Дискусије : Тенис

 Коментар
О, ВАУ!
SrboPeuljanac
(Sanjar)
08. август 2024. у 07.07
Након баш дугог времена сам одлучио да посјетим овај сајт поново и нема теорије да се могу начудити како је овај форум празан!

Па шта се десило, гдје су све ведете са форума? Гдје је Гери (гериатрикус),
Он је писао веома лијепо и увијек био спреман за добру дискусију.
Видим да понекад има коментар аки ту као да није питао, једови је заобиђен или прескочен. он, можда највећа ведета овог сајта од када постоји???

Ријетко има и интиргуа, са својим „чаршафима” од коментара :),који су мени одувијек били баш занимљиви за читање, паметан човјек, увијек се имало шта научити од њега!
Видим да нема ни Лакија, који је мени одувијек био незамјењив, он је човјече пратио меч и јављао је сам сваки поен, за оне које моћада нису били у могућности да парате меч? Статистичар којем није било равна, сад је
заиста хладно и језиво овдје без њега,,,

Гдје је онај...хм, не могу му се одмах сјатити мена... Надам се да сам сад погодио „Лав у Срцу” који је огромно придоносио форум и са којим сам се нажалост знао и посвађати око баналних ствари.

Форум, колико толико држе живим антологија, непревазиђена је, али стварно, када би човек дијелио овдје неке медаље, имала би мој глас за златну медаљу!

Ту је и DSQ1964, Богу хвала , и његове коментаре јако волим да читам.

Франгипани је ту, мада нередовно али се ипак труди ЕксСдусс је исто, Такоће Богу хвала јер држи форум живим својим одувијек помало луцкастим коментарима, које нико жив изгледа, не воли ада чује али не мари он,само пичи даљ, пос свом, ко не воли, нека само прође.

др Морса се слабије сјећам, као и још неколико имена али су можда добре „адиције” за форум, можда ће га они држали палицу палицу или О.Ватру ето Антологија носи сада. :)

Ја све наужих а себе не спомињем, баш лицемјерно.
Имам оправдање, већ дуго сам озбиљно болестан, био сам и у болници око 2 недеље за то, једва сан жив остао ало не желим да вам покварим дан.
Мада је то слабо оправдањем ја овде нисам нос помолио дуги низ ГОДИНААААА! И ту нема оправдања!

Није ваљда да нас је Фејсбук тако прогутау?
Ајде да се јавимо сви, молим вас.

Ево, ја ћу први, право име ми је СРБО.

Као неки почетни „поинт” да тако неспретно кажем.

Надам се да ћете се јавити и Бог вас чувао!
SrboPeuljanac
(Sanjar)
08. август 2024. у 09.04
Након баш дугог времена сам одлучио да посјетим овај сајт поново и нема теорије да се могу начудити како је овај форум празан!

Па шта се десило, гдје су све ведете са форума? Гдје је Гери (гериатрикус),
Он је писао веома лијепо и увијек био спреман за добру дискусију.
Видим да понекад има коментар аки ту као да није питао, редовно је заобиђен или прескочен. Он, можда највећа ведета овог сајта од када постоји???

Ријетко има и интиргуа, са својим „чаршафима” од коментара :),који су мени одувијек били баш занимљиви за читање, паметан човјек, увијек се имало шта научити од њега!

Видим да нема ни Лакија, који је мени одувијек био незамјењив, он је човјече пратио мечеве и јављао је сам сваки поен, за оне које можда нису били у могућности да прате меч? Статистичар којем није било равна, сад је
заиста хладно и језиво овдје без њега,,,

Гдје је онај...хм, не могу му се одмах сјетити мена... Надам се да сам сад погодио „Лав у Срцу” који је огромно придоносио форум и са којим сам се нажалост знао и посвађати око баналних ствари.

Форум, колико толико држе живим Антологија, непревазиђена је, али стварно, када би човек дијелио овдје неке медаље, имала би мој глас за златну медаљу!

Ту је и DSQ1964, Богу хвала , и његове коментаре јако волим да читам.

Франгипани је ту, мада нередовно али се ипак труди ЕксСодусс је исто. ту, Богу хвала, јер и он држи форум живим својим одувијек помало луцкастим коментарима, које нико жив изгледа, не воли да чује али не мари он, само пичи даље, по свом, ко не воли, нека само прође.

др Морса се слабије сјећам, као и још неколико имена али су можда добре „адиције” за форум, можда ће они држати палицу или О.Ватру коју Антологија носи сада. :)

Ја све наружих а себе не спомињем, баш лицемјерно.
Имам оправдање, већ дуго сам озбиљно болестан, био сам и у болници око 2 недеље за то, једва сам жив остао али не желим да вам покварим дан описима из болнице.
Мада је то слабо оправдањем ја овде нисам нос помолио дуги низ ГОДИНААААА! И ту нема оправдања!

Није ваљда да нас је Фејсбук тако прогутао?
Ајде да се јавимо сви, молим вас.

Ево, ја ћу први, право име ми је СРБО.

Као неки почетни „поинт” да се тако неспретно кажем.

Надам се да ћете се јавити и Бог вас чувао!
SrboPeuljanac
(Sanjar)
08. август 2024. у 09.05
Први коментар има море грешака у куцкању па сам сада то мало оправио.
не замерите а ако мод буде обрисао, поновићу објаву.
А код нам је мод сада, зна ли се то уопште?
geronimo
08. август 2024. у 10.17
U pravu si Srbo. Nije kao prije. Ja uvijek pratim ali rijetko komentarisem. To ostavljam ovima koji su vjestiji u pisanju.
Nema ni Precanina, a ponekad se javi onaj provokator Rafal.
DSQ1964
08. август 2024. у 18.29
Pozdrav Srbo i prvo se nadam da je sve u redu sada sa zdravljem jer ono je najvažnije, sve drugo je nebitno u poredjenju.

Nema šta da se čudiš, pa ti si jedan od veterana, i ja sam još sa one čuvene diskusije Film ali pod drugim nikom, i kao takav ispratio si i ceo razvoj interneta….ja sam na SC-u od negde 1999-e a na WorldWideWebu kako smo ga zvali od negde 1996-e i razvoj je…pa valjda očekivan, ne?
Serbian Cafe je relik iz prošlog veka koji ne prati nikakav razvoj i nije čudno da ga je većina diskutanata napustila. Ko će bre ovde da se mlati, gubi vreme i piše? Zbog čega i zbog koga?
Više nema ni diskusija, mi stari i dalje možda i nešto napišemo ali ovi mladi…pa posećujem neke življe forume ali jel znaš kako tamo pišu, kao da pišu text messages na telefonu, sve skraćeno i po jednu-dve rečenice, to su današnje „diskusije”.😅
„Socijalne mreže” su naravno učinile svoje ali to je (kao) razvoj interneta, pa seća li se neko ovde ICQ-a i mogućnosti za chat i razmenu slika sa nekim iz bilo kog kraja sveta…to je danas smešno kao i što je Serbian Cafe.
Ja mislim ustvari da se internet prilično sporo razvija, za 30 godina postigli smo da možemo da gledamo streaming video i da imamo džabe navigaciju, pa i nije nešto ali zbog toga možda po neko i dalje i dolazi na ovakve smešne sajtove, inače bi ovo bilo ko zna od kada zatvoreno i zaboravljeno.

A što se tiče Noleta, pa eto šta se desilo, jedna os najblistavijih karijera u istoriji svih sportova a Antologija, pa ona je najveća legenda ove diskusuje - gledala je Noleta na Wimbledonu kako ga osvaja protiv Kyrgiosa, nema dalje, to je među 10 pa možda i 5 životnih želja na bucket listi.😄
Tubby
09. август 2024. у 18.32
Highest career winning percentage:
1.🇷🇸 Novak Djokovic 83.53%
2.🇪🇸 Rafael Nadal 82.63%
3.🇸🇪 Bjorn Borg 82.36%
4.🇨🇭Roger Federer 81.98%
5.🇺🇸 Jimmy Connors 81.82%
To put how far ahead Djokovic is into perspective, he can loše 14 matches in a row and still be #1 on this list 🔥
Tubby
20. август 2024. у 16.14
frangipani
(>Catch the rainboW<)
21. август 2024. у 18.18
Srbo, sve najbolje sa ozdravljenjem. Stigle godine, fali ovo, ono, svi prolazimo kroz razne izazove koje nam servira majka priroda.

Ma kakav Fejs... Ja ne mogu da postignem a istinu da kažem, ne znam ni da li su živi svi sa liste. Iskace mi sve i svasta a najmanje šta ljudi postavljaju. Ima nekih odu negde pa svaki dan stave 50 ili 80 slika, ko to da isprati i pregleda! A ja ne idem po tudjim zidovima da proveravam šta su stavili, ne gledam ni one storije. Slusam Youtube, razne podkaste, muziku. To mi najlepse jer ne moram da gledam ili pišem. Stavim bubicu u uvo i tako po nekoliko sati dnevno. Kako ima pametnih ljudi, milina slusati ih.

Nole da je zdrav i prav i da se cuva jer vidimo kakvi kriminalci vuku konce i šta se radi. Sramota koliko je sve korumpirano i prevaranata na sve strane. Sad kada je uzeo trofej koji mu je nedostajao, može da se zeza i radi šta hoće, koliko hoće i dokle je hepi.
tifran
(nostalgicar)
23. август 2024. у 06.16
Pozdrav Srbo, lijepo je da si svratio. Držim palčeve za brz oporavak🤞🙏
Pozdrav i ostalom društvu najbolje kafane. Ja sam olimpijadu pratila iz zavičaja uz čvrstu odluku da se ne družim s telefonom. Odmorila sam od telefona, uživala u ljepotama zavičaja.

Nole je po ko zna koji put dokazao da mu NIKO nije ravan.

Pratimo zajedno US open i daj Bože da slavimo uz rakijicu😉
antologia
(svakog dana...)
23. август 2024. у 19.07
Da se tuspasim za lijepe pozdrave i dobre zelje. Čuvaj zdravlje i imaj dobre zelje i misli!!!
Ovdje je bilo lijepo, pa ni sad nije loše. Prostodusno, jednostavno u sustini, čak i kada se zatezalo i kada su se podizali tonovi.
U trenucima sam vjerovala da smo tako skoncentrisani na istu misao-kao molitvu, bili u stanju da uticemo, barem da stitimo Noleta na nekom vaznom mecu.
On je danas veteran, ali i dalje najbolji , najveci- predivna ljudska pojava u sportu- uzor, vrijedan sveg sto smo mu zeljeli, kao i on sebi.
I danas mi je drago da smo tu, kad ko može i da se pozdravimo s vremena na vrijeme.
Nole će uskoro opet na scenu.
Dobro dosli u NY😃🥳 Zracicemo mi jos
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.