Дискусије : 30+

 Коментар
Српски светионици
dulebg
(posmatrach)
29. јун 2013. у 11.07
хтедох на неком сајту да објасним где је почетак нове петље, анаписах „Наша крила”; ко разуме - схватиће. Мислим месташце је сјајно - ко воли поховани мозак, кавурме, шкембиће и главуше. Мого сам да кажем: преко пута надвожњака у Тошином бунару - ал ко још загледа надвожњаке.

Једном приликом хоћу човеку да објасним где је месара „Папак”:
- Како идеш за Браће Јерковић, е па семафор пре Централног гробља ..
- .. не знам где је Централно гробље, уствари знам са Коњарника ..
- ??! Па добро, на врху Заплањске имаш гвоздени пешачки мост, а после иде проширење и пумпа ..
- .. никад видео ?!
- Како бе никад видео - па знаш семафор код „Зеленгоре”..
- „Зеленгоре”?! ПА ШТО ОДМА НЕ КАЖЕШ ??!
из така смо се договорили
aom
((ime_u_kucici))
30. јун 2013. у 10.03
Jel ima u tim 'krilima' ogromna fotka jednog od gostiju koji uvek sedi za stolom pored nje potpuno isto obucen? To mesto znam iz price o doticnom pocasnom gostu, nalazi se u samoj stambenoj zgradi blizu novog bulevara sto prolazi pored akademije dramskih umetnosti? Garant je to bircuz koji pominjes :-)
dulebg
(posmatrach)
30. јун 2013. у 15.03
Само ово сам нашао
http://www.klopaj.com/r/831/Nasa-Krila

Ма бе цењена кафана ко воли јареће, јагње испод сача, и остале перверзије. ДАЈУ салате, нема шансе да издедеш. Има где да паркираш, гледа на Беовоз - те ето има решење за ако ниси да возиш, после сеансе. А мож и на 601, па некуд ће већ да те одбаци.

Уствари, кад размислим, ланац кафана чува Београд од западне силе: Крила - Џакарта - Дубочица - а са воде још неки риболовачки сплавови, где је пиво јевтиније него у продавници .. још нисмо готови !!
dulebg
(posmatrach)
30. јун 2013. у 15.11
Уствари кад још једном размислим - упалио ми се кафански ГПС: причам вам о кафанама, а већ их видим у координатном систему.

Не знам што су се ови Амери толко мучили са сателитима? Некад се бе знало: кад се ПУТУЈЕ за Гроцку: прва станица - Орашац, друга Стари ђерам, трећа Цветкова механа.. Ево једино по Орашцу није крштен крај града, све друге кафане су постале географски појам. „Сталне тачке” тако нешто бају геометри?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.