Oni lome covece.
Zvezda_do_Tokija
02. октобар 2024. у 04.01
TC-64, sve se slazem, sve si lepo reako... Plus, ne možeš da prodajes najbolje igrace, koji su uigrani, i da drzi nivo igre...Nema sanse... pa pola tima Zvezda nije prošlo pripremne i kontrolne utakmice zajedno... Oni se 'uce' u mecevima sa Benfikom i Interom...

TC-64
02. октобар 2024. у 04.50
Zvezda do Tokija, pazi šta oni rade u upravi. Pustas da ti ode skoro cela odbrana. Dragovic, Mijailovic, Stamenic, Nedeljkovic, Milunovica oteras, najbrzeg igrača Bukarija prodas.
Gledam ono brdo Sanoga u Zeleznicaru iz Panceva, pa zašto njega nismo vratili iz Pariza? Ne razumem, lik je razbijac na sredini terena! Imaš naših klinaca po Srbiji. Njegos Petrovic u Vojvodni koji je dao ona fantastican gol u Gentu pre par godina!
Pustis da ti ode najbolji igrac Hvang! I taman će da se uigraju kada prvenstvo bude pri kraju, a prođe Liga Sampiona!
Zvezda_do_Tokija
02. октобар 2024. у 07.35
To je to...Sve si lepo rekao nemas šta da dodam
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.