Дискусије : Историја

 Коментар
Dan pobede nad fašizmom i online peticije
Razbijac-Sarlatana
09. мај 2014. у 19.10
Danas je Dan pobede nad fašizmom, a ne „DANAS JE DAN BORBE PROTIV FAŠIZMA!!!”, kako galame neki bogoborno i bogohulno obrezani krmci, i tetovirani robovi, koji su umislili da su prosvetljeni gurui, a u stvari su obični Internet prevaranti, kokošari i šibicari, jadni neuki i polupismeni materijalisti, o čijim su prevarama novine pisale, a iz čijeg nepismenog pisanja izbija strah, histerija (ženska bolest) i shizofrenija, jer se nezdravo hrane (iako lažu kako nikada ništa ne jedu), i još nezdravije žive, budući da po ceo dan samo sede za compom, na FB-u, i svađaju se sa ljudima koje ne mogu da ubede u nebuloze koje vide na Internetu, pretežno na YouTube, što je njihova Biblija i njihov Kuran, a veruju u sve što vide, jer su idioti, čim pišu „Caps Lock” slovima i lupaju gomilu uzvičnika. Oni u svom neznanju, i nepoznavanju elementarnih stvari, guraju budale koje uspeju da prevare, u provaliju i blato u kome se oni valjaju kao svinje, od kojih se vrlo malo razlikuju (izvinjavam se svinjama, inteligentnim i pametnim životinjama). Nemojte ih slediti.

Smešno je, i besmisleno, porediti današnju USA, ili bilo koju današnju državu (sa izuzetkom nekih otpadničkih, samoizolovanih država, sa govnarskim režimima, kakve ovakvi debili podržavaju), sa Hitlerovim „Drittes Reich”. a oni upravo to čine. I teraju vas da potpisujete kojekakve „online peticije”, protiv USA i ostalih zapadnih zemalja, da ni vi ne možete putovati tamo, jer oni ne mogu. Uzgred, ne bi im smetalo da Amerika padne, a da svetsku vlast preuzmu Arapi, koji kad bi živeli u jednoj državi - „Sjedinjenim Arapskim Državama” - umesto u sadašnjih 26 međusobno sukobljenih država, bili bi najveća svetska sila. Ali onda ne bi bilo Interneta, niti svega ovoga što poznajemo kao tekovine civilizacije, već bismo imali šerijat, od koga mi se piša. Možda to njima odgovara, pa zato se i bore protiv zapadne civilizacije, čijih tekovina, ponajviše Interneta i novca, pa čak i obmanjivanja ljudi, da bi im oteli novac, nikako da se odreknu.

Kad neko hoće da uđe u USA, njihova Granična policija proveri da li ste potpisali neku peticiju protiv USA. Ako jeste, jer ste naseli na histerične i shizofrenične izlive besa kojekakvih ćelavih i bogoborno obrezanih krmaka, i tetoviranih robova, sa volovskim vratom, pivskim stomakom i dlakavim leđima, onda vas neće pustiti da uđete u USA, čak i ako ste platili povratnu kartu. Takve ljude USA, s punim pravom, smatra za neprijatelje. Dogodilo se našim (i još nekim) ljudima više puta. Čuvajte se ovakvih stvari.

Da citiram pomenutog krmka:

„Potpišite peticiju da Amerika OBUSTAVI svu pomoć i podržavanje neonacističkih vlasti u Ukarijini!!!”

Degen i poznati homoseksualac, istaknuti član LGBT organizacije u Srbiji, protiv čije nezavisnosti se bori, jer je separatista, odnosno zalaže se za nezavisnu Vojvodinu, bori se protiv porodice i braka između muškarca i žene, a zagovara homoseksualne brakove, jer je protivprirodan, ružan i glup prevarant, dakle sve je ono što ne valja, u svom prizemnom besu nije uspeo čak ni da napiše ime države na koju pljuje. Napisao je „Ukarijini”, umesto „Ukrajini”, verovatno zato što kao nezadovoljeni i seksualno nezasićeni, i seksualno dezorijentisani peder, razmišlja samo o kari. Da je lep i pametan prevarant, šarmantan, da na fin način vara ljude, pa da mu i oprostimo, nego je sirov i neotesan, ružan i glup, i totalno iritantan prevarant. Aha ha ha ha ha ha ha. Da ne govorimo o tome da se danas nijedna država u svetu, osim otpadničkih država, kao što su Mjanmar (nekadašnja Burma, što on sigurno još nije ni čuo), Laos, Kuba i Severna Koreja, od kojih je ova poslednja apsolutno najgora, ne može nazvati fašističkom državom.

A onda ide i link:

https://secure2.convio.net/pep/site/Advocacy;jsessionid=4D0C512334E676C9B4C5515F21567216.app252a?cmd=display&page =UserAction&id=505

Ne potpisujte ovu peticiju, i ovakve peticije, jer danas-sutra, ako i kad bude trebalo da putujete u USA, bolje je da tamo odete kao normalan putnik, a ne kao neprijatelj, koji rizikuje da ga vrate nazad. Uzdravlje i čuvajte se.

P.S. Stari Rimljani imali su jednu izreku: „Kad nestane Rim nestaće svet.” Padom Rima svet je zaista nestao. Barem onaj civilizovani deo sveta. Nastupila su mračna vremena. Hrišćanski varvari rušili su sve pred sobom hiljadu godina. Sve dok se nije pojavila renesansa. Amerika je moderni Rim. I ako se dogodi da ona padne, tada će muslimanski varvari rušiti sve pred sobom hiljadu godina i više... Ja sam plavooki belac, Evropljanin, najpametnija i najagresivnija životinja na svetu. I ne dam da me „rade” i manipulišu Jevreji, Mongoli i mongoloidi gluplji od mene. Ende.
zavarivach
12. мај 2014. у 04.00
Ау сунце ти божије :)))
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.