Дискусије : Навијачи

 Коментар
Zašto Gebels Pantić nije u zatvoru?!
Zvezda_do_Tokija
23. септембар 2024. у 19.47
Naime, mnoga sranja što prave navijači Partizana i cela ta ideologija je potekla I potiče iz 'kuhinje' tog bolesnog psihopate... Neko će glavu da izgubi zbog njegove idrologije
EMILIO_GAVIRIA
(D_E_L_I_J_A)
24. септембар 2024. у 01.00
zato što ga placa americka ambasada jer je remetilacki faktor koji unistava Srbiju iznutra a gargani su najveca govna u zemlji Srbiji kao i njihov antisrpski klub
TC-64
24. септембар 2024. у 04.20
Koja je svrha,odmah bi ga oslobodilie neke njihove sudije! Ono sto su gov.na Tadiceva instalirala od sudija još pre 15--20 godina to ne možeš da isteras nikako! Ali zato iz stranih ambasada ne izbijaju!
Taj stepen njihove bolesne mrznje je presao sve granice!!
Oni svog trenera optuzuju da se nešto prodao, da je nekog prodao, ludilo totalno!!! Nema pola stadiona juče, ne osecaju se ljudi bezbedno da dolaze među ludake i psihopate koji su ustanju da prosipaju staklo na teren i da ga pale benzinom!!
profiter
24. септембар 2024. у 09.20
Ni car Haile Selasije nije vladao dokle je mislio
Pa tako i nas car neće
Što se tiče ovih diskusija Ugasiti sto pre posto su samo 2 dva disutanta jedan polutan sa 4-5 nik a drugi slepac tj moskovski unervisiti koji nezna ni gde je ta skola ali veciti pratilac polutana (moderator) i na kraju
Vucic u haps
Marakani katanac
Poz i ko vas $&(;/)$&e
TC-64
24. септембар 2024. у 09.36
Vi biste bili ti koji bi zatvarali i katancili. To ste pokusali i sa Zvzedom, kada ste kao gomila seoskih bitangi i baraba pevali kurva umire, kurva gasi se!
Sad bio da se ugasi i sajt jer si ti u svom bolesnom mozgu izmislio da neko ima 4-5 nikova, a ne nik, nikova je u mnozini, govedo jedno!! Ljubitelju nacista i Hitera, prokleti odvratni jaadni stvore!!
Nikada ne bih hteo da se Partizan ugasi, jadni, bolesni stvore!!!
Djubre jedno pogano najgore vrste!
Koji car Selasije glupane jedan!
Kakve veze on ima sa tim sto vi nemate pojam da igrate fudbal??
Jel vam on kriv sto ste u Evropi za koji vam je on dao paare za licencu ispali iz tri takmicenja zaredom?!!!! !@#$ smrdljivo i pokvareno!!
Šta ti radis u zivotu, cime li se ti bavis, pizdurino jedna necovecna?!
Odesa
(надежда, вера и л)
24. септембар 2024. у 11.07
...највеће његово интелектуално и животно достигнуће је лупање минуса по овом форуму.

Но биће ово изузетно занимљиво првенство: требало би да се уведе додељивање пехара за прво место у плеј-ауту, да се мотивишу глодари да и они могу нешто да освоје.
profiter
24. септембар 2024. у 13.08
Tc, prodana dusa (solak)
A za tebe polutanu, Odesa će biti ruska
TC-64
24. септембар 2024. у 13.55
Najbolje je ovakve gov.nare kao ovoga koji je u stanju da se nazove profiter,tako odvaliti u razgovoru da oseti qurcinu u ustima jedno 4 puta. Isto kao juče na terenu gde smo ih sravnili sa zemljom!!!
D-Man
(U prolazu)
24. септембар 2024. у 15.34
„Oni svog trenera optuzuju da se nešto prodao, da je nekog prodao, ludilo totalno!!!”

Ретко коментаришем вести које долазе из Партизана али ту у вези са Станојевићем једноставно морам.

Ја не знам да ли постоји већи Партизановац од Станојевића и онда се нађу неки навијачи који њега прозивају да је он нешто продао!!!???

Човек који је више пута прискакао у помоћ Партизану (као што је и овај пут) доживљава да га прозивају тзв. навијачи који изгледа једино што знају је да уништавају терен свог клуба.

Да се одмах разумемо, ни у Звезди баш није блиставо што се тиче појединих навијачких скупина (које мисле да могу да диригују клубу шта ће да ради и што, будимо искрени, и јесте истина) али то што се дешава у Партизану је на једном сасвим другом нивоу.

Руку на срце, можда навијачи и имају право да протествују јер су појединци узурпирали сву власи и моћ и у Звезди и у Партизану који, до подсетимо, нису приватизовани али се они у врху тих клубова понашају као да јесу.

Наравно, Звезда је много успешнија у последњих 7, 8 година па такве ствари и могу некако да прођу али неуспеси Партизана су као гашење ватре бензином па због тога и сав тај циркус.
TC-64
24. септембар 2024. у 18.34
Tc, prodana dusa (solak)
A za tebe polutanu, Odesa će biti ruska

Šta ti je ovo budalo jedna? Šta sam ja prodao !@#$?!
a ko je rekao da Odesa neće biti ruska?
Šta ti vise bulaznis? Kakav solak?
Idi bre leci se, idi u piz/du materinu vise, budalo!
TC-64
24. септембар 2024. у 18.36
D-man, kod njih je problem sto oni žive u nekom svom svetu, oni nisu normalni.
onakos e niko ne ponasa!
čemu ti služiš kao neki nazovi navijac akada ti ne dolazis na stadion?? Cemu to i šta time postizes? Samo su stvorili sebi i klubu još vece sra/nje i još vece negativnosti!
Zvezda_do_Tokija
24. септембар 2024. у 19.35
Slazem se...Klubu ti ne ide a ti bacas staklo po terenu, plus travu I ne dolazis na stadion... Plus žive u svetu kreiranom od strane Gebelsa Pantića koji im je duhovni vodja, gde je svako drugi kriv sem njih samih... Ipak ta njihova teorija zavere ne može da objasni uspehe Zvezde u Evropi I činjenicu da je Vladan Milojević izašao kao pobednik u 13 (!!!) Evropsk8h dvomeča...
ofarbaniboy
(varim)
01. октобар 2024. у 10.59
Bolesne ne saljemo u zatvor...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.