Дискусије : Навијачи

 Коментар
Алекса Аврамовић
D-Man
(U prolazu)
14. август 2024. у 13.08
Лик који нам је свима некако ушао под кожу још од прошле године када је играо на СП у Манили а сада још више након игара на ОИ у Паризу наводно може као слободан играч у НБА уколико то саопшти до 20-ог авугуста (када би његов нови уговор са ЦСКА аутоматски престао да важи).

Она је на НБА драфту био 2016-е и нико га није изабрао тада тако да се рачуна као слободан играч који може да потпише са било којим НБА тимом који би хтео да га ангажује.

Алекса би, по мом мишљењу, могао итекако добро доћи Денверу јер је Мареј често повређен и питање је да ли ће му Денвер уопште понудити и нови уговор под максималним условима. Денвер пуно ризикује и са Вестбруком и тај Вестбрук или ће бити одличан или катастрофа (код њега ретко да има неке средине).

Наравно, не би Алекса играо много у Денверу па због тоге не верујем да њему и пада на памет да игра у НБА али идеја као идеја изгледа прилично занимљива.
Ангажовање Аврамовића итекако има смисла и занимљиво би било чути Јокићево мишљење који свакако има утицаја у Денверу.
Алекса је итекако користан играч и уз подршку Јокића можда би могао да се докаже и у НБА.
ExoduSs
16. август 2024. у 22.23
Aleksi treba motivacija. On čak i za Partizan igra toplo/hladno al protiv Zvezde je nekad imao maestralne zadnje četvrtine i bitne trojke. Secam se dosta utakmica sto je Zvezda dobila a Aleksa brate ih drzi u igri... Pogadja neke trojke neverovatne.

Nije za njega NBA. Aleksa je covek Srbenda! Pravi Srbin bre. Puska, ikona i gusle.

Denver ako dovede Bogdana nekako... Kroz neki trejd. E to bi im pomogllo. Da se rese onog Dzamala smaraca i dovedu pravog pleja.

D-Man
(U prolazu)
17. август 2024. у 12.24
Богдана могу довести само кроз ''трејд'' а и то је тешко извести јер постоје нека посебна правила (уговор за уговор по истој вредности и још милион некаквих глупости). Дакле, врло тешко тј. скоро па немогуће.

Алекса је слободан игач и лично мислим да би и за њега вредело да покуша. У Европу се увек може вратити.
ExoduSs
18. август 2024. у 19.16
Po mom skromnom mišljenju, prosao bi kao Petrusev. U NBA se igra neka cudna kosarka. Mislim da ovu novu sezonu ni rezultate neću da pratim. Odavno sam prestao da gledam NBA utakmice, ali pratio sam rezultate, tabele itd... Ove godine nadam se da neću ni to.
D-Man
(U prolazu)
19. август 2024. у 09.12
Ту си апсолутно у праву пошто су неке ствари у НБА нама Европљанима несхватљиве.

НБА је шоу бизнис који фаворизује одређене ликове а суштина у свему је маркетинг и зарада од које се врти у глави.

Да, Аврамовић би можда прошао и горе од Петрушева јер би тешко и добио шансу да игра али ја сам рачунао на Јокића и његов утицај у Денверу. Само због тога иначе никад не бих препоручио Алекси да иде у НБА.

Чујем да Денвер покушава да доведе Мицића али је чак и он за њих прескуп (зарађује мање од 8 милиона) пошто би Денвер прешао још више границу са максималном вредношћу свих уговора тако да је шанса за његов долазак врло мала.

ExoduSs
19. август 2024. у 14.24
Videcemo. Da bih ja ponovo gledao NBA, trebaju da:
- Smanje broj utakmica u regularnoj sezoni na ispod 60
- Da se vreme utakmice smanji sa 48 minuta na 40 minuta. Da se svuda igra isto vreme. NBA je jedini drugaciji. NCAA, FIBA i ostale kosarkaske institucije... svuda se igra 40 minuta.
- Da se smanji broj i trajanje tajm auta

Jbm ti kosarku kad moram da odvojim 3 sata da odgledam jednu kosarkasku utakmicu. 1:45 do 2 sata je dosta.

A i za Denver me boli racku. Onaj Adam Mares mi se zgadio nakon komentara sto je imao nakon pobede Amera protiv nas.

LeKucka MVP a Jokic bolji od njega u svim segmentima igre bio! Stef Kari ih spasio i protiv nas i protiv Francuza ili bi LeKucka opet pukao jer je covek gubitnik.

ExoduSs
19. август 2024. у 14.26
I zaboravih:
- Da se u plej ofu igra u 3 dobijene, a ne 4. 7 utakmica je silovanje i igrača i publike. Smor zesci. Kladim se da igrači neke utakmice namerno izgube jer im se zgadi letenje vamo, onamo, vamo, onamo.
D-Man
(U prolazu)
19. август 2024. у 16.11
Све је то у реду што би ти желео у НБА али се то, на жалост, никад неће догодити.

Па они не желе ни да укину или лимитирају тајм оут у последње две минуте па тако често последње две минуте трају по 10 и више минута а камоли да скрате утакмицу на 40 минута.

Огроман лова се врти за рекламе и тај маркетинг је највеће препрека било каквим променама. Они имају и паузу управо за рекламе (поред већ постојећих тајм оута које тимови могу да траже).

Ја сам се овде јавио у неку радио емисију уживо када су говорили о томе како унапредити НХЛ тј. хокејашку лигу. Рекао сам им да се број утакмица мора смањити на 62 (да сваки тим игра код куће и у гостима по једну утакмицу са свим другим тимовима).
Јбт, као да сам дирнуо у осињак! Одмах су ме искључили и након тога уживо још говорили како се јављају људи који се не разумеју у маркетинг и бизнис.

Исто тако, направио сам „грешку” па се јавио уживо када су довели маркетинг стручњака који ради у фудбалском МЛС тиму. Нови тим у МЛС, велики стадион (преко 50 хиљада људи) и они ограниче број улазница на неких 20 хиљада како би могли набити цену тих улазница.

Ја му кажем како циљ треба да буде да на утакмицу дође свих 50 хиљада људи и да се то може са јефтиним улазницама и промоцијом кроз локалне фудбалске клубове и школе а он мени каже да се то тако не ради јер онда, замисли, СВАКО може доћи на утакмицу.
Ја питам човека па у чему је проблем а он каже како се тако не ради маркетинг.

Када сам га упитао о чему он то говори и зар није циљ имати велики број људи и онда продати огромне количине хране и пића, искључили су ме из студија и онда се, као, брже боље јавио неки други тип који је рекао да је он спреман да плати скупље улазнице јер не жели да се свакакав олош скупља на утакмицама. Ето, то је Северна Америка.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.