Дискусије : Навијачи

 Коментар
Бодо Глимт - Црвена Звезда
D-Man
(U prolazu)
20. август 2024. у 16.09
Не гледам утакмицу али погледах статистику након првог полувремена и једино што изгледа добро за сада је резултат (без голова).

Посед лопте 74% за домаћина, 10 удараца према голу а Звезда само 4 (од тога ни један директно на гол).

Или су Норвежани толико бољи од нас (бар што се игре тиче) или ми нисмо ни за Лигу Европе а камоли Лигу шампиона.
D-Man
(U prolazu)
20. август 2024. у 16.11
Изгледа да се у истом стилу наставља и друго полувремене. Статистика још гора по Звезду.
profiter
20. август 2024. у 16.11
Deri kalasturu
profiter
20. август 2024. у 16.21
Ajmo josss
Odesa
(надежда, вера и л)
20. август 2024. у 17.23
...могло је то боље, много боље. То је требало бити нерешено али опет у глави нешто фали...Ал` онај на левој страни...Милсон, па тај није могао да направини један једини ваљан пас. !!!??? И то нам је појачање !???
А да, код норвежана сви бели...хахахаха
TC-64
20. август 2024. у 17.36
Onaj Milson, 5 puta zaredom nije u stanju da doda loptu kako treba. Cemu služe ovoliki stranci nije mi jasno? Tebao je da bude 2-2, ali ni to ništa ne bi promenil, mora mnogo bolje da se igra. I već sam napisao pre neki dan da mi igru nemamo. Imamo te prekide i iz jednog smo dali gol. Za sada imamo samo to. Biće zayebano i neizvesno u revansu.
Zvezda_do_Tokija
21. август 2024. у 01.10
Šta se ovi groBARI uzjogunili.. .Mi bre igramo grupnu fazu ili Lige Sampiona ili Lige Evrope... Šta oni igraju ove godine, ostaje da se vidi...
Odesa
(надежда, вера и л)
21. август 2024. у 04.16
..играће у групној фази купа Славице Ћуктераш ако буду добили вајлд-кард...хахахха !!! дакле, ни то им није сигурно...
D-Man
(U prolazu)
21. август 2024. у 11.56
Нисам гледао утакмицу па можда и није фер да коментаришем али већ сам навео оне неке статистичке податке када је још било без голова и, стварно, убрзо након тога Норвежани су нам дали два гола.

Читам неке коментаре попут ''Лоше прво полувреме, нешто боље друго'', ''Прво полувремен класична ''Милојевка'' и слично па је закључак да је то била утакмица за заборав а не би требало бити тако јер се ради о одлучујућим утакмицама за улазак у Лигу шампиона.

Звезда је ове године довела огроман број нових играча и нема времена да се сви ти нови играчи уиграју заједно. Ако Звезда испадне од ових Норвежана онда ће пошто пото почети брза распродаја играча тако да ће Звезда и у Лиги Србије имати проблеме док се не види ко остаје а ко иде.

Руку на срце, ако Звезда не може добити Норвежане са два разлике онда, сасвим сигурно, не заслужује да буде у Лиги шампиона. И Лига Европе је за нас, реално гледајући, премија.
AngryMishko
(Cupavac)
22. август 2024. у 04.24
Skandinavci su svima nezgodni u ovo doba godine, tako da mislim da ste dobro prošli i da na vreloj Marakani ne bi trebao biti problem da ih izbusite sa Timon koji je igrao drugo poluvreme.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.