Дискусије : Навијачи

 Коментар
Bruka i sramota
TC-64
01. август 2024. у 09.50
Negde sam pisao proletos da Radnicki neće proćini prvo kolo kvalifikacija misleci da je to zato jer će dobiti prootivnika koji je jacii,neki Makabi, neke dance, svedjane itd. A ono izbaci iz fucking Mornar iz Bara!!!
Katastrofa nad kataastrofama! Uzas nad uzasima!
Prvo da dozvolis da gubis 2-0 od tamo nekog Mornara pa zvao se Rdnicki iz KG, Nisa ili Vojvodijna ili svejedno kako ! To je nedousttivo!
Takođe nedopustivo je da se vadis u poslednjim sekundama i da onda ceo tim utrcava u teren, da se trener ponasa kao najveci seljak i da se svadja sa protivnickom klupom.A on je taj koji bi trebao da mirne gelave vodi ekipu i da od igrača zahteva isto. Ali to je nemoguće jer je lik dosao iz bosanske kasabe i ocekivati tako nešto od njega nekultivisanog je nemoguće. I šta je epilog? Za vreme izvodjenja penala umesto da se skoncentrise, golman Radnickog se raspravlja i odgovara na provokacije i psovke igrača Mornara I naravno poraz! Što se tiče divljastva tu su isti i jedni i drugi! I njihov trener je seljacina kao i ovaj iz Radnickog! Jer obojica su iskljuceni! To je slučaj za koji ne mogu da da se setim da se ikad desio! Da oba trenera budu iskljucena na jednoj utakmici!
I sad glavno pitanje, za koga se pravi stadion u Kragujevcu?
Na nekom portalu sam procitao da bi bilo najbolje za igrace Radnickog da odu u Zastavu i da sklapaju elektricna kola, jer za fudbal nisu sigurno!
Partizan ne vredi ni da komentarisem, za njih je onaj poraz normalna stvar, nikad sa Dinamom iz Kijeva i nisu prolazili drugacije nego gubili u obe utakmice.
ExoduSs
01. август 2024. у 12.41
Ovo prelazi sramotu i dostize nivo zaljenja.
AngryMishko
(Cupavac)
01. август 2024. у 14.36
Ja sam ti lepo rekao da ih ni Partizan ne bi prosao, a kamoli Radnicki..


To je slučaj za koji ne mogu da da se setim da se ikad desio! Da oba trenera budu iskljucena na jednoj utakmici!


hahaha..
Zvezda_do_Tokija
01. август 2024. у 19.36
Nisat se ne semkirajte... Tu je Zvezda da povadi stvari... ;-) Zvezda je već u Evropi, samo se pitamo da li u Ligi Sampiona ili Ligi Evrope... Objektivnbo receno, pored Zvezde nema jakog kluba u Srbiji, kad je Evropa u pitanju.. .A i Zvezda nije dovoljno jaka da igra Ligu Sampiona... Mislim, može da se kvalifikuje, ali proleće ne može da doceka...
keser
(Тешем букве)
02. август 2024. у 04.49
заиста чудно.

Мислим на Раднички док од Партизана нисам ништа очекивао.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.