Дискусије : Брак и породица

 Коментар
Opsesija na kvadrat
Laura
14. април 2013. у 01.13
Ja sam starija od njega 6 godina, izgledom mladolika, ambiciozna, zrela žena. Imam 38 godina.
Njemu je 33 godina, jedno prelepo , slatko, nasmejano biće ali po karakteru vrlo impulsivna osoba, rekla bih još nedovoljno zrela, bez strpljenja i sa niskim pragom tolerancije. Jednostavno on je jedno neuhvatljivo razmazeno svojeglavo stvorenje ali ja ga obozavam kao takvog...
Živimo na Bliskom Istoku oboje, tu smo se sreli. On je Francuski državljanin, ja sam iz Beograda.
Upoznali smo se preko interneta i pd prvog momenta ja sam zaljubljena u njega. On je osoba koju sam oduvek tražila, mada u dubini mojih misli, znam da to možda i nije tako.
Srce međutim ga voli svom snagom.
Zapoceli smo vezu polovinom 2010, u početku je bila velika romansa, ljubav na sva zvona, verili smo se jako brzo, želeli decu ( mada se on ustrucavao da to otvoreno kaže ), međutim nakon njegovog gubitka posla pocinju problemi. On postaje sve vise depresivan i nesiguran, nesrecan, povucen, izolovan.
Moj posao i moje aktivnosti mu stvaraju još veću paniku i ljubomoru i među nama pocinje razdor. On nikako ne može da nadje novi posao koji ga zadovoljava, mene ne zadovoljava njegov pristup resavanja problema, pocinju trzavice.
Na moju radost i olaksanje raskidamo vezu, od se iseljava iz moje kuce u martu 2012 i ja se vracam u Beograd. Tada i moja kompanije pocinje da oseca finansijske probleme i svi zaposleni dobijaju otkaz.
Tu pocinju moji problemi.
Me nogu da se pomirim sa cinjenicom da smo se razisli. Moj posao je u stagnaciji, odlucujem da neko vreme ostanem u Beogradu sto pocinje da me gusi. Želim da se vratim tamo gde smo se sreli, želim da radim, on mi uzasno nedostaje.
Ne mogu da ostvarim nijednu drugu vezu, ostali muskarci ne postoje za mene. Pocinjem da ulazim u zacaran krug i želim da se sve to okonca tako što ćemo ponovo biti zajedno. Jedine misli su mi okrenute ka njemu. Moj zivot nema smisla bez njega.

Srećom kompanija me poziva natrag u Januaru ove godine i ja se napokon nalazim sa njim i tu nastaje uzasan sok!

On je u još vecoj depresiji i u stanju totalne rastrzanosti.i ludila. Oslabio je 15 kg, poceo da pusi, ne spava dobro, stalno telefonira, salje poruke, jedva da i komuniciramo kad smo sami.
Ja osecam da nešto nije u redu, želim da pricam sa njim, on odbija svaki moj pokusaj.
Tek posle mesec dana otkrivam sve detalje. U toku tog perioda on stanuje kod mene, ne zato što želi, nego zato što nema gde drugde da ode ( njegov stan je iznamljen od strane druga i mora da ceka da se on iseli ) i ja sam u tom trenutku bila luda od sreće sto mogu da mu učinim uslugu. Meni medvedju uslugu...
Međutim polako uvidjam da njemu svaki moj napor i zelja da se priblizim ne znaci ništa posebno. Ja sam u potpunoj konfuziji...
Spavamo u istom krevetu, on nije raspoložem za sex.
Ne želi da me ljubi.
Ne želi da ima bilo kakav telesni kontak sa mnom.
Spavamo na suprotnim ivicama kreveta... ne doticemo se... Ja polako ludim... Zbunjena i uzemirena želim da znam odgovore na njegovo ponasanje... pocinjem da osecam strah... uzasan strah da on ima drugu... da me ne želi ... da ne oseca ništa za mene... taj osecaj me porazava... ubija... cepa na milion komada... oduzima dah...

Na kraju on se otvara da mi isprica pricu. Tokom cele protekle godine on se strahovito zaljubio u jednu mladu devojku u Parizu ( 23 godine ), koja je uspesna studentkinja , prelepa, zgodna mlada devojka. Ruskinja.
Po prici to je bila veza iz strasti, uzbudljiva, zeljena sa njegove strane vise nego sa bilo kom osobom do sada ( mene ukljucujuci ).
Žive zajedno 9 meseci , kod nje u stanu u Parizu.
Na posletku, njihova veza se zavrsava burno i sa nasiljem. On otkriva da ga ona vara, i da svoje „ usluge” naplacuje najmanje dvojici muskaraca. On je van pameti od besa, bola, želi objašnjenje, povredjen je, urla od bola!
Ona ga izbacuje iz stana, on je u tom momentu fizicki napada, Sa tri samara priznaje da ju je udario. Ona poziva policiju, Nastaje haos. Njega hapse i ostaje u zatvoru dva dana.
On ne može da veruje da je ona bila u stanju da ga uhapse, i dalje trazi opravdanje za nju, želi da prica sa njom. Ona odbija svaki kontakt.
Ona konstanto bezi od njega, za nju čini se ta je veza bila samo letnja avantura, laka, lagana, zanimljiva...
Za njega međutim ona je bila njegov ' andjeo „.
Pocinje da je mrzi iz sve snage, prati je, želi da sazna zašto je to uradila. Zove je danima, ceka ispred vrata. salje svoje drugove da je uhode... trazi nejne tajne, želi da zna sve o njoj... o njenim ljubavnicima ...Pocinje nejgova opsesija za nju...
Njegova uzasna ljubav se polako pretvara u mrznju i osvetu. Njego um je zatrovan groznim planovima, osvetom.
Želi da je istera iz Francuske, želi da joj vrati za sve sto je on propatio.
Na pitanje da li je i dalje voli odgovara sa ”da i ne „... to me potpuno razbija... posle cele price sam otisla da povracam koliko mi nije bilo dobro...

I tada krecu moji demoni... Nakon što mi je ispicao celu pricu, ja padam u najvecu moguću depresiju.

Osoba koju sam volela i volim i dalje do ludila je opcinjena drugom, prostituktom blago receno.
Njegov um je usmeren samo na nju , dan i noć,kako da joj se osveti.
Pocinjem da budem ljubomorna na nju, saznajem njen profil na FB, gledam njenu sliku, prelepog andjela... zavidim joj... mlada, model, osoba koja svakog muskarca može da dovede do ludila... umirem od bola i od tuge što se ovo meni desava...
Prvi put u mom zivotu otvaram na tajno njego kompujer i tu opet dozivljavam sok. Njene slike su na njegovom desktopu, on nasmejan sa njom, puno njenih slika koje je on sigurna sam napravio, njih dvoje mladi, srećni, nasmejani oboje... ... Sve ih drzi u folderu uredno razvrstano po putovanjima koje su imali... Mojih slika nigde naravno...
Da napomenem da u toku naše veze on nikad nije bio ” lud„ da me slika... uvek ga je to mrzelo i nervirao se na moje insistiranje da napravimo par slika.

Pokusavam da se usmerim na njega, da ga izvudem isa dna, da mu skrenem misli,ne mogu da shvatim da pored sve moje zelje da mu pomognem on odbacuje sve moje pokusaje.

U međuvremenu me pozva da dodjem da živim kod nejga u stanu, sto ja prihvatam ( opet greška ) ali on konstantno putuje po svetu. Vrlo malo smo zajedno.
Kaže da je to jedini način da malo skrene misli sa nje.
Svestan je da ima problem ali ne može jednostavno da se resi tih misli.
Posao nije nasao. Živi od ustedjevine, ima dovoljno za sledećih godinu - dve da ne radi.
Ništa ga ne zanima
Nije spremam za novu vezu.
Ne želi da me obmanjuje . Kaže da je na meni da odlucim da li ću da ostanek kod njega ili treba da odem. Njemu je svejedno.
Za nju kaže da je mrzi do beskraja ali i da je voli i dalje... za ovo drugo znam već...

Ja sam u haosu u mom mozgu. Želim da ga volim ali od cele ove price mi se svaki put povraca. Ne mogu da jedem, ne mogu da spavam. Padam sve vise i vise na dno, jer želim da me voli ali vidim da je njemu srce slomnjeno.

Pocinjem da se osecam starom, mada izgledam veoma lepo, još uvek imam lepu liniju, brinem o sebi... ali ipak... godine su tu... osecam da gubim bitku za njega...placem satima...

Ja putujem za par dana u Beograd i vracam se ponovo u ovu zemlju za dve nedelje.

Razmišljam da se ne vracam vise u njegov stan, da se ne borim vise uzaludno.

Međutim pomisao na to da neću vise da ga vidim me prozdire, ubija volju za zivotom, srce mi umire...

Na moje pitanje šta želi odgovara da ovog momenta ne želi ništa, da mora da prođe ovaj period sam, da je na meni da odlucim da li da ostanem ili ne. On nije spreman za vezu ali nekako osecam svakom momenta kad izgubim nadu i polako se povlacim on mi se vraca nekim malim gestom... slabim ali dovoljnim da znam da nekako ne želi da odem... ali ne želi da to kaže...

Želim da mu pomognem, da se sredi, da nama dam još jednu sansu ali opet, stvari koje su se desile kod nejga su tako uzasne da nisam sigurna da mogu da ga volim na isti način kao sto sam pre.

Ono sto me ubija je pomisao da se on ludo zaljubio ” posle „ mene. Da je ono sto smo mi imali za njega bilo jedna obična prica koju je zaboravio nakon mesec dana nakon našeg raskida.

Postoji još jedan detalj a to je da je on zapoceo vezu za njom još i dok smo mi bili zajedno. Tačno je da nasa veza poslednjih meseci nije uopste funkiconisala, i ja sam tome doprinela, ne želim da svu krivicu svaljujem na njega. Ja sam bila totalno zaokupljena problemima na poslu i kao posledica toga ja sam ga totalno zanemarila.
Skoro sam otkrila da su njjegova hitna putovanja i odsutnost u poslednjim mesecima naše veze potvrda da se on u nju zaljubio još i dok je bio sa mnom i susretao sa njom...
Da li vredi uopste o tome sada raspravljati sa njim?

Međutim želim ga puno, ni sama ne znam kako sam opcinjena njime, sa svim manama i lazima koje sam prozivela sa njim, želim da mi se svim bicem i srcem da mi se vrati, čak i vise nego sto je to pre bilo. Da li sam ja sada postala opsesivna za nekim samo zato što želim sebi da dokazem da svako mora da me ”voli„ koga ja' izaberem” ??? Pocinjem da mislim da je ceo problem u mojom glavi...

Ali opet, ne mogu da ga ostavim, ne mogu jednostavno da izadjem iz njegovog zivota,pitam se da li je moguće spasiti ga posle ove njegove traume?...Kako da se postavim? Da li vredi boriti se za njega?

Potreban mi je bilo kakav savet šta da radim i da li je neka od Vas imala ovakvo iskutsvo.

Hvala svima unapred...

Laura
Hobbit
14. април 2013. у 02.13
Sledi svoje srce, ono nije neka mracna sila nego skup svih tvojih znanja i iskustava. Tako ćeš jedino naći šta je najbolje za tebe.
Hobbit
14. април 2013. у 02.15
I da dodam, pocni da pišes detaljan dnevnik od kojeg možeš da napravis knjigu :-))
Ovih dana čitam mnogo gora sra... koja nose nalepnicu best seller :-)
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 02.28
još kad sam citao prve stavke, mislio sam da će biti nasilja, kad si rekla imulsivan, a i da je imao drugu na razervi kad je tako brzo izasao i nije se borio za tebe, jedva je docekao da „ti njega izbacis”.
A on je neki bijednik kad hoće da se tako osveti, zato što ga neće. Mislim da ne može da podnese da on nije sef i da ga je ona zavitlavala. Još vise bi je mucio da ga vrati, ali on tu nešto nije dobro shvatio i ona nikad nije imala neki interes za njim, uostalom ona je profesionalka, ne možeš takvim osobama vjerovati. A tam tvome nije ona prva koju on prati, takvih je inao puno sigruno, Imao sam ja jednog druga, koji se tako želio osvetiti jednom koju je on ozenio za papire i ona je preijavaio da je sve bilo za papire, a znam da je jednu drugu pratio po 50 kilometara, ma glupan običan. I dan danas zove ovu i ona mu kaže odmah ja sam u inostranstvu.

MA nije taj covjek sreća za bilo koga, probaj da ga zaboravis. Ni ti nisi sve dobro shvatila, pitaj ga još jednom neke stvari i vidjeces da nije ni tu djecu htio, uostalom ne vjerujem da bi bila sretna sa njime.

A inače još Stoicari, znaci sljedbenici Stoje, od koga dolazi atribut stoicki, su tvrdili da se žena zaljubi u muskarca kad primjeti njegobu spremnost na rastanak, tako da se i ne trebaš previse cuditi sto ga bas želiš kad on tebe neće.

Ma nije on sreća za tebe, budi sigurna, samo ga ti nisi dobro upoznala. Tako se meni čini, i ta osveta i sve to, to će vuci do kraja zivota, i nikad ga se ne bi mogla rijesiti. Stalker.

Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 03.16
vise izgleda da te je on prislio da ga nogiras, da bi imo dobru savjest, nego da je bilo zbog toga posla, ali nema veze ...

ma nema ništa od toga, poslije nekoga vremena ćeš ga zaboraviti,

a Stoicari su viedjeli smisao zivota u ravnodusnosti prema smrti, i za njih je sve bilo spremanje na rastanak, cijeli zivot kao neki komleks rastanaka (ja mislim da je tako, prima po sjecanju), a jeste tako, prebrodi ga i slobodna si, mada ti i nemas neku aletrnativu ...
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 03.27
imo sam jednog rodjaka, imam ga i sad, ali on je isto tako bio nasao neku Ruskinju, koja je bila kurwa, al on bio opasan, i on je otme tim podvodavima i kaže joj da će joj sve placati sto bi zaradjivala ovako, i oni mu stave cedulju na auto (on imo velikoga mercedesa), ubicemo te ruska mafija, i on izvuce pistolj an licu mjesta i ispuca čitav sanzer u Berlinu, i ode odatle, i nikad ga nisu vise ništa pitali, a on imao brkove kao Charles Bronson i onu facu ko neki Meksikanac sa nekim ludim ocima, i onu kosupustenu, strasno je izgledao, to mi pade na pamet kad kažeš Ruskinja i kurwa, pa ako pišes taj roman obrati paznju na tu verziju, da je on otisao i njenim podvodacima priejtio posto su je oni „natjerali” ...

ma to je sve bolesno po meni, i to što ti nije rekao za dijecu znači da ih nije ni htio ... i ti imaš 39 godina ako si 6 godina starija od njega.

i bolesno nebolesno, ti to ne možeš rijesiti ... pretrpi ako možeš, i onda si slobodna, ali u tim ljubavnim igrama je uvijek Djavo tu ...
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 05.30
Ajde da udjemo bez cinizma na topik of the year so far.

Prvo, ne slusaj srce. Ne slusaj ni um. Ne slusaj sebe uopste. Dovoljno su ti stranputica osvijetlili i tvoje srce i tvoj um u ovom konkretnom slučaju. Vecina ljudi zna da pomogne drugome, malo ko zna da pomogne sebi, barem kad su stvari opisane u topiku u pitanju.

Mala digresija: Trebalo bi da bude imperativ da svaki covjek nadje sebi osobu koja ih zna k'o svoj dzep, koja je u stanju da bude objektivna, racionalna i da, kad zatreba, kao u ovoj tvojoj situaciji, pomogne da se donose odluke. Nekad su čitava sela donosila odluke za sreću pojedinca.

Evo, kum, sa jednog od donjih topika, može da bude ta osoba. Može i roditelj, ali roditelji su uglavnom veoma subjektivni i možda nisu bas najsrecniji izbor za ovaj veoma odgovoran zadatak. Neki ljudi idu psihologu upravo iz ovog razloga, jer trebaju jednu takvu osobu. Ja sam tu ni za ni protiv. Ja samo cekam derbi Newcastle - Sunderland, možda i najzesci derbi u Engleskoj i sire. Oni se zaista zaista zaista mrze, a ove godine je i pitanje opstanka u Premijer Ligi.

Mala agresija: Fascinantno je nakon svega sto si ispricala da ti i dalje razmatras da li da ostanes sa njim ili ne.

Zašto? Da li zaista ima bilo ko da vjeruje da nakon svega takva veza može imati happy end?

Nisi nas morala ni pitati.

E sad, druga je stvar da li ti uopste želiš happy end.

Evo, sa jedne zarucnicke zurke juče;

http://www.youtube.com/watch?v=HcdD9SMbtr8

Sve, i violina uzivo bila.

Znam da je tra la la la.

Ali stvarno zna da slozi kao

Slozena recenica.
Obicna
14. април 2013. у 05.49
Ti želiš da te on voli on želi da ga ruskinja voli. Ti to vidis. Koliko tebe boli sto te on neće toliko i njega boli sto ga ona neće. Hoćeš da ga spasis njegove traume a ko će tebe tvoje? On te pusta da odes. Pusti i ti njega. Boli, da, al budi sportista. :)
Ti si 5 godina starija od njega. :)
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 06.02
Opet, digresija. Zapeo mi nick za oko.

Ja uopste ne mislim da si ti obična.

Mislim da smo svi neobični. Tako da je pravi nik za tebe „neobična”.

Matrix pitanje je da li nas upravo to što smo svi neobični ustvari pravi običnima.

Ako je to istina, onda bi svi trebali imati nik običan/obična.

Da se uopste ne razlikujemo po nikovima.

To bi vjerovatno proizvelo niz neobičnih situacija.
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 06.04
ma tebi se nešto i ne nudi tu, soim da stanujes kod njega i da se cinis još vise zavisom, i ne znam između čega i možeš da biras, naravno da se on jednoga dana ili poluditi ili se ubiti ili ozdraviti ali ima ona stvar od Bukowskog:

Nana

She has fucked 2000 men in ten states.
5 have committed suicide
3 have gone entirely mad.
every time she moves to a new city
10 men follow her.
now she sits on my couch
in a short blue dress.
and she seems
quite healthy and chipper
even looks innocent.
„I loše interest in men”
„as soon as he begins to care for me.”
I refill her drink
as she pulls her dress up,
shows me her black panties,
„Don’t these look sexy?” she asks.
I tell her that they do look sexy,
she gets up, walks across the room
through my bedroom and into my bathroom.
soon I hear the toilet flush.
her name is nana and she has been living
on earth for the past 5000 years.

i mislim da ti trazis nekoga ko će te podrzati da ostanes „sa njim” tj. pored njega ... ma daj, tu nemas nikakve sanse, sve cisto, plus frajer lud i pokazo svoje lice ...
-bombica-
(♫)
14. април 2013. у 06.56
Postoje situacije u zivotu kada je mnogo lakse voleti druge nego sebe,ovo je jedna od njih.
Ostajes sa njim jer želiš da mu pomognes a ustvari jedini razlog je sopstveni kukavicluk, strah od povredjivanja i sopstvene boli.
Teško je, znam, ali ti sada nemas previse izbora.
Postoje dva puta, prvi da ostanes sa njim još neko vreme dok se potpuno ne iscrpis fizicki i psihicki, u najgorem slučaju i razbolis, odlepis od svega ili drugi put trenutno tezi ali dugorocno bolji, okrenes se i odes glavom bez obzira.
Njemu ako bas hoćeš da pomognes predlozi nekog dobrog psihijatra jer iz svega ovoga sto si napisala o ruskinji i njegovoj opsesiji i pracenju, samo mu on može pomoći.
Jel' da sam pametnica kad su drugi u pitanju?;)
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 07.26
ma prevario je covjek od početka, a on je bezvrijedan, nikakvu posebu njegovu osobinu nije napisala, smije se ... ma možda si bila usmaljena i on te takvu i prihvatio i zavitlavao, u svakom slučaju ako možeš, ostavi ga. mada ti sigurno mislis da imaš 38 ili 39 da vise nećeš imati prilike i te stvari ,,, ma ko zna, možda i ne budes vise imala prilike a sa njim nemas ništa. ne znacis mu ništa i kad bi mu znaclia nešto, maltretirao bi te.
Obicna
14. април 2013. у 08.01
Dolazivrijeme, to ti i pricam. :)
Laura
14. април 2013. у 08.34
Hvala svima na savetima, jako mi pomazu da racionalnije vidim stvari.
Sustina je da ja sve to takođe znam, ali kao sto rece neko od vas , možda ja i jesam kukavica, bojim se boli i usamljensoti, da to je centar svega... posle svega u zivotu, burnih desavanja i dugogodisnjih veza gde sam uvek bila ja ta koja sam napustala scenu i nikad se vracala na stare veze, ova drama me je dotuklna do dna ... i bojim se da će dugo vremena proćipre nego sto prebolim ovu vezu...
A treba mi ljubav...

Ne tražim razumevanje za njega, ne želim da imam opravdanja za njegove postupke, sve sto je imao reci to je pokazao... to mi je tako savrseno jasno...
Samo nisam sigurna da li je moj strah od boli i rastanka jedini razlog moje nedoumice. ... Ne razumam samu sebe... Zašto ne mogu da budem dovoljno jaka sa njim...

Ja sam nekako prezivela 10 meseci totalno razdvojena od njega, bez ikakvog kontakta, bez icega... Naravno prvih meseci je bilo grozno da groznije ne može biti... ali sam se izvukla polako, malo po malo... pocinjala sam da disem i da budem ponovo svoja...
Sada međutim novi pad... još dublji čini mi se nego prošli put.
Ali sada znam njegovo pravo lice.
Ali ja ga i dalje volim... Ovo uopste nema smisla...
I kao sto neko rece, ovo nije prica sa happy end-om...
Ja jedino moram da smognem snage da izadjem iz svega... još uvek nisam spremna... osecam se kao na trampolini gde moram da napravim skok ali oklevam...

Cekam pravi trenutak...

Da li uopste postoji pravi trenutak?...

JV
(...)
14. април 2013. у 08.59
Na moju radost i olaksanje raskidamo vezu, od se iseljava iz moje kuce u martu 2012 i ja se vracam u Beograd. Tada i moja kompanije pocinje da oseca finansijske probleme i svi zaposleni dobijaju otkaz.
Tu pocinju moji problemi.
Me nogu da se pomirim sa cinjenicom da smo se razisli.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Meni je ovaj deo upao u oci. Tek kada si sve izgubila, i drasticno promenila zivot, pocela si da razmišljas o vasem razlazu.
Da li je moguće da je on olicenje perioda u kome si bila srećna i zadovoljna, pa imaš preveliku zelju da okrenes sat i vratis vreme, i da opet bude tako kao kada ste bili zajedno.

Delujes mi kao trezvena i pametna žena pa mi nikako nije logicno da volis nekoga ko ti ne poklanja paznju, a kamoli daje ljubav. To sto si onako usput rekla, da nije voleo da te slika, je samo naizgled sitnica. U biti otkriva rupu u emocijama.
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 08.59
Mislim da je on čak i kalkulisao to što si usamljena, to mislim sto kažeš kako se ponasa prema toj koja ga je ostavila, gdje hoće da bude pobjednik i zagorcava joj zivot, takav je isto bio ovaj drug mog koga sam imao, nedavno sam ga sreo tu na jednom mostu i kaže: selim se, i kaže zvao ovu (koju je pratio), i prica kako je on neće i te stvari. Ma sve same gluposti, kad covjek udje sa lazlju u vezu, on će ti tako zamutiti oci jer si mu svejedna, da nikad nećeš ništa shvatiti, ali ako analiziram te stvari pred ulazak u vezu, recimo ako si bila usamljena i kako je on to pospjesivao i šta je pricao, koje ti je kompliemte davao i sve ostalo, vidjeces da je to sve bilo ciljano, i na kraju si zavisna od toga. TO niej ljubav prava, nego ti fale te laži ili neko da ti ih kaže, kad bi neko drugi doso i isto ti isprico ti bi to prihvatila, ali tako ko sto pricas, njegova dusa ne vrijedi ni 5 para, a ti si zavisna od njega, jer je on to tako iscenirao sve od početka. To je jako vjerovatno, i to se može na osnovu tih prvih kontakata ili sitnica utvrditi, a poslije teze ...

MA to je teško, ali prođe i to. neke istina spasava, neke laz utjesi ...
JV
(...)
14. април 2013. у 09.04
Laura, ja mislim da je tvoj francuz skolski primer tzv. „emotional vampire”!

Laura
14. април 2013. у 09.07
Hobbit – problem je sto me je srce već zeznulo , sada se plasim da ga pratim….. Dnevnik?... možda jednom memoare…. Imam sadrzaj za nekoliko knjiga!

Za Dolazivrijeme I malu agresija: Fascinantno je nakon svega sto si ispricala da ti i dalje razmatras da li da ostanes sa njim ili ne.

Verovatno je čitav splet okolnosti doprineo da se osetim kao u nekoj psiholoskoj klopci……. Bez izlaza. i bolno sa svakim pokretom da nešto učinim sa moje strane…… pokusavam da se izborim sa tim.

Za Običnu – mislim da si pogodila sustinu situacije. To je zacarani krug I jedini način da izadjem iz tog magicnog obruca je da smognem snage I kao sto kažeš budem sportista… ☺…. Inače, volim sport I svaki dan gaupraznjavam I fizicka bol mi nije strana uopste…… psihicka bol je međutim ono sto me uzasava…..

Oberstaatsanwalt – odlicna stvar, hvala puno. Vez sam istampala tekst I prilepila ga na vrata frizidera ! Svako jutro dok pijem kafu da mogu da čitam iznova…..
I hvala ti za detalje vezano za Stoicare, veoma poucno. Mnogo mi znači da ovo sto prolazim ima opis I tumacenje…..

Bombica – potpuno si u pravu, meni je uvek bilo laske voleti drugog nego mene samu….. to tak sada uvidjam…… inače psihijatra sam mu I ja preporucila već…. .. kaže da će krenuti kod jednog čim se vrati u Pariz…. Znaci ko zna kada…..

Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 09.09
ma to je cisto iskoristavanje ...al sve zavisi od početka, da li je svjesno usao ili je poslije vidio da nema ništa od toga, kako god okrenes nema nsita od toga, niti je to neki vrijedan covjek, jedino sto je vjerovatno bio lukav i ti si pala u zamku, možda i zbog toga sto ih je i tada i na početku veze imao vise ... ma nećeš imati ništa od toga da to istrazujes, nego istrpi.
Laura
14. април 2013. у 09.19
JV,

Nemas pojma koliko me ovo sve iscrpljuje, osecam se kao da svaki dan trcim maratom i to u sprintu!
Inače imam veoma zahtevan i odgovoran posao, ovaj početni period je kritican da sve krene kako treba i potrebna mije psihicka stabilnost i jako mi je teško da balansiram.
A ne mogu da razgovaram sa nijednom osobom u okruzenju.
Sa ljudima na poslu o tome svakako ne mogu da pricam a one koje su mi bliske bi me ubile na samo deo price ako bi im spomenula...
Niko nema pojma šta prolazim...
Ponekad se osecam tako očajno da pocnem da sazaljevam samu sebe ... i placem , placem...
I onda doje on na vrata i ja... potrcim i bacim mu se u zagrljaj...
Da li verujete sada koji sam ja idiot...?
JV
(...)
14. април 2013. у 09.26
Ma da, kažem ti, klasican primer emocionalnog vampira, čija ti blizina isisava energiju.

Nisam pametna. Da sam na tvom mestu (fala bogu sto nisam) ja bih verovatno pokusala da se ponasam suprotno od onoga kako sam se ponasala, mislim da mu se neće dopasti gubitak kontrole nad tobom. Vidis da se zalepio za ruskinju koja ga ne zarezuje ni 3%, koja ga je prijavila miliciji i šta ti ga ja znam.
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 09.27
pitaj ga jel on njoj hoće da bude vjeran pa ne spava sa tobom.
On će reci ma kakvi ... ti reci onda pa šta cekas onda :) hajmo :)
JV
(...)
14. април 2013. у 09.28
I onda doje on na vrata i ja... potrcim i bacim mu se u zagrljaj...
Da li verujete sada koji sam ja idiot...?
~~~~~~~~~~~~~~~~~
kažem ti, verjem da je ovo sve zbog 'starih dobrih vremena' koje želiš da vratis.

Verovatno tvojoj slovenskoj dusi odgovara francuski mentalitet. Pocni da izlazis na mesta gde se oni skupljaju, ko zna, možda te neko obori s nogu...:))
JV
(...)
14. април 2013. у 09.29
Ober, problemi se ne resavaju sexom. Fizicka blizina ne može premostiti emotivnu udaljenost.
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 09.39
ma salim se, ali ne može on da izadje iz toga, nek ga nagovara ili tako nešto ... ma to je najsmjesnije sto on hoće da je toj ruskinji vjeran, ili to ili neće da se petlja saLauraom, ali ak onece da se petlja sa njom sto je zove sebi kuci ... mislim da je on vjeran Ruskinji hahaha
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 09.42
Ma, to isto kao da nekom ko je na heroinu kažeš: Ne uzimaj to vise!

Nije to bas tako lako. Polako treba izlaziti iz toga.
JV
(...)
14. април 2013. у 09.45
Ma kakva ruskinja i vernost prema njoj, pogotovu kod francuza! On je opsednut njome zato što je popio pedalu, kontrol friks to obično loše podnose.
Njemu treba pristupiti kao slučaju koji je u psihijatriji jako dobro poznat.

Da sam ja na Laurinom mestu ja bih sebacila na citanje o ovom fenomenu, da ga tako nazovem, a istovremeno bih se polako distancirala od njega, ne zbog toga da ga privucem, nego sebi da pomognem da opet normalno prodisem.

Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 09.45
*ona ne može da izadje iz toga ( a ne on, kako sam gore napisao)
JV
(...)
14. април 2013. у 09.48
Oboje su, svako u svom zacaranom krugu, s tim sto je Laura u povoljnijoj situaciji jer je žrtva, Francuz je slučaj, i veliko je pitanje da li je izleciv.
Laura
14. април 2013. у 09.48

Prvo želim da se dobro ispavam u Beogradu, odmorim, povratim snagu ... opustim se...
Možda čak dobijem zelju i da izadjem u neki provod sa drugaricama... možda naletim na nekog našeg ?... nemam nikakvu naročitu zelju da ponovo budem sa nekim drugim Francuzem...
Gde mi preporucujete da izadjem uvece ?...

Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 09.49
to je isto kao da kažeš nekome: hajd trci ad 100 km/h. Nema niko toliku kontrolu nad sabom da bi to mogao, posebno ako su zajedno, ona kad bi ga sasvim upoznala, ona ga vjerovatno ne bi ni htjela. Ma to je nešto prepredeno i skriveno, ali to mi je najsmijesnije sto je vjeran Ruskinji.
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
14. април 2013. у 09.52
Sinoć sam procitala tvoj topik.
Možda sam u toku noćinešto zaboravila,ali iz mog ugla stvari ovako stoje:)))

Da ti je toliko stalo do njega kao sto si pisala u prvom delu ,ti bi se još onda borila za njega, ne bi dozvolila da se rastavite.Menjala bi sebe, a njega prihvatala sa sve vrelinama i manama.
Trenutno ,opet isticem iz mog ugla gledano, kod tebe je preovladalo ono stanje 'tudje sladje'.Ne volis ti njega, nego si povredjena, a sebe si ubedila da je to ljubav.Nije veruj mi to ljubav, to je NAVIKA. Navikla si se na njega i nije lako osloboditi se tih navika.Kao pusac od cigareta, alkoholicar od alkohola...
Ne vredi boriti se za takvog coveka, jer ako te je jednom 'izdao' izdace te i drugi put.Verujem da ti ne bi volela da ostatak zivota provedes sa njim, da strepis da li će opet da naleti na neku Ruskinju.
Izdigni se iznad situacije, ceni sebe, svoje kvalitete i operaj ga u p.m.Koj će ti moj pickopacenik pored sebe.
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 09.53
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 09.58
Ne biha ja samo njega proglasavao vampirom.

Ovdje je u pitanju bal vampira.

On je, čini se prebolio vezu sa njom nakon što su prvi put raskinuli, a onda se ona vraca i krvopijada opet pocinje.

Ruskinja je sve usvemu najpozitivniji lik. Ne zato što je Ruskinja, nego zato što je prostitutka.

Kod njema nema cile-mile. Iebi, plati i gubi mi se iz zivota.

A sto bas cile-mile?

Sto nije cile-gile?

E svasta u basti bozijoj. Mile ima protekciju nad Giletom.
Laura
14. април 2013. у 10.00

Ma nije on veran Ruskinji, ne vidim ja to tako. Vise vidim da je uzasno povredjen, zato što ga je ona izmapulisala smišljeno.
Mislim da on ne želi nikakav sex jer ga to i dalje priseca na nju... na to kako je bio zaljubljen i opcinjen njenom lepotom i leprsavoscu.
Vidis ovo sada sto pišem boli mene... ali iskreno danas malcice manje nego sto je to bilo ovih dana... ali boli i dalje...boli me sama pomisao na to da je on „ uzivao” sa njom... sama pomisao da mu ona i dalje nedostaje... sama pomisao da on ništa ne vidi vise bitno u zivotu osim zelje za osvetom...
Katastrofa sa kim sam se ja upetljala...
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 10.02
Pa nije se ni on bas nešto usrecio sa tobom, al' dobro sad, ti si nasa, na tvojoj smo strani.

Francuzi su svi mentalno puknuti motherfyckers.
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 10.06
Izivnijavam se svim Francuzima koji su naucili srpski i dolaze ovdje redovno da razmijene iskustva, misli, ideje i recepte za sarmu, gulas i paprikas.
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
14. април 2013. у 10.09
Какве везе има сав увај куршлус са БиП?
Ти посесивно опсесивна, он неће да те такне ни вакуумским цијевима...држ не дај, и то :-)
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 10.10
Pa jeste, znao sam jednoga takvog tipa, sto je isto to napravio toj ženi koju je ozenio za papire pa odao to polciji poslije jedno pet godina kad je ona otisla od njega. On je isto stalno htio da se sveti, i oni nikad ne mogu stati ti ljudi sa tim osvetama, jedino kad bi je opet dobio pod kontrolu, a ona je nejga prevarila od početka i to se sve tako vrti u krug.

IMa onaj film sad Carobnjak iz Öza ili tako nešto, vrti se po internetu a i u kinima, i onda ova jedna vjestica kaže svojoj sestri: on je meni rekao da će me ozeniti i da ćemo imati djecu? A zla vjestica joj onda kaže: Jesi ti sigurna da je on rekao ili si ti to rekla? (to u vezi sa tim sto ti kažeš da on nije pricao o djeci). MA ako možeš zaboravi ga, ali to nije lako, po tome kako pricas.

Ma šta ja znam šta je njemu u glavi, ali ja bih ga pitao da ssam na tvoj mjestu i smijo bih se tome, ali ne znam kakvii su to odnosi...
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 10.11
Pa možda razmišljaju o braku i coporu srećne djecice.

Kako inače drugacije rijesiti ovaj kompleksni problem?
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
14. април 2013. у 10.14
Ако је исламиста, вјероватно би да има чопор са више жена.
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
14. април 2013. у 10.17
Ma nije on veran Ruskinji, ne vidim ja to tako. Vise vidim da je uzasno povredjen, zato što ga je ona izmapulisala smišljeno.
--------------------------------------------------

Za te povredjene postoje psiholozi ,strucna lica koja resavaju probleme.
Ti mu izigravas rame za plakanje,prezivljavas njegove boli,ludujes njegove ludosti...Okani se njega i biće ti zivot lepsi.
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 10.22
Ja mislim da bi on njoj dosadio iste one sekunde kada bi ponovo postao zainteresovan za nju.

A p[ostala bi mu ponovo interesantna kada bi pocela vezu sa drugim muskarcem i redovno ga obavjestavala o tome.

Znaci;

Plan Akcije;

1) Nadji drugog muskarca

2) Ovaj tvoj ljubomoran

3) On se opet zainteresuje za tebe

4) Nogiraj tog drugog

5) Kreni opet sa prvim

6) Dosadice ti za par mjeseci maksimum

7)Nogiraj i prvog

8) Kreni dalje u nove zivotne pobjede

Sve u zivotu se može rijesiti u osam tacaka.

Laura
14. април 2013. у 10.22
Mama – 2 …. Navika je uzasna stvar. A ja sam bas tipican primer da kad na nešto naviknem, bilo to I nešto negativno, ja se toga držim…. Takođe hvala ti na komentaru, procitala sam ga vise puta…… imaš pravo, boriti se za coveka koji me je izdao je protiv svakog zakona prirode i logike…….

Hey, Dolazivrijeme, dok nisam upoznala ovog mog Francuza nisam imala pojma da si potpuno u pravu što se tiče njihovog tipicnog nacionalnog profila…. Uz casne izuzetke…..
A to da se nije ni on usrecio sa mnom je takođe tačno…………….ali hvala na podrsci… ☺

Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 10.26
i ovaj psiho ne bi ni muhi nešto nazao učinio, i dokazuje to odmah, a taj misli da ako on ostane vjeran da je ona losa a on dobar ...

i ti hoćeš da si pobjednica, mislim to što kažeš da si sve prije ostavljala, i to je sve sujeta.

Laura
14. април 2013. у 10.34
MAMA – 2 : „ Ti mu izigravas rame za plakanje,prezivljavas njegove boli,ludujes njegove ludosti”
Tačan opis uzroka mog rasula.

DOLAZIVRIJEME – Interesantan plan akcije….. Mada nije moj stil, to me podseca vise na Ruskinju….. Ja želim samo nekog ko je iskren i normalan……
Laura
14. април 2013. у 10.41
Oberstaatsanwalt - nisam pobednica u tom znacenju nikad bila... sa par mojih bivših dugogodisnjih partnera i dan danas imam normalnu komunikaciju i civilizovan odnos. Čini mi se međutim da ni u jednog od njih nisam bila ' zaljubljena' kao u ovog Francuza do sada. Ali kao sto mama- 2 kaže, možda to i nije ljubav... možda ja moja navika da budem sa njim razlog svemu...
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 10.47
Jel' ovaj Francuz iskren i normalan?
Pandora69
(mi´´)
14. април 2013. у 10.56
„Jel' ovaj Francuz iskren i normalan?”

Na kraju je postao iskren.Laura zna sve. Ništa vise nije sakriveno.
Lauri se ocigledno svidja da je u toj igri.
Laura jel imaš bar malo ponosa,koji bi te izveo iz te situacije?
mona_liza
14. април 2013. у 11.05
Covjek se često u specificnim situacijama ponasa iracionalno i suprotno od onog sto jeste.

Sto prije izadjes iz tog zacaranog kruga ,bit' će ti bolje.
Laura
14. април 2013. у 11.18
On se vraca nocas sa puta, dolazi ovde naravno, obecala sam sebi da nema vise skakanja u zagrljaj...
Ponos ?... ni sama ne znam gde i kako sam ga izgubila od kada sam sa njim...
Ja putujem krajem nedelje... znaci iz sve znage moram da se potrudim da prezivim ovih 5 dana koje ćemo provesti zajedno. Posao mi mnogo znaci sto nisam ceo dan sa njim, ali veceri su zeznute...
Plan mi je da se nekako docepam Beograda a posle pri povratku uzimam moje stvari iz njegovog stana i selim se u moj.

Nadam se samo da neću samu sebe izneveriti u ovom planu... najviše se sebe plasim da ću da ispadnem slaba...

Ali uvidjam da je sve pogresno, moja borba, moja zelja, moja glupa mastanja...

Puno hvala na dobrim savetima, pomazu zaista!

mona_liza
14. април 2013. у 11.31
Srećno i putuj dalje. On ti je samo usputna stanica. Zivot je pred tobom i još puno toga lijepog :)
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
14. април 2013. у 11.40
Plan Akcije;

1) Nadji drugog muskarca
----------------------

koj će joj mom i drugi muskarac u ovom stanju.
Mora da nauci da se izbori sama,bez uvlacenja i povredjivanju drugih.

Koliko je zivot lep sa muskarcem toliko može da bude i bez muskarca:)))

Laura, ja sam imala nešto slično u svom zivotu, samo sto nije bio momak nego drug ( kolega sa fakulteta).

Provincijalac kao i ja u velegradu.Mic, po mic poceo je dusu da mi otvara, patnja ceznja za devojkom koja ga je ostavila dok je bio u JNA.
Ja,moron, izigravala sam mu rame za plakanje, slusala do iznemoglosti...
aj, sto sam ga slusala, nego sam pocela da mu radim graficke radove, moje do pola noći njegove od pola noćiPrvo izadjem njemu na ispit, pa posle polazem za mene.On pati li pati, a ja živim i moj i njegov zivot uporedo.Tako dve godine, dok mi moj decko ( sadasnji muž) ne pripreti, jer sam zajedno sa ovim drugom i ja tonula.Bila sve neraspolozenija, tuznija...Pazi ,mene budale, niti sam gajila neka osecanja prema kolegi , niti...Spasavala sam „svet”,spasavala sam njega od njega.Sva bol ovoga sveta je bila i moja bol, svačija tuga je i moja tuga...
Nije samo on primer, godinama sam se saosecala sa svim tim „pacenicima” i „pacenicama”,pokusavala da izvlacim ljude iz bedaka i na kraju skapirah da moj zivot prolazi pored mene dok ja živim tudje zivote.
Imam muza ( jedinstvenog na svetu) koji se trudio da me ukapira itd i itd.

Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 12.07
ta slusanja tudjih problema su isto naporna, jer te ljudi lažu i tome opterecuju, a te stvari su ciste gluposti, mislim, ako te neko neće, ti nećeš moći u početku to da akceptiras, ali poslije mjesec -dva je sve prslo, ali tako ima tih kretena, što se svete i pricaju okolo, pa nikad ne izadju iz toga svega, 4% umre od ljubavnih jada, citao sam to juče ili prekjuce, kod nekoga traje 5 ili do 10 godina, to je uzas, ali otprilike nekoliko mjeseci ako covjek svu krivicu na sebe preuzme a ne prebacuje na druge, i kaže nismo pasali i nek svako sevi trazi drugog. A ako pocnes pricati drugome ti si kriv, ti radis ovo i ono, ja sam ovakav i onda uvedes još i treće u igru, to traje sigurno puno duže. Ma kad prođe to sve bezveze izgleda, kao da je vise povredjena sujeta nego licnost sama. Neko i ne zna ko si i ostavi te.
Misli da nećeš uspjeti da ga ne zagrlsi, ali ćeš polako izaci iz svega toga, probaj sve i bejzi dsatle, pa i sama kažeš da ti je najgore navece kad si sa njim.
JV
(...)
14. април 2013. у 13.04
Ne biha ja samo njega proglasavao vampirom.
Ovdje je u pitanju bal vampira.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ahahaa
Obicna
14. април 2013. у 13.08
I meni se čini da je bal vampira. :) Dje je Laura upala, kuku!
JV
(...)
14. април 2013. у 13.16
Mislim da on ne želi nikakav sex jer ga to i dalje priseca na nju..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ako stvarno verujes u ovo sto si napisala onda živis u la-la land-u. Putuje levo-desno i ti mislis da se ne razbija od sexa sa ženama koje nikada vise neće videti u zivotu. Francuzi su izuzetno 'promiscuous'
JV
(...)
14. април 2013. у 13.19
Plan Akcije;

1) Nadji drugog muskarca
----------------------

koj će joj mom i drugi muskarac u ovom stanju.
Mora da nauci da se izbori sama,bez uvlacenja i povredjivanju drugih.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Klin se klinom izbija...:)
JV
(...)
14. април 2013. у 13.25
On se vraca nocas sa puta, dolazi ovde naravno, obecala sam sebi da nema vise skakanja u zagrljaj...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ja bih otisla i korak dalje. Šta je bilo bilo je, rekla bih mu da sam shvatila da je on potpuno u pravu sto neće da se ponovo upusta u vezu sa mnom i da je za oboje najbolje da sebi nađemdrugi stan.
JV
(...)
14. април 2013. у 13.29
Srećno i putuj dalje. On ti je samo usputna stanica. Zivot je pred tobom i još puno toga lijepog :)
~~~~~~~~~~~~~
Ma koliko da je ovo istina, iz njenog ugla to momentalno ne izgleda bas tako.
Laura
14. април 2013. у 13.41
Definitivno ovo nije lako obaviti , uzasno sam povredjena, naravno mojom sopstvenom zaslugom, na kraju krajeva sama sam sebi kriva….. nije me on molio da dodjem kod njega niti me moli da ostanem….. sve sto sam uradila, uradila sam sebi na stetu….
Sada, lako je biti pametan I reci onako odsecno ja odo…. Možda I budem bila u stanju…. Moram da se kontrolisem jako da ne bih opet pala u zamku njegovih malih varalica koji me samo ubijaju još vise….
So se tiče sexa sa strane, jako , jako je moguće da je to tačno….. hmmmm…. Imaš pravo JV, čini mi se das postala strasno naivna u poslednje vreme….
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 14.14
Boli te patka, svima na temi dala si za pravo sto ujedno znači da odlično znaš na kojoj strani je izlaz. Vrata u tom pravcu vidimo već su se odskrinula; karijera pocinje da se pomice sa mrtve tacke. Uzgred, karijeristi vole često tako neke zaplete u pvt. jer ma koliko da vole svoj posao i ma koliko da su mu posveceni prosto im nedostaje doza adekvatne drame u pauzama seminara, kolegijuma itd. kroz koje će dodatno dokazati sviju snagu jer, boze moj, pogledajte samo sa cime se ja sve ne rvem u ovom još uvek muskom svetu i opet sve stizem. Potpuno sama, jel.

U to ime da nazdravimo i da ti čestitamo.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 14.20
Zaboravih; pitala si za savet kuda dalje, na koju stranu i gde izaci, kako se opustiti itd.. Pa evo;

„...crven somot a šarena svila,
lepša Jela nego bajna vila..”

http://youtu.be/uDlqBzBhrbA

Uživaj ;)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 14.24
I da, osecam da se jedino sa mnom nećeš složiti. Ne brigaj, neću se potresti i ljutnuti. Oduvek sam takav nekakav, kockast i na ćoše ;)
JV
(...)
14. април 2013. у 14.38
Znaci, savetujes u kafanu na muziku.
Dobra je stvar sto ovakva situacija nije opisana ni u jednoj pesmi koja može da se zadesi na repertoaru kafanskog benda...:)
JV
(...)
14. април 2013. у 14.43
Pazi, ima i Kings of Strings u Sava Centru, a ako hoće da se nasmeje predlazem predstavu Trst, koja se daje u Ateljeu a koju je napisao Milos Radovic.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 14.47
Има и у НС поводом теме где да се оде, чак две актуелне представе ;)

http://pozoristemladih.co.rs/estrogen/
http://pozoristemladih.co.rs/testosteron/

;)

arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 14.51
Па пази, раније овакво драматично стање духа ;) мушки свет је најчешће нивелисао у кафани. Али, из искуства говорим сад, жене им једно солидно време већ почињу да праве жестоку конкуренцију! ;)
JV
(...)
14. април 2013. у 14.52
Moram da čestitam Vojvodjanima na demonstracijama, lepo s njihove strane što ne dozvoljavaju separatizam. Da je sreće pa da i crnogorci pogledaju ma lo na vrh te svoje kape koju si stavio kao avatar, koja im je deo nosnje da se podsete ko su i šta su.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 14.54
Пусти сад политику, дај прво да бацимо Лаури појас за спасавање ;)
JV
(...)
14. април 2013. у 14.55
Ja smatram da alkohol kao i sve druge droge samo pojacava intenzitet raspoloženja u kome se već nalazimo, a nikako ga ne menja na bolje, pa samim tim smatram da covek treba da se uvošti samo kad je srećan...:)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 14.57
Па као и са марихуаном; кад си срозан „не дувај” хаха

Али добро, ту је зато верна екипа која будно прати реанимацију :р
moana
(eliotness)
14. април 2013. у 14.59
Ajme, ovo je najbolji topik ,ever..:)

Kažeš,
A treba mi ljubav...
----------------------
Šta ćeš onda sa njim ,kad te ne voli i nikada te neće voleti?

Predaj se, prebroj gubitke, okreni se i idi.
Svi zasluzujemo nekog ko nas voli .

JV
(...)
14. април 2013. у 15.00
Da, da, sve te stvari...:)
Najbolji 'lek' je drustvo prijatelja.
blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 15.01
Meni se čini da je ova tema izmišljena, a vi kako hocete, pazi molim te žena od 39 godina ovako emotivno nestabilna i naivna, ne verujem u ovakve limunade...

Poz
Laura
14. април 2013. у 15.01

Mada nisam neki poseban ljubitelj kafana, probacu i to, cisto da mi program bude sto raznovrsniji i neobičniji... hoću da radim i vidim sve sto do sada nisam , ukljucujuci eto i jednu kafanu !

Znam da jedini način da ovo prevazidjem je da se usresredim na sebe. Na druge veze u ovom trenutku ne pomišljam, ovako osakacena psihicki samo bih rizikovala još veću stetu, bolje da se prvo vratim na normalu... samo ne znam koliko će mi vremena trebati za tim...

Svesna sam da ću prolaziti kroz uzasne faze... nedostajanje, zelja da mu se vratim, da ga čujem, da mu posaljem poruku, da gledam „ naše” slike... Sve su to zanke koje moram da znam da prevazidjem.

Sve ovo sto ste mi napisali ću da odstampam, pa svaki put kad udjem u krizu ja ću da čitam vase savete... jedini način da mi uspe ova strategija odvajanja...

Kakav uzas da i pored par svih osoba u mom okruzenju ja izabrala jednu poremecene naravi i još postala zavisna od njega i njegovih maltretiranja...

A opet, djavo mi ne da mira... i pritajno pritajno jedan deo mene krisom iscekuje da se on pojavi na vrata... Kako ubiti tog djavola u meni?????...

arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 15.07
Кафана више фигуративно, можеш ти да запалиш и на латино вече негде. Ствар афинитета ;)
Laura
14. април 2013. у 15.08

Bluflower , i ja bih volela da je ova prica izmišljena...

Ako si u Bg od nedelje mogu i direktno da ti ispricam ostale detalje. Mada, sa 39 godina ( punim za mesec dana ) i ja se cudim sto sam ovako glupa!!!
Laura
14. април 2013. у 15.10


Arandjel, gde je dobro mesto za latino vece ?... :)

JV
(...)
14. април 2013. у 15.11
Ma bre nisi glupa, svakom može da se desi da nabasa na vampira ali to ne treba da znači da i ti trebaš da se povampiris...:)

arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 15.15
Или ...

две чаше и ти, бутељка вина одговарајућег букеа - и квадрафонија ;)

http://youtu.be/BjQu5LeFfpA

JV
(...)
14. април 2013. у 15.15
.. hoću da radim i vidim sve sto do sada nisam , ukljucujuci eto i jednu kafanu !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aaaa pa ti ne znaš šta si propustila...:)
Nemoj mi reći da nikada nisi uzivala u zvucima Danke, Branke, vino piju nane age sarajlije, haljinice boje lila i ostalim pesmama koje su obelezile jedno vreme.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 15.16
...и самоћа је лековита, без претеривања само са лечењем ;)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 15.19
Лаура, за БГД нисам подобан за препоруке, не живим тамо ;)
JV
(...)
14. април 2013. у 15.22
Evo idi ovde, ali moras da rezervises na vreme posto im je stalno guzva.

http://www.cantinadefrida.com/dobrodosli/

Pogledaj program, videces na njemu da gostuju Denis i Obule. Obule je malo naporan i mator ali kad Denis uzme mikrofon u ruke to je 'out of this world' Ako on sa svojim glasom ne bude uspeo da te baci na dupe, onda tebi nema spasa...:))
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 15.28
Послушај Јоланду, ја јој ето верујем да зна шта ти предлаже ;)

arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 15.30
Идем децо под туш, измамили смо Лаури осмех и сада је ред да сперемо ту негативну енергију са себе ;)
blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 15.30
da je osoba ovako pogubljena, a već pola svog zivotnog veka prezivela, ne verujem nikako, onda gde su joj prijatelji , familija, nasla svoju zivtnu pricu da nama prica ovde, ništa ne verujem od ovoga, a i vi, dragi diskutanti, pali te se ko deca na lego kocke;)))

Poz
blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 15.34
A ako je ovo sve istina, Laura pod hitno treba da nema nikakav kontakt sa ovim tipom, da razgovara sa prijateljima i familijom, i veoma bitno, da ode kod psihologa, ovakav profil licnosti, kako ona sebe opisuje, ako nije izmišljostina, ima puno posla oko svoje licnosti, sretno!

Poz
Pantija
14. април 2013. у 15.36
„Pocinjem da mislim da je ceo problem u mojom glavi... ”
Jeste.

„Ali opet, ne mogu da ga ostavim, ne mogu jednostavno da izadjem iz njegovog zivota,pitam se da li je moguće spasiti ga posle ove njegove traume?...Kako da se postavim? Da li vredi boriti se za njega?”

Au, koliko drame i samodestruktivnosti u ovih nekoliko pasusa!!! Vas troje vala zasluzujete jedno drugo, da se vrtite u tim svojim zacaranim krugovima dok vas onaj za kojim cvilite vuce za nos.

Neće te zbog ko zna kojeg razloga, a na osnovu ovoga sto napisa on i ne deluje kao neka premija oko koje bi trebalo skapavati. Opsesivan, agresivan, destruktivan tip, sigurno ima i pozitivne osobine, ali ove negativne su suvise mracne. Kako bre možeš sa 38 godina da nemas nikakvo samopostovanje? Ja sam bas bila jedna od onih koja je tu lekciju o voljenju i postovanju sebe kasno naucila, ali ti ga sestro bas pretera. Umesto sto toliko razmišljas o njemu i kako bi mogla njegov zivot da poboljsas, bolje ti je da razmišljas o tome zašto ti je takvo njegovo ponasanje prihvatljivo i privlacno.
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
14. април 2013. у 15.37
Ono sto čoveka ne ubije, ojača ga.
JV
(...)
14. април 2013. у 15.37
Trep, trep...:)
Ja sam njih slusala po privatnim zurkama, da ne kažem u kucnim atmosferama. Pevaju apsolutno sve, s tim sto imaju i neke svoje pesme. Obule je znatno napadniji i ne ispusta mikrofon, meDZutim kad Denis zapeva, žene odmah dizu noge...:)
Denis inače predaje gitaru na nekoj muzickoj akademiji, ima ženu i jedno troje dece i mislim da je izbegao iz Bosne i dosao u beograd.

JV
(...)
14. април 2013. у 15.45
Frida je nekada imala i dobru klopu, mada sada nisam bas vise sigurna. ako hoćeš da jedes idi u Comunale koji je isto tu, na pristanistu. oni isto imaju zivu muziku nekim vecerima ali ne znam kakva je jer sam do sada isla samo da jedem. vlasnik je isti kao i Iguane, i odličan je tip, sveCki covek, povratnik iz` Australije, zna posao i voli to što radi.
PustaZeljaПорука негативно оцењена. Покажи

PustaZelja
(i posle mene - ja)
14. април 2013. у 15.49
Mislim da ti treba da se konsultujes sa psihijatrom, da te stavi na nelku terapiju. Što se Francuza tiče, njemu psihijatar više ne može pomoći. To je jedan izgubljen slučaj.

Najbolje bi vam bilo da se samoubijete I da tako krunisete tu vasu ludacku ljubav. Bar ga gurni s nekog mosta, ili pod kakav voz da spases kakvu nevinu žrtvu danas-sutra jer taj je odbrojavajuca bomba. A ti, ako ne možeš bez njega, a ti onda za njim. Mada mislim da bi ubrzo skontala onu „koga nema bez njega se može”.

Poserem vam se na tu vasu ljubav.
moana
(eliotness)
14. април 2013. у 15.51
da je osoba ovako pogubljena, a već pola svog zivotnog veka prezivela, ne verujem nikako,
===============================================
Cvecko, ne mora da znaci. Ona je bas u tim izvesnim, godinama kad žene često prave 'gluposti'.Poslednji trzaji i pokusaji da zadrže mladost, da se osecaju poželjno, bar još jednom ..Da se ne suoce sa prolaznoscu svega i da nekako prevare neminovnost kraja.

Nije ni prva ni poslednja.
JV
(...)
14. април 2013. у 15.58
E yhebi ga sad i ti Pusta Zeljo. Žena se otvorila a ti bi da je gazis.
To je mnogo ruzno s tvoje strane
obicno
(.)
14. април 2013. у 16.00
Ovo me sve nekako podsjeti na onaj roman „U registraturi”, samo vremenski modernijeg sadrzaja i malo vise sapunjavog tipa.Doduse ova Ruskinja-fatalna žena nema šta- u romanu se zove Laura, a ova nasa Laura bi odgovarala Anici...
Zabavno za citati, ali samo prvi dio...dodatna objašnjenja već zamaraju, kao i u svakoj sapunici. Ja se od „zapleta bez kraja” brzo umorim, zato sam slab gledalac takvih „serija”.
Po meni mora doći neki kraj, pa makar i tragican. Kako Svabe kažu:„lieber ein ende mit schrecken als ein schrecken ohne ende”,
u slobodnom prevodu: bolje i stravican kraj nego strava bez kraja!
PustaZeljaПорука негативно оцењена. Покажи

PustaZelja
(i posle mene - ja)
14. април 2013. у 16.06
Gdje sam ja rekla da bih ja da je gazim??? Sto bih ja kad ima voz? Ne kontam...

Nije mi jasno kako ljudi mogu ozbiljno da komentarisu na ovakve budalastine.
blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 16.10
ja vam kažem prica izmišljena,ali mene niko nikad ne slusha, dokon narod danas...

Poz
obicno
(.)
14. април 2013. у 16.15
Nije mi jasno kako ljudi mogu ozbiljno da komentarisu na ovakve budalastine.
-----------------------------------------------------------------
Ljudi se zabavljaju, kao kad prepricavaju odgledani film ili procitani roman, pa eto da malo i oni ubace svoga scenarija, da malo analiziraju.
Ko' pisanje lektire u skoli.
JV
(...)
14. април 2013. у 16.19
Samo za Lauru i njeno drustvo...:)

http://www.youtube.com/watch?v=KXstL5ynQ3Q
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 16.24
Па знаш као Обично, за Достојевског кажу на пример да се кроз своја дела дотакао свачијег карактера. Одакле је он црпео те црте? Сигурно да није измишљао ;)
obicno
(.)
14. април 2013. у 16.27
Samo za Lauru i njeno drustvo...:)
----------------------------------------
Mene sigurno nisi ovdje svrstala ali pjesma je odlicna, obozavam je... ali originalna verzija (od Olivera) mi je nenadmasna, ima on svoj „ton” u toj pjesmi
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 16.28
И још нешто; потпуно је небитно ко је Лаура и да ли јој је прича аутентична или није. Животна прича је она која се важе, наша сазнања и искутва поводом многих згодних и незгодних ситуација. Или ви другарице и другови живите под стакленим звоном.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 16.30
Ви поједини ;)

А дубоко сам убеђен да овде, на овом месту, постоји маса тема са вашим такође дискутабилним иступањима када је веродостојност у питању ;)
JV
(...)
14. април 2013. у 16.32
Dobro, Oliver za olivera ali priznaj da Denisu stoji svaka pesma...:)

Meni se jako dopao njegov glas. ne trebaju mu ni mixete niti bilo kakvi specijalni efekti, on peva sa takvom lakocom a posebno mi se dopalo sto je jako fin i nekako diskretan, miran, mada iza mire 100 djavola vire...:)
Nisam ni znala koliko su popularni, sad vidim da ih je pun YouTube

http://www.youtube.com/watch?v=mfdwN13XKJk

arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 16.33
Ако ништа, играјте се бре! Убаците се на рингишпил док вам се не заврти у глави. А онда искочите. Ем летите, ем се спашавате. Па да ;)
obicno
(.)
14. април 2013. у 16.34
Или ви другарице и другови живите под стакленим звоном.
----------------------------------------------------------
Ja živim pod staklenim zvonom, ne dozivjeh ništa niti vidjeh šta, sve u zivotu protece harmonicno, bez uzbudjenja, problema...Čak sam i prljavi ves prala pod staklenim zvonom.
I šta da vam kažem, ne razumijem one kojima je zivot drugacije tekao.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 16.36
Могу да замислим сутра кад се Цвећка уда па кад крену попуштања, компромиси и спознавање неког новог себе ;)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 16.37
Ма супер си, Обична. Дотурају ли вам оне часописе са „бизаре” темама у саставу? :)
blueflowerПорука негативно оцењена. Покажи

blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 16.45
Могу да замислим сутра кад се Цвећка уда па кад крену попуштања, компромиси и спознавање неког новог себе ;)

*****************

Arandjele

Ja živim zivot, imam prijatelje, veze, prekide veza, probleme, resavanje problema, tako da ne moramo cekati momenat kad se ja udam, jer kompromise pravimo stalno u zivotu dok smo živi. Ali ja prepoznajem kad neko piše stvarno zivotni problem ili kada je prica izmišljena, a nemam vremena i interesovanja za izmišljene price;)))

Poz
JV
(...)
14. април 2013. у 16.50
Uopste ne mora da znaci blueflower. Sometimes, truth is stranger than fiction.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 16.54
Цвето, живот је просто такав; много сличимо једни другима и приче наше животне често пута преплићу нам се са причама осталих у овој, данас до зла бога параноичној заједници хомосапиенса ;)

И никада, запамти, никада не можемо аутентично да препричамо нашу радост или жалост. Или улепшавамо, или додајемо помало и трагике. То ти је просто као роман и екранизација тог романа; некада је верно некада не, превазилаѕи једно друго итд. Најчешће добар роман тешко да може да се одглуми и верно прикаже.
JV
(...)
14. април 2013. у 16.57
Ar, to je tako kada su secanja sveza, ali kad prođe neko vreme, često svako ima svoju verziju dogadjaja. To sam ustanovila sad skoro kad smo se neki dragi ljudi i ja prisecali nekih dogadjaja...:)
PustaZeljaПорука негативно оцењена. Покажи

PustaZelja
(i posle mene - ja)
14. април 2013. у 16.59
Arandjele je l se to opet pravis pametan? :)

Koga briga ko je Laura? Niko nije pominjao autenticnost ove price. Što se mene tiče, uopste me ne iznenadjuju niti su mi nevjerovatne ovakve price. Ali da su glupe, glupe su vala. Price manje-vise, ali glavni glumci su dibidus tupavi. Ništa me ustvari ne može naljutiti kao glupost.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.02
Не правим се, и није битно ко је Лаура као што сам и сам рекао. Са друге стране ти на пример не мораш да се правиш да си проста жена ;)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.02
Нисам хтео тежу реч да употребим, билио би онд исти ;)
JV
(...)
14. април 2013. у 17.06
Price manje-vise, ali glavni glumci su dibidus tupavi. Ništa me ustvari ne može naljutiti kao glupost.
~~~~~~~~~~~~~~~~
Hahahha

Rece PustaZelja udata za Tumudjina...:)))
Ja milion puta pomislim IS HE FOR REAL!
PustaZelja
(i posle mene - ja)
14. април 2013. у 17.07
Haha ne pravim se :) ja se uvijek prilagodim temi. Ne mogu ja biti kompleksna na prostoj temi, pa ne ide...
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.10
Па добро, свако им свој приступ па ћемо онда то и поштовати. Наравно, добронамерне примедбе нећемо узимати за зло ;)

PustaZelja
(i posle mene - ja)
14. април 2013. у 17.12
Eto da sam kompleksnija, ova me ne bi ništa mogla razumijeti.I šta bi onda citirala? Moram se prilagoditi auditorijumu :)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.18
Ја сам у свом првом јављању причу утурио у пословну жену, њих пар које сам ја имао част да упознам. Мало је рећи да мељу све прд собом, право мушко јел ;)

Е сад, ако вас има који нисте били у таквој ситуацији, да упознате једну такву неукроћену горопад, молим да онда испратите карактер једне такве жене у случају Мишковић, и његове десне руке Милке Форцан. Као млада, лепа и са јасним циљем пред собом оставила је иза себе много „хумки” и на крају, ваљда из захвалности, ономе који је избацио у орбиту зарила нож у леђа. Не браним ја овде Мишка, само дајем један пример жене булдога ;)
mona_liza
14. април 2013. у 17.21
Ja milion puta pomislim IS HE FOR REAL!
. . . . . . . .
HahAHaaa..a
JV
(...)
14. април 2013. у 17.23
Pitanje je Arandjele da li je ona zabila noz u ledja onome ko je izbacio u orbitu ili je na vreme osetila šta joj se sprema pa resila da okrene situaciju u svoju korist.
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
14. април 2013. у 17.23
Не знам, али постављачица теме нема шансе поред 15 година млађе.
:-)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.24
Те од 25 и неку млого бре опаке ;)
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
14. април 2013. у 17.24
Пуста, како нам је Темуђин и што се не јавља?
JV
(...)
14. април 2013. у 17.24
Monalizo zar nije absurdno...:D
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
14. април 2013. у 17.26
Опаке, опаке...и послодавци радије запосле једну такву него једну од цирка 40.
:-)
Како си ти Аранђеле? :-)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.26
Ма небитно ЈВ. То је иста она прича као о цинкарама; потребне и корисн друштву у неким сегментима али сви зазиру од таквих ;)

Или, можда је жена и била у праву. Ко ће их знати.
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.31
Срно, такве послодавце зовемо „ташна и машна”, ловце на пилетину. Озбиљна фирма која пуца на то да буде престижна увек ће ценити знање и искуство без обзира на спољну визуру, руководећи тимови посебно томе поклањају пажњу.

Форцанки се просто све наместило; млада, лепа, згодна и паметна са филингом за добру прилику. Убитачан спој ;)

Добро сам, Срно ;)
mona_liza
14. април 2013. у 17.39
Monalizo zar nije apsurdno...:D
. . . . .
Pa da znaš i ja se to nekada pitam :D
JV
(...)
14. април 2013. у 17.47
E taaako, sredili smo Laurinu situaciju i poslali je u provod, a cije ćemo probleme sad da resavamo.?:)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 17.53
a cije ćemo probleme sad da resavamo.?:)

---------

Ооома ми пала на памет она серија „деар јохн”, где она риба сваког новог „пацијента” који упадне у кружок дочека са питањем - имате ли каквих сексуалних проблема? :р
Oberstaatsanwalt
14. април 2013. у 18.10
ma to kad je žena starija, to nije previse ozbiljno ...
JV
(...)
14. април 2013. у 18.10


Uh zaboravih da se ovde za rešenje svih problema, uvek nadje neko da preporuci sex pa kao razultat svi blistamo i nemamo nikakvih problema...:)
JV
(...)
14. април 2013. у 18.14
ma to kad je žena starija, to nije previse ozbiljno ...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Na stranu sto je Laura napisala da joj je 38 a blueflower joj ladno dodala jednu pa kaže 39..:)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 18.15
Ма да, док хвалисање траје вијагре и лубрикани испадају из џепова ;)
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 18.21
И кад смо код истине ;)

http://youtu.be/dlzrNKN3rZI

JV
(...)
14. април 2013. у 18.24
Ja volim ove zenske iz Smack the pony...:)

http://www.youtube.com/watch?v=x-6HqMHpkFo
blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 18.24
Arandjele,

Još samo da nam priznas da si ti osmislio gospodju Lauru I njen ljubavni problem, da ti oprostimo ovako kolektivno sto nas vozas, I da idemo dalje;)))

Po
JV
(...)
14. април 2013. у 18.29
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 18.31
А јебате, ђе то има да се нађе нака жена ;)

Јесте Цвето, и ја сам онај Француз :р
blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 18.33
Na stranu sto je Laura napisala da joj je 38 a blueflower joj ladno dodala jednu pa kaže 39..:)

*****************************

JV

ti si shizika, zar ne vidis da piše u textu da on ima 33 I da je starija od njega 6 godina...kao da je važno sad koliko ima godina kad znamo da Laura I ne postoji;))) samo nešto zvocas;)))

Poz
JV
(...)
14. април 2013. у 18.36
Vidis kako si ti analiticno pristupila temi... ta matematika mi nije upala u oci ali sam primetila da je ona rekla 38 a ti 39...:)

http://www.youtube.com/watch?v=e0OCeNB4n-k
dolazivrijeme
(Sve moze ali i ne mora.)
14. април 2013. у 18.43
Ova scena ima veze sa temom

I sa tim da je najbolja scena ikad zabiljezena na filmskoj traci

http://www.youtube.com/watch?v=JTwRRwUb4IE
arandjel_
(ил јеси ил ниси)
14. април 2013. у 18.50
Lalena ☸ڿڰۣ— Deep Purple

http://youtu.be/emkRxXBBOxE
JV
(...)
14. април 2013. у 18.58
Baby did s bad bad thing...:)
blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 18.58
JV,

Vidis da si shizika, ovaj video totalno otkacen;)))

Poz

blueflower
(Accounting)
14. април 2013. у 19.00
Arandjele

Hvala za muziku, lepa melodija, sad ti je oprosteno ono sa Laurom;))

Poz
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
14. април 2013. у 19.05
Молим, и други пут ;)

JV
(...)
14. април 2013. у 19.06
Pa vidis da je zayhebancija na Diet-Cola break...:)
JV
(...)
14. април 2013. у 19.07
Ova scena ima veze sa temom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

How come?
sharlota
(bez zanimanja)
14. април 2013. у 22.49
meni se čini da nikada nije ni postojala ljubav sa njegove strane,tebi se to samo učinilo, tj bila si opcinjen njegovom egozticnoscu i francuskim akcentom.

vjerujem da si atraktivna žena, a kako kažeš ostvarila si se i u poslu kojim se bavis, vjeroatno mu je u jedno tenutku imponovalo što se spetljao s tobom i koliko vidim uspjesno te kontrolisao.

znaš ti dobro sto ti je ciniti,i na cemu si ,samo je to teško prevliti preko usta.

ovo će možda da zvuci okrutno ali vi realno nikada niste bili par i pored svih tvojih kvaliteta ,koje ima i on btw on je u prednosti.

prvo sto je atraktivn uspjesan muskarac,a potom sto je 6 god mladji.

moguće je privuci muskrca maladjeg,ali ga je teško zadrzati, jeste moguće ali ne bas uvijek.

čini mi se d si se namjerila na pogresnog covjeka, muskrci sa tih prostora idealizuju spoljasnji izgled, a ti ćeš brzo pored njega da izgubis mladalacku svjezinu i ljepotu.

nisi stara,ali si žena u srednjoj dobi, i on definitivno nije muskrac za tebe.

ovo sve govorim bez detaljnije analize njegovog mentalnog sklopa,koji ti nećeš moći da shvatis i prihvatis da živis još 100 god- prevelike su to kulturoloske razlike.

grubo receno,ti si njemu bila udaraljka,a mislila si da je u pitanju bila ljubav.

pametna si žena, uspjesna i atraktivna, skupi parcice svoga ponosa,saberi se i goni to u p.m od sebe,ali se potrudi da bude kao da je on tebe otkacio a ne ti njega.

šta će ti takav manijak i beskicmenjak u zivotu

cijeni sebe,možeš ti puno bolje.
sto ti treba da spjuniras nepoznate osobe po fb, da se pretovris u manijaka koji proganja nepoznate osobe
cinjenica da nije htio ni da se slika sa toobm govori da nije htio da gradi nikakvu buduconost sa tobom,niti da ima ikakve uspomene na vasu vezu.

cuvaj se, uzimaj vitamin b12,odlicaan za raspoloženje,setaj, ugadjaj sebi,isplaci se,ako treba napij se u kafani,bilo sto sto će ti pomoći da prebrodis ovu krizu
bjezi od tog djubreta, i ne okreci se,sine

srećno

p.s

izvini ako sam bila guba,ali tebi je bas potrebno da te neko prodrma ne bi li se prije iscupala iz ove situacije
sharlota
(bez zanimanja)
14. април 2013. у 22.58
ja bih rekla da se njemu ladno yebe i za ruskiju,već glumi, ne zna kako da ti otvoreno kaže, a te prijetnje koje kao njoj upucuje,mogu biti vrlo lako usmjerne prema tebi

pazi da te negdje ne nalupa ako mu postanes dosadna i opterecenje

hajde cuvaj se i pamet u glavu

Laura
15. април 2013. у 02.02
Dobro jutro svima !

Iznenadila sma se kada sam videla koliko poruka ima moja tema, sada sam na poslu, ne mogu sve detaljno da iscitavam, trcim sa sastanka na sastanak, ali jedva cekam veceras da dodjem kuci i da sve proanaliziram.
Za one neverne, koji sumnjaju u verodostojnost ove price, to nije moj problem.
Iznela sam moju suludu dramu na ovom site-u jer je ne poznajem nikoga od Vas ,jer je sve anonimno i zato što mi treba nepristrasan savet.
Ja tačno znam da ono sto on radi je budalastina, znam i to da sam ja mnogo bolja prilika od njega, bolja karijera, finansijski mnogo mocnija od njega.
Vezano za izgled ne želim da komentarisem. Samo znam da još uvek izgledom imam aduta i raspon dobi kojima sam interesantna je veoma sirok... jer zaista izgledam veoma mladoliko...
Sportom se bavim i gledam da zdravo živim i to je verovatno jedan od razloga.

On je stigao jutros rano, pre nego sto sam se probudila...

Usao je na prstima, tiho, nije zeleo da me probudi... ja sam međutim već bila budna na zvuk vrata koja se otvaranju... ali sam se pravila da još spavam...

Kad je usao u sobu, gledao me je neko vreme... to znam... ja sam kao prenula iz sna... i on je dosao da me poljubi !!!... i pozeli dobro jutro sa „Good morning Baby”... to „Baby” je izgovorio prvi put od kada smo se ponovo sreli od januara...

Kupio mi je poklone... nije bitno šta je... ali me je iznenadio njegov gest... ranije nije bio tako pazljiv...

Kada sam otisla na posao on je legao da spava...

Poljubili smo se pri mom izlazku iz stana...

i sada?... šta sada?

Oberstaatsanwalt
15. април 2013. у 03.05
ma ostavi ga ti, najvaznije je da upises još jednog u listu onih koje si ostavila ... hahaha...
obicno
(.)
15. април 2013. у 03.25
Ma ne ostavljaj ga, sad su poceli pokloni...Nećeš valjda to propustiti.
Ovo ko' da je neka klinka koja guta ljubavne romane pisala. U svijetu izobilja, uspjeha, moći ali u ljubavi nema sreće... pih, sto ti je zivot.
Obicna
15. април 2013. у 04.25
Nisi mogla da spavas nocas. Vrtelo ti se u glavi od pomisli da on dolazi. Kad je dosao usao je tiho da te ne probudi. Pretvarala si se da spavas. Uzeo te za ruku i stegao je. Šta se dalje desava, uzvratila si mu stisak i krocili ste u buducnost..:)
Oberstaatsanwalt
15. април 2013. у 05.04
prvi put je rekao baby, to je sifra za bebu, znaci na bebu je red
PljucPljuc
(Pred ulazom misli na izlaz.:)))
15. април 2013. у 05.17
@ tema

nikad nisam prochitala temu gluplju. ajde molim te kazhi da se zayebavash i da ti je dosadno.

imash ti k. od posla i zvanja nemash ti nishta ova tema je dokaz da ima zhena koje precjenjuju penis pa bi zbog istog plivale u blatu

bljak
Obicna
15. април 2013. у 05.18
Međutim, tu postoji i jedan veliki problem. Šta ćemo s ruskinjom? :)Treba tu i kineze uplesti. :)
JV
(...)
15. април 2013. у 05.19
i sada?... šta sada?
~~~~~~~~~~~~~~

Oh my god, you are addicted to him...:)

I šta sad, nećeš naći snage da mu se odupres, opet će da te mrcvari, opet će negde da otputuje, i tako u nedogled.

ja njemu ništa ne verujem, odnosno, ne verujem u iskrenost njegovih motiva.
btw, ko placa taj stan u kome ste?
JV
(...)
15. април 2013. у 05.31
ovo će možda da zvuci okrutno ali vi realno nikada niste bili par i pored svih tvojih kvaliteta ,koje ima i on btw on je u prednosti.

prvo sto je atraktivn uspjesan muskarac,a potom sto je 6 god mladji.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ovo ne zvuci okrutno već besmisleno. Atraktivnost muskarca je rastegljiv pojam i ne morada znači da izgleda kao Apolon.. Ja pre mislim da je ona lepsa od njega jer se ruzni muskarci kače na lepe žene a po opisu ruskinje vidimo kakve ga interesuju.

ja mislim da si ti ovde donela zaljucak u njegovu prednost samo na bazi toga sto je on 6 godina mladji.
PljucPljuc
(Pred ulazom misli na izlaz.:)))
15. април 2013. у 05.37
JV ti stvarno mozgash o ovome shto je ona nashkrabala?

shokaNtno
Leon01
(ekonomista)
15. април 2013. у 05.39
ne vidim vam neki spas, plasim se da ćete da potonete još dublje.

pricas o depresiji, depresija je gadna stvar.

može covek da voli vise osobe istovremeno to je cinjenica, pitaje je dal voli tebe ili si mu smao navika i premostica do neke sledeće veze?
Leon01
(ekonomista)
15. април 2013. у 05.41
de pljuc smiri se malo, covek ne mora da veruje al treba prvo od toga da krene da je možda tačno, i meni ne deluje istinito, al šta ako je?

što se tiče tog sto si navela da je ona stvar precenjena, jeste vala precenjena je svima koje neznaju da uzivaju.
PljucPljuc
(Pred ulazom misli na izlaz.:)))
15. април 2013. у 05.47
de pljuc smiri se malo, ...

-------------------------------

to si mi sad reko i nikad vishe inache tje biti verbalno jako chupavo

ko si ti pa da meni postavljash neke granice?

a da je precjenjen jeste precijenjen naročhito ako zbog tog priveska zhena od sebe chini idiota
Leon01
(ekonomista)
15. април 2013. у 05.48
Sada međutim novi pad... još dublji čini mi se nego prošli put.

Cekam pravi trenutak...

Da li uopste postoji pravi trenutak?...
>>>

to što sam reko možeš samo još dublje da potpnes i tonuces dok ne dotaknes dno dna, nekima je to potrebno da bi mogli da izplove na povrsini.

pravi trenutak si davno promasila a to je bio kad si saznala da ima drugu.
JV
(...)
15. април 2013. у 05.48
Sto mozgam Nidjeveze. To ti je zakon akcije i reakcije. Kad nešto procitas valjda ga shvatis/razumes na određen način i odgovor se sam stvori u glavi; sve sto treba je da ga postiras...:)
Leon01
(ekonomista)
15. април 2013. у 05.51
PljucPljuc
(Pred ulazom misli na izlaz.:)))
15. april 2013. u 05.47
de pljuc smiri se malo, ...

-------------------------------

to si mi sad reko i nikad vishe inache tje biti verbalno jako chupavo

ko si ti pa da meni postavljash neke granice?

a da je precjenjen jeste precijenjen naročhito ako zbog tog priveska zhena od sebe chini idiota

>>
koj ti bre šta se palis, ti stvarno mislis da ja tebi pistavljam granice, što se tiče toga ja sam niko i ništa samo diskutujemo???
i nemoj da bude krvoprolice :P

mislim samo da nisi fer kako je napadas.

ko nezna da barata alatom nije ni dobar majstor.
PljucPljuc
(Pred ulazom misli na izlaz.:)))
15. април 2013. у 05.56
ja je napadam?

ja sam samo rekla šta mi je palo na pamet chim sam doshla do pola teme

JV
(...)
15. април 2013. у 06.27
Aha, mozgala si...:)
Preuranjeno donosis zakljucke, moras sve da procitas da bi ti se formirala prava slika.
Vidis recimo ovaj klip, tek kad ona, skoro pred kraj, kaže 'Chris, are you ready' ti dobijes pravu sliku situacije...:)

http://www.youtube.com/watch?v=x-6HqMHpkFo
slatkoodsljiva
(glumica)
15. април 2013. у 08.35
Draga Laura,
Ti ko da nemas ništa pametnije u zivotu nego da budaleses za njim?!
Volis ga aman zaman! Pa voli ga ko ti brani Ali ne moras biti s njim. To ti je isto ko kad ljudi trce u crkvu ili dzamiju da se mole Bogu isto ko da taj Bog ima kucnu adresu I samo tamo se može naći.
Mislim.. stvarno... sceri, ako ne godi onda se izmakni pa voli poizdaljeg;)
PustaZelja
(i posle mene - ja)
15. април 2013. у 09.38
Ja i dalje glasam za pod voz.
PljucPljuc
(Pred ulazom misli na izlaz.:)))
15. април 2013. у 09.48
Draga Laura,
Ti ko da nemas ništa pametnije u zivotu nego da budaleses za njim?!

--------------------

pa nema.
kriska
(Kakve su ti misli, takav ti je)
15. април 2013. у 11.07
Podjimo od pretpostavke da je ova prica istinita, jer takve situacije se desavaju u realnom zivotu.
Lako je tudjom motkom mlatiti gloginje, govoriti ludo zaljubljenom da je blesav sto voli pogresnu osobu, kao da ljubav može tek tako da se izbrise i zaboravi.
Francuz je iskren, covek ne može da sakrije svoja osecanja, ali imam utisak da bi on zeleo da zaboravi svoju veliku ljubav i da se ponovo zaljubi u Lauru.
Razumem i Lauru, ni jedna žena ne želi da je druga.
Laura, ti treba da razmislis, procenis i da odlucis da li ima svrhe da se boris za njegovu ljubav, ili ćeš da ga za sva vremena ostavis i teskim naporom zaboravis.
Treće ti nema, osim da se pomiris sa sadasnjom situacijom i da nastavite tako da živite.
slatkoodsljiva
(glumica)
15. април 2013. у 11.14
Ja savjetujem da Laura odradi to kao muskarac. Vojnicki opasac ili kandziju, mokar konopac ili lanac pa preko ledja. Udri I vici
„ ti yebem familiju I Ruskinju, ti ćeš mene stamotiti?! Ima da te nema mamicu ti yebem”!
Pa kad ga iskandzijas I on se sav isprepadan spici u cosku ti mu reći da ga volis I da ga nikada ne bi prstom takla samo da je on malo bolji.
;)))
Republica
(®)
15. април 2013. у 12.28
Laura u zrelim si godinama i ne gubi vishe vreme.
Bikice(horoskop) vole a ne opsesuju.

Skocjaj se izadji iz tog kruga deljednje stambenog prostora , nadji sebi novi stan i kreni iz početka.

Ti apsolutno nemash vishe ništa da se nadash od Francuza.Francuz je slomljen i njemu će biti potrebno dosta vremena da izadje iz njegovih muka.Nisi mu ti mama već hocesh devojka/zhena da mu budesh. A pri tom ga ni ne privlacish vishe kako bi zhena trebala da privlaci mushkarca.

To je gotova prica.Ne skupljaj tudje mrvice. Ima mushkaraca koji će opet tvoje srce preliti, kao i obrnuto. Ako nema , bolje biti i sam nego ovako kroz shta prolazish.

Laura
15. април 2013. у 13.19

Jrdan deo mene želi da sto pre ode odavde i proba da sve zaboravi, a drugi deo se mucki bori da izdržim u mojoj patnji kako bih mu pomogla.
Borba koju vodim sa samom sobom od prvog dana spoznaje situacije je mucenicka i uzasno iscrpljujuca.
U isto vreme hoću i da ga napustim a i da ostanem... prezirem ga i volim ga...

Odlucila sam da ovog momenta ne pravim nikakve nagle pokrete, nikakve scene, nikakve odluke po kratkom postupku...

Odlucila sam da probam da stisam moje emocije još i sada dok sam još sa njim... da sebi dam vise na značaju u odnosu na pre, da prvo osetim da li meni i šta prija...

Mislim da će mi pauza u Beogradu dobro doći, meni posebno ali i njemu da i on shvati šta zapravo hoće.

Meni bi nekako bilo lakse kada bi on izricit bio u pogledu našeg odnosa... osecam da mu trebam... i iako znam da je on bio skot prema meni nekako ne mogu da budem „ ljbomorna žena ” i da sa koferima paradno odem od njega kad znam da je u sranju... i želim da mu pomognem da bude bolje... ako uopste on tu pomoć oseca da treba da dobije od mene...

Njegov poziv da budem kod njega koji sam nekako nesmotreno i nesvesno prohvatila, sada kada bolje razmislim, možda je taj njegov poziv da budem pored njega bio vapaj za pomoć koju on nije u stanju drugacije da prikaze... Vodolija je u horoskopu inače...

Čini mi se da je ovaj period njegovog oporavka meni samoj nije bio dovoljno jasan... možda treba da mu dam vreme da se povrati...?

Kao sto rekoh, moracu da sve ponovo sagledam iz drugog ugla... vrlo je jednostavno biti ljut i otici... osim sto bi patnja nakon toga bila nesnosna... ali prezivela bih kao sto sam i prvi put prezivela...

Nekako duboko u meni osecam da moram da budem strpljiva...

moana
(eliotness)
15. април 2013. у 13.38
Nekako duboko u meni osecam da moram da budem strpljiva...
======================================
Treba, treba, jedno deset, petnaest godina..

Inače, odlično, kao Mir-Jam da čitam:)
PustaZelja
(i posle mene - ja)
15. април 2013. у 14.06
Ja Bogme ko da Tolstoja čitam. Sve cekam kad će Ana pod voz.
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
15. април 2013. у 14.09
Изгледа Жељо да ти књиге читаш од краја. Иначе ти не би промакло све оно племенито у делу ;)
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
15. април 2013. у 14.11
Тј, сами крај и тамо негде мало пре краја ;)
PustaZelja
(i posle mene - ja)
15. април 2013. у 14.12
a drugi deo se mucki bori da izdržim u mojoj patnji kako bih mu pomogla.
___________________________________

U ovome lezi tvoja zabluda a njegova propast.

Aki, ja iz knjiga pamtim samo dramaticne momente. A za ono u sredini mi ne trebaju knjige. Imam ja zivot za to.
moana
(eliotness)
15. април 2013. у 14.19
Upropastise nas Tolstoj i Dostojevski..
Bolje da smo vise citali ili gledali, svake godine novu verziju, Pride and prejudice:)
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
15. април 2013. у 14.20
Па сад, средина је довела до онога на крају. Да ти не препричавам сад, шине свакако да нису твој избор, ценим ;)
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
15. април 2013. у 14.21
Упропастише ;)
PustaZelja
(i posle mene - ja)
15. април 2013. у 14.24
шине свакако да нису твој избор, ценим ;)
___________________

Dobro cenis. Nemam ja samoubilacke nagone. Ubilacke, tu i tamo.
moana
(eliotness)
15. април 2013. у 14.24
Nacisto:)
moana
(eliotness)
15. април 2013. у 14.27
Ubilacke, tu i tamo.
============================
Eto, citala Zločin i kazna..
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
15. април 2013. у 14.28
Куку, Теми ;)
PustaZelja
(i posle mene - ja)
15. април 2013. у 14.32
:) I nemojte da se mijesate dok lobiram Lauru :)
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
15. април 2013. у 14.32
Одох да прошетам џулет ;)

Следи мој пример, Мо :)
PustaZelja
(i posle mene - ja)
15. април 2013. у 14.33
Ah da Srno, pitala si što se Temi ne javlja...

:)
arandjel_
(☸ڿڰۣ—)
15. април 2013. у 14.34
Ма не мешамо се, досадно нам ;)
moana
(eliotness)
15. април 2013. у 14.38


Ar, još malo , pa moram i ja,a bas mi naporno:)
CPHA
(Istina i pravda na nasoj su st)
16. април 2013. у 11.24
Ah da Srno, pitala si što se Temi ne javlja...

***

Знала сам, она га је жик, к'о Шахбаз!
:-)
Krasotica
(magistra)
18. април 2013. у 02.40
Meni izgleda da ti ovoliko pizdiš samo zato što ti je povrijeđen ego i da ne možeš da progutaš da je on šutnuo tebe, nakon svih prethodnika mu-koje si šutnula ti. Otud ta tvoja glupa borba, tzv ljubav za njega, samo da bi mu na kraju pokazala, jer ti je u planu da ti njega na kraju šutneš. I taj tvoj ego će te uništiti, jer ne možeš da se pomiriš sa činjenicom da TI njemu nisi dovoljno dobra i da ga ne možeš ponovo pridobiti.
Sigurna sam u ovo, jer si na par mjesta npisala da ne možes progutati da te ostavlja neko koga ti nisi prva ostavila, pa ovo, pa ono, osim toga kad si bila iznad njega (kad je bio bez posla) ladno si ga otkačila i otišla u Srbiju...
Mis'm- pokušavaš racionalizovati svoje bolesne porive, eto, jer slični ste, on hoće da se osveti prostituki, a ti -pod plaštom spašavanja njega, hoceš da mu se napiejš krvi na slamčicu. Pri tome, sebe si ubijedila da ga voliš, mada u dubini duše znaš ko si i šta si!
LeaDiKaprio
(shumska)
21. април 2013. у 09.54
Slusaj, Laura, da ti kažem jednu stvar: ti zeno nevidjena kokos.

Živis sa covekom koji te tretira kao smece i još sebe ubeđuješ da samo treba da budes strpljiva.

Da budes trpljiva da se vratis - CEMU? Njegovoj internet svaleraciji?

A on je posebno momce za ponos i diku... Vidi, ono sto ja znam o internet-svalerima je da oni traže onu stvar on-line konstatno, bez obzira koliko su ih u datom trenutku do tada već poobarali. Naravno, ima i izuzetaka, usamljenih ljudi koji traže srodnu dusu i kada je nadju prebace se u 3D i zaborave cyber svet.

Međutim, oni koji su simpaticni, elokventni, sarmantni, osvoje te svojim duhom i svojom licnoscu - pa šta mislis koliko je sarmantnog kukuruza okrunjeno i koliko je kokosaka doslo da kljuca?

Ova moja teorija u tvom slučaju ima dokaz jer je on dok si ti kljucala i dalje krunio i nasao je Ruskinjicu. Ruskinjicu koju nije mogao da hendluje - a ko zna koliko ih je mogao da propusti kroz cerupanje i konzumiranje bataka i belog mesa?

Dalje, on je covek moron. Ne samo da je ljigavi pedercic i nesposobnjakovic nego nije u stanju da prepozna qrvu kad je vidi. Ali dobro svako je budala za sebe - zašto je molim te lepo njegova plitka pamet TVOJ problem??? Sama si svoj covek, imaš posao, slobodu, sirok izbor u zivotu. Koji će ti bre on q-c???

Ovo je samo retoricko pitanje i - sad da se malo uozbiljim - ne radi se o tome da si ti gloopa. Ima nešto duboko u tebi sto titra istom rezonancom kao i ta neiskrena emotivna olupina od coveka. Moj ti je predlog da podhitno - ali PODHITNO odes i nadjes nekog dobrog psihologa (NE PSIHIJATRA!) koji će ti pomoći da nadjes taj grebeni lokator i da ga iscupas kljestima ako treba.

Kažem da ne nadjes psihijatra jer psihijatri imaju tendenciju da te nakljukaju medikamentima pa da krenu u terapiju pricom i razgovorom, a psiholozi nemaju mogućnost da prepisuju lekove i njima je samo razgovor jedini alat da ti pomognu.

Idi SMESTA i nemoj da se zavaravas da sama možeš da nadjes rešenje. Mozak koji je znao da nadje logiku da ostanes u toj totalno neprihvatljivoj situaciji, mozak koji te i dalje filuje mislima tipa „samo da izdržim još malo”, „njemu treba pomoć, ja sam tu”, „joj kako bih ga kresnula tako tuznog” itd - taj isti mozak nije u stanju da nadje izlaz iz situacije.

Nije tvoja krivica ni tvoja glupoca - kao sto nije krivica coveka sto ima rak sto je bolestan.

Tvoj mozak ima neko stucanje kao pokvarena gramofonska ploca i treba da nadjes gde to preskace pre nego sto ti još blesavije ideje padnu na pamet.

I mada ti u ovom trenutku to ne zvuci primamljivo - tu boodalu treba smesta - ali S M E S T A - da sutnes i da se okrenes ljudima koji će makar da ti kažu „hvala”.

Ta skotina sigurno neće.

Ima tako nekih ljudi, emotivnih vampira, ucenjivaca, koji se sete da postojis samo kada se priblizis odluci da ih napustis. Taj tvoj zablji batak mi bas na tako nekog lici. SAD ti donosi poklon, idi molim te. Sve manje od cepanja tvoje odece i 5+ orgazama može na onu njegovu stvar da natakne. Sve manje od toga znači da si samo krpa za patos.
Laura
22. април 2013. у 08.54
Lea,

Pokusacu da prihvatim tvoj savet i nekako se iscupam iz svega...

Hvala ti...

LeaDiKaprio
(shumska)
23. април 2013. у 08.55
Nadam se da hoćeš, jer zasluzujes sve sto zivot može da ti pruzi a ne tog emotivnog krpelja.

Naravno treba pre svega da budes sama svoj prijatelj i najbolji drug. Učini sebi uslugu i udalji se fizicki iz njegove blizine. Ti si za njega utesna nagrada. I sama si rekla da je svuda imao Ruskinjine slike polepljene a tvojih nigde. Šta ti vise treba - šta ti trazis sa tim covekom?

Ja sam nekada davno imala sličnog sebičnjaka i Bogu hvala da sam ga se otarasila. Ali se secam kada sam bila u vrtlogu sopstvene propasti zivot bez njega nije imao smisla. Joj, zamisli da ga vise nemam, da ga vise nikada ne vidim? Pa UMRLA bih!

A vidi, ja još ziva!!

Mrdam!

Ono sto sam na početku pokusavala je „da ga ostavim ali da ne odem”. Sad vidim koja je to bila utopija. Sto bi moja baba govorila „oćeš i da se stisnes i da pr'nes”. Ne ide.

On je naravno kao i svaki emotivni vampir (ili po Bori Djordjevicu „ljubavna sirotinja - otima a ništa ne daje”) slutio kada visim na tankom koncu pa bi me „castio” svojim dragocenim sobom (vremenom, paznjom, poklonima) i to bas kad mi se cinilo da ću se odlepiti i pasti u ponor da ga vise nikada ne vidim.

Osecala sam se kao pas na kratkom povodcu - otimam se a svaki moj trzaj za slobodom me gusi.

E, onda mi je stvarno bilo dosta jednog dana i rekla sam mu ja odlazim i ne želim nikada vise ni da te čujem ni da znam gde si i šta radis. E, a jel mogu samo da ti se javim za rođendan... Ne može. A za Novu godinu, kako mogu da ti ne čestitam Novu godinu? Ne može, preziveces. A kad zavrsim studije, jel mogu da te zovem na diplomski? Ne može. A jel mozeee... Kad budem odlazio u penziju? Ne može.

Nikad ga vise nisam čula niti sam pokusala da ga nađemi da uspostavim kontakt.

Ono sto mi se cinilo da je davalo smisao mom zivotu zapravo me je motivisalo da živim bez smisla... Ne da nisam umrla kad sam zatvorila ta vrata za sobom nego sam se ponovo rodila!

Kasnije, kad mi se magla u glavi razisla nisam mogla da verujem na šta sam ja sve bila spremna da pristanem i preko kakvog sr@nja da predjem samo radi „naše ljubavi”.

A i on je bio neki sto mu je trebala pomoć. Pa nemoj sad da odes sad mi treba podrska za ovo, pa nemoj sad sad sam u bedaku, pa ja bih da si tu pored mene... A za mene nikad nema vremena!

Mooooore!

Nogu u dupe toj budali i da pevas na sav glas kad ode iz tvog zivota.

Nemoj da dozvolis da budes utesna nagrada. Sigurna sam da postoji neko na ovom svetu ko bi te tretirao kao premiju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.