Дискусије : Брак и породица

 Коментар
Šta da radim?
vesna33
25. јул 2013. у 13.14
Molim vas da mi date bilo kakav savjet u vezi moje situacije. Ja sam razvedena sa malim djetetom. Igrom slučaja, nedavno sam stupila u kontakt sa bivšim s kojim sam se zabavljala prije 8 godina. Međutim, posto smo sad u razlicitim državama,on nije uspio doći ovamo tako da smo nekako prestali pricati. Međutim, svo vrijeme I dok sam bila u braku ja sam vidjela da je on mene tražio po raznim internet stranicama, gledao mi profile itd…Njegov posao je jako zahtjevan, u to vrijeme je mislio da ne bi bilo fer premam meni da se ja preselim kod njega zbog njegovih ziivotnih uslova itd..uglavnom, par godina poslije ja sam se udala, ozenio se I on..Moj se brak nedavno raspao, a on takođe ima dijete novorođence sa svojom zenom. I kako smo mi stupili u kontakt, tako su se svi ti osjecaji od ranije vratili I meni I njemu. Već 2 mjeseca pricamo non stop preko skypa, poruka telefona itd. Žena je primijetila da nešto nije u redu I čak je prijetila razvodom (mada su oni imali nekih prijasnjih problema ali I ovo je sigurno uticalo). On kaže da voli mene, da mu nije djeteta odmah bi napustio ženu I dosao mi, moli me da se strpim malo (hmmm koju godinu) jer se boji da će izgubiti dijete I obecava mi da ćemo biti zajedno ..Probala sam par puta prekinuti s njim svaki kontakt ali bez uspjeha, moli me, placei preklinje da to ne radim I svaki put nisam izdrzala nego bismo nastavili pricati..Sutra im je godisnjica braka I razmišljam da li sam jaka da prestanem svaki kontakt od ovog momenta. Jednostavno da nestanem iz njegovog zivota dok on ne bude spreman na neku vezu sa mnom.a ako I ne bude, sretno mu..teško mi je ovako..nit s njim nit bez njega…Fazon je sto mu je žena već pred razvodom skoro, iduce sedmice ide u drugi grad da posjeti rodbinu I neće je biti mjesec dana sigurno I vrlo je moguće da će mu tada reći da hoće da se razvede. Da li da sacekam da vidim šta će ispasti iz te njene odluke ili da jednostavno prekinem pricati s njim dok on ne bude 100% slobodan covjek?

Hvala vam velika…
Retardo
25. јул 2013. у 13.18
Прекини с њим а нађи неког да те необавезно таслачи.
mrsolj1971
(veterinar)
25. јул 2013. у 13.25
Retardo, slazem se I ja, nema tu leba od bilo kakvih drugih kombinacija.
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
25. јул 2013. у 13.31
I ja se slazem sa Retardo.
Okaniga se zeno i gledaj svoja posla!

„Jednostavno da nestanem iz njegovog zivota dok on ne bude spreman na neku vezu sa mnom”
Bas tako.
Sretjko
(advajzor)
25. јул 2013. у 13.50
I ja mislim da je kolega P... otju kažem R. :) dao najbolji predlog.

Ti si sad mlada raspustenica i nikad netje imaš vetju cenu. A pusti coveka, ne unistavaj mu porodicu.. ako te bas zapelo, pa mislim ne može da trpis, a ti iskoristi ovih mesec dana sa njega, šta znaš, možda se i oladis ako on ne bude dobro.. ovo sto je kolega P.. pardon, R. predlozio.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
25. јул 2013. у 14.00
A jesi li ti pricala sa njegovom zenom pa ti ona rekla za te sve probleme i kako su pred razvodom? Pretpostavljam da nisi, već si tu zvaku čula od njega. Taj tebe samo zavlaci, i ja cisto sumnjam da je njegov brak pred razvodom.

Druga stvar takodjer, obzirom da si sa starta znala njegovo porodicno stanje, treba da te je sramota što se uopste upustas u flert sa tudjim covjekom.
PljucPljuc
(Fertig.)
25. јул 2013. у 14.02
Molim vas da mi date bilo kakav savjet u vezi moje situacije. Ja sam razvedena sa malim djetetom. Igrom slučaja, nedavno sam stupila u kontakt sa bivšim s kojim sam se zabavljala prije 8 godina. Međutim, posto smo sad u razlicitim državama,on nije uspio doći ovamo tako da smo nekako prestali pricati. Međutim, svo vrijeme I dok sam bila u braku ja sam vidjela da je on ...

--------------------------

nama jest dosadno ponekad ali ne bash tolko da verujeme i da se naFatamo na ovaku glupost

kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
25. јул 2013. у 14.12
Zeljka, komentar ti je za peticu, 5+++
Mexico1
(Trust_Nobody)
25. јул 2013. у 15.26
Tvoja stara ljubav,ponovo ste se pronasli,osjecaji vam opet proradili,cujete se redovno na skype tel chat...pokusala si već nekoliko puta da prekines sa njim...??? WTF ..!!!
Net_Val
25. јул 2013. у 15.27
Njegova porodica je već unistena čim se resio da upusta u razgovore sa tobom...Verovatno je nesrecan u braku...dete je obaveza i muskarac se uvek plasi da će razvodom izgubiti i dete što se često desava...Budi uporna i strpljiva, cuvaj vasu tajni i bicete zajedno.
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
25. јул 2013. у 15.54
Nemoj da prekines kontakt prije nego im poželiš srećnu godisnjicu braka.
MAKPO
(косингас)
25. јул 2013. у 19.54
Il' je nije taslacio il' je nije dobro taslacio, pa bi da okusi šta je propustio il' popravio neke greške.

Ma on STVAAAAARNO voli, vidi se iz teksta ;o)

Sram te bilo, usao ti da ti nikad ne izasao na sram mislim!

E sad će ti doći onaj balavac i rece ti da si...

Bilo bi ti pametnije da se posvetis tom detetu vise umesto skajpu!

Pozdrav
dara
25. јул 2013. у 22.17
On je ozenjen - znaci nije slobodan., Imaš li drugo pitanje?
sharlota
(bez zanimanja)
25. јул 2013. у 22.18
OMG!!!

ima li ista gore u ovom zivotu od brakolomca/brakolomke????

444
26. јул 2013. у 04.35
Njemu treba sex, a tebi paznja
Nadi sebi nekog vrtlara ili vlasnika cvecare njihovi brakovi su po statistici najuspesniji - kita cveca cuda čini...
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
26. јул 2013. у 05.40
Савјет за бившег дечка.
Будалу не је***еее... нити кући води.

xzy
(ing)
26. јул 2013. у 09.23
Njemu treba sex, a tebi paznja
-------------------------------------------------

Paznja, paznja... biće sex-a

Izvini, nisma mogao da odolim :)
labudica
(EKV)
26. јул 2013. у 12.32
mene zanima jesil šta si ti osjecala za svog muza dok si se udavala?
Nije valjda da si se udala cisto onako, a nisi muza dovoljno zavolila?

Jest da je 8 godina puno pa si volila toliko, ali opet. Vecina muskaraca koji hodaju dugo s curom nekom, ne namjeravaju je ozeniti i ozene na kraju drugu koji vole. Tako da se dzabe nadas razvodu i taj bivši samo hoće onako malo da mu se dodatno jača ego i to je sve.
Mexico1
(Trust_Nobody)
26. јул 2013. у 18.20
Odvoji ga od njegove žene s necim što ne sprovodi struju :)))

https://www.youtube.com/watch?v=TopogWSEbyU
JV
(☆)
26. јул 2013. у 18.28
Nemoj da prekines kontakt prije nego im poželiš srećnu godisnjicu braka.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hahaaha
vodena
(*)
26. јул 2013. у 18.51
Za postavljacicu:

ja uopste nisam protiv prijateljskog kontakta sa bivšima, pa čak ni veze, ali mi nije jasno kako možeš da želiš da ponovo budes u vezi sa nekim ko te je jednom ostavio a sada ima dete sa drugom zenom.

Razmisli malo o tome jer tvoja situacija nije ista kao da si sada upoznala nekoga ko je ozenjen pa cekas neće li se razvesti. Ti ponovo kontaktiras sa nekim koga si, pretpostavljam, volela, ko te je jednom ostavio sa u najmanju ruku sumnjivim izgovorom i ko ti je svojim stvaranjem porodice sa drugom zenom jasno stavio do znanja da ne želi da bude sa tobom. Nebitno je da li je njegov brak sa tom zenom dobar; u svakom slučaju je bio dovoljno dobar da pozeli dete.

Mislim da se, ucestvujuci u vasoj novoj komunikaciji kao njegov emotivni partner a ne (samo) prijatelj, uplices u nešto za šta je velika verovatnoca da će ti doneti samo razocarenje. Moj stit da sam na tvom mestu ne samo da bi bio od celika već bi bio visok 3m.
escada
(¡)
27. јул 2013. у 01.21
Nedovršene ljubavi su najpogubnije.
Nastavljajući prošlost u sadašnjosti - nemaju budućnost.
444
27. јул 2013. у 05.46
Ma i meni se čini da će biti sexa ako nije već bio...
Juče me mrzelo da pišem pa sam napisala definiciju, a evo ga obrazlozenje...
Tvoj bivši je kukavica, kad se vama u vreme dok si se zabavljala sa njim pojavila prepreka prekinuli ste, sad isto tako nije ni godinu dana u braku prvi problem i on je već na skypu sa tobom, zar zaista možeš da vidis sebe sa jednom tako sebičnom osobom( gde te je pitao da ga cekas jedno 3-4godine)...
Ako si već stupila u intimne odnose sa njim javi mu da si u drugom stanju, nestace u obliku magle iz tvog zivota, već imaš jedno negativno iskustvo, trebala bi da si izasla mudrija iz toga, sve se da nadoknaditi osim izgubljenog vremena.
Ne dozvoli sebi da budes žrtva jedne kukavice i sebičnjaka.
mona_liza
28. јул 2013. у 20.06
Ništa...produzi dalje.
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
28. јул 2013. у 22.50
Sarme su još lepse podgrejane, a ljubav nije sarma:)
Koj će ti djavo bivši.Bivši je bivši i tako neka ostane.Nisi ni svesna kolike probleme navlacis sebi na vrat.Prvo svadjanje i već bi ti on natako na nos da se zbog tebe rastao.Još kad ti se bude žena zakacila,pa deca.
Kako li spavas da mi je znati...
bokvica
(Plantago)
29. јул 2013. у 00.51
Neće se on razvesti. Možeš da očekuješ kres varijantu i to je to..
girl
31. јул 2013. у 20.20
U Kanadi da bi se par razveo, oni moraju biti razdvojeni godinu dana -taj period postoji zato što par nekada uspe da spasi brak i prevazidje/resi probleme (sto je velika stvar pogotovo kada imaju decu). Ti ne bi trebala da se mesas ni tu godinu dana a da ne govorim sada. To sto radis je van pameti. Ne mogu da razumem način na koji razmišljas, igras se sa vatrom i sa zivotima male dece. Ako postoji i najmanja sansa da se ta porodica spasi to može da se desi.
Za tebe je to sve jedna interesantna igra, ali za tu decu i njegovu ženu sigurno nije.
Ovo trenutno nije tvoja prica uopste, skloni se i živi svoj zivot dalje...

LeaDiKaprioПорука негативно оцењена. Покажи

LeaDiKaprio
(shumska)
04. август 2013. у 09.38
O Boze, kakvi su ljudi pa to je strasno. Pa vi kao da nikada niste bili tuzni, očajni, mastali o starim ljubavima? Svi su tako ispravni, pravi kao strela sto kažu Anglosaksonci.

Jesu, ali u panjevima.

Ali dobro, nisu oni tema.

Susaj, zivot ti se pravo zakomplikovao. Sa jedne strane si ti, razvedena i slobodna za novu vezu. Sa druge je on, ozenjen i sa obavezama.

Ja te potpuno razumem kako ti se glava može raspasti od razmišljanja i pokusavanja da izvedes bilo kakav zakljucak i da ti na kraju opet ništa nije jasno. On te je tražio sve vreme, znači da još uvek gaji osecanja prema tebi. Ti takođe nisi ravnodusna. Međutim, situacija se promenila od vremena kada ste mogli da živite zajedno a da ne povredite nikoga svojom odlukom.

I, mislim, šta - prica je stara koliko i covecanstvo. On nezadoviljan u braku, sacuje šta ima preko plota. Stara ljubav, ponovo se rasplamsala. Sve je to zivot.

Međutim, šta odluciti?

Njihov odnos je ocigledno zategnut. Ali veruj mi kada ti kažem da će ti glava najpre puci od pokusavanja da shvatis šta se desava među njima. Plus, to nije ni bitno, ne možeš da ostavis nekome drugome da donosi odluke o tvom zivotu. Znaci ostavila ona njega ili ne, ti već treba da znaš šta hoćeš da radis sa sobom i sa njim, sa vama. Znaci, to je prva stvar koju treba da prekines ODMAH a to je da cekas šta će ona da uradi da bi ti resila šta ćeš sa sobom.

Zanimljivo je da i on to isto radi. On treba da odluci šta hoće u zivotu. Ako on sa tom zenom nije srećan treba ON da se spakuje i ode, a ne da ceka da ona resi šta će (od 10 razvoda brakova 8 iniciraju žene, 2 muskarci, znaci tipican je).

Ono što ne možeš da izbegnes je fakat da on prema toj ženi nije fer. Tek su dobili dete, ej. Voleo je ne voleo, SAD je trenutak da podrzi tu ženu, da bude s njom. Naravno da mu ona preti razvodom, pa koja žena će da pusti muza da paja okolo??

Sve u svemu, malo imamo info da bi ti mi rekli „idi levo” ili „idi desno” a čak i da znamo sve u sitna crevca na tebi je da odlucis.

Istorija ljudskih/bracnih odnosa pokazuje da se desavaju sve moguće kombinacije: razvod braka, opstanak - i sve moguće podvarijante. Tako da ti vidis šta TEBI ima najviše smisla.
HaralampijeПорука негативно оцењена. Покажи

Haralampije
(dobrocinitelj i neimar)
05. август 2013. у 15.24
Nastavi da se vidjas sa njim i obavezno mu trazi pare. Ako ima kintu nemoj ga gubiti iz vida. Ako nema trazi još nekog sa strane.
Zivot je jedan ,kriza je a i dete trazi da jede.
Dok si mlada profitiraj.
Ako si poruznela i Ako si pocela da se zapustash moras da se trgnes i ulazes u sebe.
Kod nas sa Morave krava se kupovala sa teletom i bivala vazda skuplja o bika.
LeaDiKaprio
(shumska)
05. август 2013. у 22.39
Ovaj izraz sa kravom i teletom je jedan od onih koji smo kao nova generacija duzni da zaboravimo. Taj izraz je pasaovao u vremena kada je žena bila nize biće, krava koja se teli i koju vuces za sisu kag god ti se vuce. Krava nije imala mišljenje o tome (a i da jeste, koga zanima šta ima da muuuce).

Uzasan, uzasan izraz, sramota da ga covek u danasnje vreme uopste spomene.

Totalno omalovazavanje žene a i neduznog deteta koje ispade tele jer neka muskarcina smatra da ima pravo da njake.
Hobbit
06. август 2013. у 02.50
Italijani imaju lepu izreku: ako su ruze, procvetace.
Ako u vama ima pravih emocija, prezivece. Zarad ljudskosti i savesti, treba se distancirati i ostaviti par sa malom bebeom da resi svoje probleme. Ako tip hoću piskim, neću piskim i posle toga ciste gleve i slobodan opet dodje tebi, nemas šta sebi da prebacis, to je zivot.
Poznavalac stoke iz prednog posta verovatno može samo da se nada da bi na nekoj stocnoj pijaci u Africi nasao neku jadnicu koja bi mu dosla, ako je „kupi”. Ono sto ti je u ocima to ti je u dusi, !@#$!
HaralampijeПорука негативно оцењена. Покажи

Haralampije
(dobrocinitelj i neimar)
06. август 2013. у 10.21
Ehehej kokerava
Nisam ja nesrecnik ko ti da idem po africke pijace tražim banbusane da prevucu shubaru sve u 45 godina.
Smesh li jadna svog coveka pred oca predstaviti a da ti otac ne dobije mozdani udar.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
08. август 2013. у 18.14
begaj sestro, i ne okreći se sine.
Prvi post isto nije loš savet, mada meni bi to bilo da tako kažem „u krajnjoj liniji”. mada onako direktno kratko i bez uvijanja, ponoviću, nije loš savet (dok ne nađeš nešto bolje).
a od ovog dakle begaj. mislim, o.k. situacija mu je čupava i dlakava i zapetljana i t.d. - ali nije problem. ostao ti je samo jedan, t.j. dva -evo i ja imam neku svoju kombinaciju. znači ako izuzmemo tog tvog i mene - imaš još izbor između par milijardi muških na planeti. e ako nema neki da ti je potaman, onda nek' idu bestraga..
14. август 2013. у 07.07
Ne treba ti ovo u zivotu. Moj prijatelj, Aleksandar Radujko, otac dvoje dece (2 I 5), tako se smuvao sa koleginicom, majkom dvoje dece (3 I 4) I obecavali su jedno drugom kule I gradove, te razvesce se, te samo da deca porastu I tako. Onda se za vezu saznalo, brakovi su im pred raspadom a od njih dvoje ništa.
Odmah prekidaj.
xzy
(ing)
14. август 2013. у 09.36
Cvetko, ne ostavljaj imena ljudi ovdje

Pozdrav,
polako_bolan
22. август 2013. у 05.23
Mjesec je prosao, šta se dogodilo u međuvremenu?
kaktus
22. август 2013. у 18.53
Да, баш ме ѕанима наставак баладе...
njezna_zverka
(manitanje)
03. октобар 2013. у 15.56
Nastavi da se vidjas sa njim i obavezno mu trazi pare. Ako ima kintu nemoj ga gubiti iz vida. Ako nema trazi još nekog sa strane.
Zivot je jedan ,kriza je a i dete trazi da jede.
Dok si mlada profitiraj.
Ako si poruznela i Ako si pocela da se zapustash moras da se trgnes i ulazes u sebe.
Kod nas sa Morave krava se kupovala sa teletom i bivala vazda skuplja o bika.
=====================================================================
hahha..podržavam:)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.