Дискусије : Брак и породица

 Коментар
Nesrecna
tiana-de
22. август 2013. у 18.22
Upoznala sam pre godinu coveka koji je živio sam ali bio u braku sa bivšom radi papira. Ona ga je varala tokom braka i jednog dana mu rekla da nije vise srećna sa njim i da ima drugog.
On je izasao i iznajmio kucicu u sumi jer mu je to bila jedina opcija koju je imao jer su se dogovorili dok on se ne snadje sa statusom oni će ostati u braku. Sve je to ok. Međutim ja živim u drugom gradu i upočetku kad je trebao ići kod doktora on je pozvao nju da ide sa njim, sto je po meni malo glupo jer je mogao i mene da pozove i tu je izbila svadja. Pricao mi je da nije bio iz ljubavi sa njom već iz interesa da dodje u inostranstvo i većinom se zalio na nju dok je bio sa njom u braku. Mi smo bili par meseci u vezi kad sam ja na njegovom fb profilu videla da nije skinuo njihove zajednicke slike a sa mnom je u vezi (moju sliku nikad nije stavio niti je napisao da je sa mnom u vezi..), kad smo izasli u kafic gde je bila moja drugarica on cele noćioci nije skinuo od nje.. sto je po meni signal da nema postovanja prema meni i tu je nastala svadja, uz to me je u početku nazvao par puta njenim imenom i nekad u prici mu ispalo „ona moja”...
U međuvremenu ja sam mu govorila da resi sa njom i da se razvede da mi makar pokaze tim sto bi otisao kod advokata da se raspita... ništa dok ja ne pocnem o tome i par puta ga je moje prigovaranje ljutilo... Ja sam mu nasla stan u mom gradu na moje ime i on tu živi. Puno toga sam uradila za njega jer mu nije bilo dobro u onoj sumu a i posao mu je bio tezak pa sam mu ja ovde sredila stan i novi posao a dok nije nasao posao ja sam sve placala i sl. Svaki put kad bi je nazvao nikad mi ne bi sam rekao uvek moram da ga pitam i tek tad mi kaže zvao sam ju... Govorio je da me stvarno voli i da želi dete sa mnom i da mu je stalo do mene... Jedne noćikad smo se posvadjali i kad je bio pijan reko mi je u besu da neće vise cutati i poceo me nazivati svakakvom, da sam grmaca da će naći on sebi novu itd sto je mene jako povredilo. Pre neki dan ja sam nazvala advokata i informisala sam se da on može bez problema da se razvede, sto je i njega obradovalo (tako mi je rekao)... rekla sam mu da je nazove i da joj kaže da će započeti proceduru, on mi kasnije ponovo nije rekao šta su pricali nego sam ponovo ja morala da ga pitam... rekao mi je da joj saopštio da će startovati proceduru i da po pola plate, ona se slozila i prica mi kako joj je rekao da je zamenio auto i šta ona misli o tome kako mu je rekla nema veze auto je auto. Po meni je to to much, nema potrebe da je obavestava šta radi, kako, sa kim. Danas ga ponovo pitam nisi li je ponovo zvao kaže mi jesam da joj kažem da ću u augustu podneti ali ona nije mogla da prica jer joj je taj novi bio tu. Mislim, mogao joj je to napisati preko whatsapp ili porukom ne razumem zašto mora opet da je zove? Kad sam mu to rekao je pa da mogu joj napisati... Jako sam nesrecna zbog ovoga i ne znam šta da radim vise...
Izvinjavam se zbog predugi tekst...
Oberstaatsanwalt
22. август 2013. у 18.41
haha iz sume! hahaha ...

ma sve je u redu, tako je kod svake... suma i alkohol
kaktus
22. август 2013. у 18.43
Шутни га бре жено, видиш да те не воли!!!!
Oberstaatsanwalt
22. август 2013. у 18.44
jel imo camp-kucicu u sumi? ili je živio pecini sa toljagom?ozkud mu signal za fb?
moana
(eliotness)
22. август 2013. у 18.47
Stvarno se pitam ,šta je sa nama ženama?

Pa koj' će ti moj ozenjen covek ,koji živi u sumi i kojem si ti nasla stan i koji ti govori da si krmaca?
Mislim , koj' će ti moj ozenjen covek, tacka.
Znaš kako se to radi, kad neko ozenjen krene da se udvara i nudi sva ovozemaljska blaga i od ptice mleko.. ?Kažeš mu lepo , odlično ,aj' se ti lepo razvedi, sredi se ,pa mi se onda javi..Mislis da se ijedan javio..?
Sa njom je iz interesa zbog papira, razmisli iz kakvog je interesa sa tobom, pobogu.
I sad, kad si već sve to uradila, hranila , oblacila i drzala mu cuclu, a niko te nije terao i da ponovim ,niko te nije terao, sad cuti o tome i ne nabijaj mu na nos..
Kako bre, ti da ga razvodis i nalazis advokate..?Van pameti..
Bezi,sestro, sto dalje od njega.
Vredis mnogo vise , od ovoga koliko sama mislis da ne vredis..

Oberstaatsanwalt
22. август 2013. у 18.51
nije mogo da joj napise poruku posto nema internet signala u sumi ...

a koliko imaš kila kad te već naziva krmacom?
tiana-de
22. август 2013. у 18.55
Imam 72, visina 1.80
tiana-de
22. август 2013. у 18.59
On već pola godine ne živi u toj sumi nego u mom gradu gde ima odličan signal.
JV
(☆)
22. август 2013. у 19.04
Tiana, ti si jedna naporna žena. Sve to što mu cinis, radis da bi ga vezala za sebe a ne zato što hoćeš da mu pomognes.
tiana-de
22. август 2013. у 19.09
@JV, Izvini ali kako sam ja to naporna? Mi smo u vezi već godinu dana ja ga nisam vezala za sebe. On je taj sto mi stalno govori da me voli i da želi da bude sa mnom, da imamo porodicu... često ponavlja kako želi da se resi tog braka, ali stalno ponavlja te greške zbog čega mene dovodi u sumnju...
kaktus
22. август 2013. у 19.11
Хахахахахаааа, каквих људи има, живео у шуми а сад у граду, ххааахииии , а тек жена, ееее што се исмејах!!!!!
JV
(☆)
22. август 2013. у 19.16
Znaci, ti si u vezi sa njim od kad ste se prvi put sreli, nisi sebi (a ni njemu) ostavila vremena da se malo upoznate nego si, po tvome, odmah uletela u vezu.

Naporna si, kontrolises ga, ne dozovljavas mu da radi šta hoće i da ti postupcima pokaze, nego ga forsiras i navaljujes, a sa stanom i poslom si mu pomogla da bi ga drzala na oku.
tiana-de
22. август 2013. у 19.20
@JV, Tebi je teško dokazati, on je mene molio da mu pomognem da nađemstan u mom gradu jer psihicki je puko u toj sumi. On je isto taj koji mi je nakon sedmicu dana rekao da me voli sto po meni nije moguće..
xzy
(ing)
22. август 2013. у 19.20
@JV, Izvini ali kako sam ja to naporna? Mi smo u vezi već godinu dana ja ga nisam vezala za sebe. On je taj sto mi stalno govori da me voli i da želi da bude sa mnom, da imamo porodicu... često ponavlja kako želi da se resi tog braka, ali stalno ponavlja te greške zbog čega mene dovodi u sumnju...
--------------------------------------------------------
1. nije ti nikada palo na pamet da te laže?????
2. kako ja nikada ne naletim na ovakvu ženu !@#$. Ja svojima samo istinu govorim pa opet ne vjeruju. Hmmmmmm možda treba da pocnem sa laganjem :)
moana
(eliotness)
22. август 2013. у 19.20
Ako stvarno hoćeš da budes sa njim, iz ovih stopa moras da promenis ponasanje.
Veruj, da hoće da bude sa tobom i da te voli, već bi bio razveden i bio bi sa tobom.
Mada, for the life of me, ne mogu da shvatim šta će ti neko ko ti je pijan rekao da si krmaca.
Tiana, kad neko voli nekoga , nikad , ali nikad ga ne vredja tako odvratno..Zamisli koliko bi tek kasnije ,u braku, bilo vredjanja.
Osim , ako mislis da si krmaca.
tiana-de
22. август 2013. у 19.22
@JV Bas zbog tih postpaka ja se osecam loše, tim postupcima mi govori da mu nije stalo do mene iako uporno govori da me voli i da ne može bez mene.
JV
(☆)
22. август 2013. у 19.29
On je isto taj koji mi je nakon sedmicu dana rekao da me voli sto po meni nije moguće..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa kad znaš da nije moguće sto si poverovala?
tiana-de
22. август 2013. у 19.34
JV Jbg, tad sam mislila da raskinem... on me je ucenjivao da će se ubiti i da će mi dokazati i molio je da to ne radim.
Sad vidim da sam pogresila...
JV
(☆)
22. август 2013. у 20.26
kaži ti meni je l' on sredio papire?

Ako nije, kaži mu da ti se javi kada to bude uradio.
Mexico1
(Trust_Nobody)
22. август 2013. у 21.19
Parazit
MAKPO
(косингас)
22. август 2013. у 22.01
Gde si Mexi šta ima? Rekoh da malo ozivnemo temu ;o)

Ma pusti konja neka se ubije, al; prvo trazi da ti prepise kucicu u sumi ;o)

U sumi! Tačno mu zavidim!

Covek mirno živeo dok tebe nije upoznao (salim se malo) ;o)

http://www.youtube.com/watch?v=WVpZBZWs7k8

Pozdrav
tiana-de
22. август 2013. у 22.31
Pre dva dana kad sam nazvala advokata da pitam da li mu je potreban stalni posao za razvod i kad mi je rekao da ne treba, nazvala sam ga i rekla mu to. On je reagovao „eh samo to da resim, da zavrsim sa tim dace Bog”.Veceras ćemo da nazdravimo ljubavi... Imam osecaj da dosta krije od mene jer kad je živeo u camp kucici u sumi bio je puno bolji prema meni ali od kako je ovde ponasa se kao da mu je svejedno... Boli me dusa sto sam ovo sve dopustila sebi, svi kažu pa čak I njegovi prijatelji I familija da zasluzujem puno bolje. Nikad me nije odveo na veceru, čak ni na pice uvek sve ja placam. Kad sam mu to rekla iznervirano mi je rekao „pa nemam para znaš I sama...” On je sad zaposlen sredila sam mu posao I taj posao mu ne odgovara, stalno se zali. Mislim... svako ovde ima bar za jednu kafu ako ništa drugo. Uvek gleda da sve ja platim pa I kad smo u prodavnici samo stavi svoje namernice I izmakne se. Sram me umesto njega uhvati I opet pomislim, ne radi dugo valjda nema ali godinu dana je previse. Juče me stvarno iznerviralo kad mi nije sam rekao da je zvao bivšu nego opet moram ja da ga pitam, (svadjali smo se zbog toga)I opet krije od mene. A kad sam ga pitala kaže jesam, rekao sam joj... I rekao sam da sam promenio auto a ona mi kaže pa nek si. I gde radi I kad je poceo I sve a pricao je kako ga s...ala, kako se namucio, kako ga varala sa Turcinom dok je bio u braku sa njom I odmah je pocela sa njim živiti čim ga je isterala. A sad se ponasa kao da je zeljan da se isprica sa njom, čak ga zanima njeno mišljenje. Danas umesto da joj posalje poruku da će krajem augusta podneti razvod on je opet zove. Covek bez ponosa bar za mene, meni deluje ko da joj. Se uvlaci u guzicu... Definitivno, sutra će dobiti sut karton!
MAKPO
(косингас)
23. август 2013. у 00.34
Joj, pa oni tebe koriste covece! Kako nisi ukapirala?

Šta sutra, odma sad dok se nisi o'ladila.

Daj ime i prezime da mu ja sad nebi ustao ;o)

Pozdrav
zon
23. август 2013. у 02.32
cuj promijenio auto, a nema za namirnice. svasta.

kako žene same sebi navale nevolju na vrat pa to je za nepovjerovati.
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
23. август 2013. у 03.15
Једне прилике, на некој нашој свадби, пјеваљка пјева онако уз колце.
-Волим мајко ожењенА
чекаћу га да му умре жена...

Ни мени није јасно, зашто данашње жене себе срозавају на низак ниво...па да мужки изумиру било би ми јасно. А њих више има на земаљској кугли, него нас...јбга.
polako_bolan
23. август 2013. у 03.41
Koliki si mu stan nasla, ima li dovoljno prostora da smjesti ženu i djecu iz otadzbine?
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 05.06
mrze me ove teme

neke zhene su stvarno tupave

JV
(☆)
23. август 2013. у 06.34
Oh Svabo, zar ima i toga?
Mexico1
(Trust_Nobody)
23. август 2013. у 06.45

PljucPljuc
(Fertig.)
23. avgust 2013. u 05.06

mrze me ove teme

--------------------------------------------
Mene mrze žene...:))

Dje's Makro druže stari...Ozivjecemo mi diskusije,samo ne znam hoćemo li ozivjet žene koje žive u zabludi :)))
darkest_requiem
(hard candy)
23. август 2013. у 08.09
Evo i ovde ću da ti postavim odgovor, jer prosto sam sokirana koliko NE VIDIS :(

Da li je sve ovo istina ili ne, neću da zalazim, jednostavno ću da verujem da jeste ( na zalost ). 'Ajde ti lepo procitaj sve sto si nama ovde napisala i zamisli da ti to prica drugarica neka do koje ti je stalo...ili sestra ili bilo ko, ok?? I? Šta mislis, šta bi ti rekla toj osobi? Ja mislim da ti je jasno koliko te taj lik iskoristava i Ništa VISE! ALOOOO...probudi se zeno, šta ti je?? Gde si se zaletela i ZBOG KOGA? Zbog nesposobnjakovica, to M od muskarca nije videlo...TI GA IZDržavAS...TI ga razvodis, ALO...jel on dete ili odrastao?? Kakvom se ti braku sa njim nadas? Šta mislis da možeš od takvog coveka da ocekujes u zivotu?? Podrsku možda? Ljubav? Razumevanje?? STA??? MOLIM TE OSVESTI SE! Bezi glavom bez obzira i POD HITNO da pocnes da radis na sebi, da volis i cenis sebe, da naucis da kažeš NE...i još sijaset stvari ali ajde pocni sa ovih par. Pocni sama sebi da želiš sreću, i sve najbolje i RADI tako...nije sreća ptica koju ulovimo pa stavimo u kavez i gledamo, sreća SE ZIVI, to je ODLUKA, to su postupci, MOLIM TE pocni voleti sebe, ceniti sebe...ja sam prosto sokirana da je ovo sve istina?!! Kako možeš da dozvolis tako nešto? Ajde nemoj vise, možeš ti bez njega draga, jako dobro, on bez tebe malo teze, parazit je, ali to NIJE TVOJ PROBLEM. Svako dobro. Pozdrav.
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 08.17
PljucPljuc
(Fertig.)
23. avgust 2013. u 05.06

mrze me ove teme

--------------------------------------------
Mene mrze žene...:))

Dje's Makro druže stari...Ozivjecemo mi diskusije,samo ne znam hoćemo li ozivjet žene koje žive u zabludi :)))

-----------------------------------------------------

mrze te zhene

katastrofa
mona_liza
23. август 2013. у 08.57
Ihhhh da jedina,mada je ovo maksimalno iskoristavanje.Imai ovdje ca/usa naših svakakvih.A najveca fora su mi ovi razvedeni koliko čujem i oni vecinonm gledaju da se ogrebu za rucak i uvale malo u krevet...zalosno i jeftino.

Draga moja ,dobro ti je rekla ,trebaš mnogo da radis na sebi i da se vise cijenis.
Takve kao ti odmah namirisu i ne skidaju se sa grbace.Ostane li još ima da te max. opeljesi i zavali još i u dugove.
polako_bolan
23. август 2013. у 09.27
ca/usa naših svakakvih.A najveca fora su mi ovi razvedeni koliko čujem i oni vecinonm gledaju da se ogrebu za rucak i uvale malo u krevet...zalosno i jeftino.
„”„”„
Pa i nije jeftino ako uz rucak dobijemo salaticu, dezert, kaficu i pivo:)

Ima mucenica koje moraju i viagru finansirati, inače se rucak nije isplatio”
polako_bolan
23. август 2013. у 09.35
A sad pesmica za Tianicu:)

Poci ću u shume...

http://m.youtube.com/watch?v=q-iTmAXBZuk
mona_liza
23. август 2013. у 10.25
Svabenzy:) nemoj da mi se sekiras... Ja mislim da ti svoju ljubavnicu docekas na vratima sa osmijehom i pitom na stolu ...a posle urnebesni djidjimidji bez vijagre.
polako_bolan
23. август 2013. у 10.49
Ne Liza, ne dovodim ljubavnicu/e kuci, iz vise razloga

Izvodimo se u grad, prirodu, hotel ako imamo para i vremena...sinoć u autu
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 10.57
kaži ti meni je l' on sredio papire?

Ako nije, kaži mu da ti se javi kada to bude uradio.

-------------------------------

:))))))))))))))))))))

hahahah
mona_liza
23. август 2013. у 11.03
Znaci ti si u dobroj formi... a u autu bas zna da bude nekad potijesno ..mora da je bio stiskanja...lol...
polako_bolan
23. август 2013. у 11.11
Kvarim Tianinu temu
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 11.13
tachno je da je to bezveze sto vas dvoje minirate temu

imate brate FB ili mail pa isprichajte se

to ovde nikog nezanima.
polako_bolan
23. август 2013. у 11.21
Da Nidjice, skrenuli smo sa diskusije o braku i porodici
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 11.23
pa jeste.

mona_liza
23. август 2013. у 11.25
Hahaha,vid' ove „tvoje” Svabice...jest' to ljubomorna bona :D
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 11.30
Hahaha,vid' ove „tvoje” Svabice...jest' to ljubomorna bona :D

-----------------------------

bozhe ti pomozi

ovde kad god progovoris morash se nadati da tje neke seljanke iskoche sa seoskim forama

mona_liza
23. август 2013. у 11.36
neke seljanke...cccccc

Sorry, al'komentar ti je totalno primitiv:D
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 11.39
neke seljanke...cccccc

Sorry, al'komentar ti je totalno primitiv:D

-----------------------------

moj komentar primitivan a tvoj nije?

dobro...
mona_liza
23. август 2013. у 12.18
Čitaj malo između redova, nemoj biti toliko steif :D
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 12.26
Čitaj malo između redova, nemoj biti toliko steif :D

-------------------

dobro...

al ta rechenica nema nikakvog smisla ali je na sc-u standartna rechenica

polako_bolan
23. август 2013. у 15.03
Vas dve se sloziste oko „steif”:)
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 16.03
Vas dve se sloziste oko „steif”:)

--------------------------------

dosadno.
polako_bolan
23. август 2013. у 16.28
Znam da sam dosadan
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 16.37
Znam da sam dosadan

----------------------------

ruskinji nisi dosadan

a sto si meni dosadan to nije wichtig

:)
polako_bolan
23. август 2013. у 17.16
Nije ruskinja nego ukrajinka

Ruskinju sam nedavno vidjeo, zaboravih uzeti tel nr:(

Laka sam roba, ponovo me iskoriscavaju
PljucPljuc
(Fertig.)
23. август 2013. у 17.32
ne vidim gde je problem!? tebi to tako odgovara kad god sam govorila dovedi neshto iz bosne imao si milion „zashto NE” i bio si protiv toga dakle preostaje ti samo ta varijanta koju i uprazhnjavash vetj godinama.

gute nacht.
polako_bolan
23. август 2013. у 17.59
Gute nacht Nidjice:)

„Dovodjenje iz bosne me ubija u srzi ili ti biti”

Ovo ljeto sam petljao u bosni i nikad vise!

Ovdje u DE živim trenutno i provodim najmanje 80% zivota, tako da nemam potrebu za ženama iz bosne
baxuz
(φεμμινα™)
23. август 2013. у 17.59
JV Jbg, tad sam mislila da raskinem... on me je ucenjivao da će se ubiti i da će mi dokazati i molio je da to ne radim.
Sad vidim da sam pogresila...„
-------------

Ja bih mu otvorila prozor od onog stana sto si mu nasla i rekla skaci pizzda ti materinna i gledaj da to uradis na glavu da nikako ne ostanes ne daj Boze invalid. Mrzim ucene i to od jedne muske yayare koja nema mooda ni da sopstvenu egzistenciju živi kako Bog zapoveda.

Međutim, htela si biciklo i sad pedalaj. Progutaj sva gowna koja ti je servirao i još ti servira i za sledeće vidjenje odvedi ga na romanticnu veceru koju ćeš ti da platis a onda usput potrosi i 100 dolara/eura na donji ves da covek ima i nezaboravan sex uracunat u cenu tvog strpljenja.

Kod mene takav beskicmenjak koji ne zna šta hoće/neće ne bi opstao 36 sati a ne godinu dana. Uzivaj u budali koju si izabrala jer nije problem u njemu nego u tebi koja si se zakacila za njega do faze nepodnosljivosti i napornosti... sto kaže JV, njemu se može ko sadisti a ti si mazohista...”
polako_bolan
23. август 2013. у 18.15
Ne preteruj Bax, nema svako sreću u vezi i braku

Tako bih i ja reagovao da sam imao uspjesan brak, ali ga nisam imao:))
tiana-de
23. август 2013. у 18.36
@Baxus, upravu si sve sto si rekla. Ja sam ta koja je svaki put prelazila preko svih sranja i na to oprosti i izvini sa njegove strane...
Danas sam mu razgovarala sa njim i stavila tacku na sve. Sad može da obavestava tu navodno „zlu bivšu” koja ga je s...ala u zivotu do mile volje čak i kad prde nek joj javi. Vecras mi non stop piše gluposti. Nije zreo covek i to je to, kad nije u 31 neće ni u 50..
Osecam se kao da mi je spao sav teret sa ledja.
Hvala svima za savet!
labudica
(EKV)
23. август 2013. у 19.09
Pa taj sto živi u sumi, živi u cistom zraku i može brat super zdrave biljke, al to je jedino sto je tu pozitivno. Možda je i lijep zbog toga a ti još vise zaljubljena. Al negativno je sto uzima pare od tebe.

Ne voli on tebe. On i njegova žena su opasni i interesdzije i slazu se dobro takvi kakvi jesu (naravno nisu zlatni ljudi kako se vidi iz price) i vjerovatno imaju dogovor da imaju nešto sa strane usput. Ona ima usputnog nekog koji je možda takodjer dobrostojeci, a on ima tebe koja si takodjer dobrostojeca. Oni tako krpaju kraj s krajem ili samo žele vise novca, iako se i ona možda snasla finansijski. Ona želi još i još, a on posto ne može da joj pruzi mora od tebe da izvlaci resurse i da ti glumi ljubav.

On te maze da njoj pruzi finansijski još i još. Ja mislim da je tako u realnosti, ali ti si slijepa od ljubavi i to ne vidis i ne spominjes indirektno u ovoj tvojoj prici, al se vidi to iz ove price.

Drugi put razmišljaj radije o tim biljkama iz njegove sume ako se slučajno nadjes u toj sumi s njim, a njega preboli postepeno. Em ćeš biti zdrava i mislit o sebi, a on će ti samo nanijeti stetu i nema ti spasa i patices dok ga se ne rijesis kako treba.

iVar
(relax)
23. август 2013. у 20.15
Jel ovde stvarno niko ne kapira da je ovo paljevina

iVar
(relax)
23. август 2013. у 20.24
kakva bre tijana, peder kopira tekst sa interneta i postira na sc svake druge godine!
ignorisite bolesnika!
labudica
(EKV)
23. август 2013. у 23.52
ili je paljevina ili osoba laže djelomicno neke stvari, jer nekako mijenja stalno verzije nekih djelova iz svoje price koje ne idu logicki
Oberstaatsanwalt
24. август 2013. у 17.07
odbjegla macka se vratila ...
baxuz
(φεμμινα™)
24. август 2013. у 18.09
Jes vala svabo u pravu si. Ovaj iz sume nije mogao da nahvata devojku iz grada a vid mog muza šta je ulovio za predjelo...

http://i39.tinypic.com/28sxbm8.jpg

Kuvana je izgledala ovako

http://i41.tinypic.com/2m81oif.jpg

Ps. Oni sa slabim zeluCom da ne otvaraju slike :)
Oberstaatsanwalt
25. август 2013. у 04.46
napuho se od muke posto ste ga zivog kuhali, a i zacrvenio se od stida posto ne znaš kuhat.
Oberstaatsanwalt
25. август 2013. у 14.12
A šta mislis da ja tebe skuhavam i ti se zacrvenis? da li bi ti bilo svejedno?
Oberstaatsanwalt
25. август 2013. у 14.15
a lpöolp su kostali ulovljeni racici?
kad ćeš ti prestat da pricas lovacke?
baxuz
(φεμμινα™)
26. август 2013. у 17.07
Auuu yebote kako uvek zaboravim da se ti primas na te lovacke price... tačno sam mogla da ti slikam danasnji ulov od 4 cipla i 10-ak sparova. Mislim ono pre nego sto smo ih pojeli.
mona_liza
26. август 2013. у 18.40
I šta bi ...jel dobio nogu sumar ? :D
escada
(¡)
26. август 2013. у 21.23
Šumar je zbrisao kad su došli partizani.
polako_bolan
27. август 2013. у 05.44
Kapelski kresovi
Mexico1
(Trust_Nobody)
27. август 2013. у 16.40
Mene je kao dijete jednom sumar nap'o...sjeko ja drvo kad eto ti njega...Znaš li ti kukavce da to ne smijes radit,ma reko nemam pojma...Kaže ...Kako se zoves...reko ne znam...Ma kako bolan neznas,pa yebiga reko...pet godina me niko nije imenom zovn'o,zaboravio :((
Oberstaatsanwalt
28. август 2013. у 19.10
Oberstaatsanwalt
28. август 2013. у 19.11
ustvari ti.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.