Дискусије : Навијачи

 Коментар
Lola Smiljanić ušao na teren da bije sudiju
Odesa
(надежда, вера и л)
02. септембар 2024. у 12.17
Lola Smiljanić dobio crveni karton, pa ušao na teren da bije sudiju: Pogledajte kako je nastao haos na derbiju

Omladinci Crvene zvezde upisali su pobedu u okviru 4. kola prvenstva Srbije, pošto su na domaćem terenu savladali Partizan sa 3:0. Posle trećeg pogotka crveno-belih usledilo je komešanje kod klupe gostiju, da bi kasnije bio isključen strateg Partizana Milan Smiljanić.

Ekipa Crvene zvezde povela je u 27. minutu, posle evrogola koji je postigao Vasilije Kostov. Ovaj rezultat bio je aktivan i na poluvremenu, da bi u drugom delu Zvezda postigla još dva pogotka.

...па да, то је та чувена гробљанска школа. тако се васпитавају омладинци. како се ради у првом тиму тако и у омладинском.
дефинитивно их треба угасити, због менталне хигијене а и многих других проблема
Odesa
(надежда, вера и л)
02. септембар 2024. у 12.39
Situaciju koja je prethodila sukobu na terenu možete pogledati na snimku ispod teksta na 1:30:50

.

https://youtu.be/9D4YJ6tpgvQ
Zvezda_do_Tokija
02. септембар 2024. у 20.35
Beda i očaj grobarske druzine
Odesa
(надежда, вера и л)
05. септембар 2024. у 10.07
Milan Lola Smiljanić, trener omladinaca Partizana, kažnjen je sa dve utakmice zabrane vođenja ekipe i 30.000 dinara. Mladi stručnjak je na meču juniora protiv Crvene zvezde ušao u konflikt sa sudijama, a disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije poslali ga na mini odmor. Na istoj utakmici isključeni su predstavnik domaćina Dejan Stanković i pomoćni trener crveno-belih Bojan Šiljegović. Oni će da budu iza ograde u narednom kolu – piše, između ostalog, u saopštenju Omladinske lige Srbije.

...педагогија код глодара је дакле, веома...проблематична. шта очекивати од њихових омладинаца кад дођу у сениорски фудбал
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.