Дискусије : Навијачи

 Коментар
Svaka Cast momci
AngryMishko
(Cupavac)
10. август 2024. у 06.48
Kakvo je ovo bilo zadovoljstvo gledati nasu Kosarkasku reprezentaciju.

Sve čestitke strucnom stabu i igračima.

TC-64
10. август 2024. у 06.52
Bravo sampioni! Bravo za ceo tim i strucni stab!
ExoduSs
10. август 2024. у 08.06
Ovo su zlatni momci. Nadam se da će Jokic igrati evropsko da konacno uzmemo zlato. Posle ovoliko medalja i posle 20+ godina zasluzujemo opet zlato.

Zadnji put kad smo uzeli zlato ja sam imao 16 godina jbt!!!

Ajmo Jokara, molim te... Dodji na evropsko. Bez tebe ne možemo. Stavi krunu na tvoju, Bogdanovu i Pesicevu karijeru!!!

Za sad svaka cast. Za mene ovo nije bronza, ovo je zlato. Ovo je najbolji tim na ovoj olimpijadi i Ameri mogu da ga puse - prepotentna, dopingovana, prljava stoka!
AngryMishko
(Cupavac)
10. август 2024. у 18.05
Jel gleda neko dodelu medalja?

Zna i publika u Parizu...sve se zna.

Momci su totalno zasluzili kapu do poda.
D-Man
(U prolazu)
10. август 2024. у 21.06
Ово је дефинитивно бронза која блиста златним сјајем. Свака част!

Имам и неки чудан осећај да ће и Јокић сада да долази на свако првенство јер Денвер једноставно није у могућности да поправи екипу како би опет конкурисали за прво место тако да ће Никола имати много више времена да игра за репрезентацију.
D-Man
(U prolazu)
13. август 2024. у 12.54
Иначе, када смо код Јокића, гледам статистику са ове олимпијаде и Јокић је први по броју поена, асистенција, скокова и украдених лопти!

Званичан податак је да се то никад пре није десило да један играч буде најбољи у све те 4 категорије али, ето, Јокић није МВП тог турнира већ онај набилдани надувенко Леброн Џејмс. Јбт, па он није био најбољи ни у њиховој репрезентацији (најбољи је био Стеф) али тај надувенко једноставно морао бити МВП.

Уопште није случајно ни да је мафија све учинила да САД и Француска (као домаћин) дођу у финале. Јбт, нама полуфинале суди муслиман из БиХ и не може нико да каже да је то случајна одлука.

Нико није очекивао да ћемо ми победити али ми се чини да су се ипак обезбедили и са судијама уколико случајно пође лоше по Амере. И пошло је, заиста, и онда приличан број грешака на нашу штету.

Ако имате живаца, погледајте ту утакмицу опет и обратите пажњу на личне грешке које су нама судили (па су Амери дали и трећи кош након два) а колико је то пута учињено против Американаца.
Такве ствари су одлучиле утакмицу јер да није било тога ми бисмо можда били водили и са више од 20 кошева разлике.

Наравно, увек ће неко рећи да смо промашили 9 тројки у четвртој четвртини али, брале, када видиш да те сецкају и судије и да су надвуани Амери почели са смањују предност, онда почне и несигурност.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.