Дискусије : Мој дом

 Коментар
Sitne bele i drap bubice u kuhinji, MOLIM pomoć!
Invicta
20. јун 2010. у 14.33
dakle, pre nešto manje od desetak dana su mi se u kuhinji pojavile sitne, velicine zrnca brasna, bele i drap bubice, bilo ih je dosta., i to najviše u blizini sudopere. zvali smo firmu koja radi dezinsekciju, oni su rekli da su to sigurno biljne vasi, da povrsine prebrisemo i ako ne nestanu do sutradan doći će poprskati. ja pobacam SVE iz kuhinje, bukvalno sve, prebrisem celu kuhinju i ujutro opet isto. posto je bila subota, ljudi iz firme od prethodnog dana nisu mogli doći tako da smo sami kupili 5 flasica nekog spreja protiv biljnih vasi i spricali kao sumanuti. pobilo je bube, ali su i dalje tu i tamo izlazile. u ponedeljak dodju da izvrse dezinsekciju, vrlo amaterski, moram priznati, posto decko koji je dosao da prska izjavi kako on stvarno nema pojma šta je to. mi pozovemo i drugu firmu po preporuci prijateljice, i oni nam kažu to je sigurno kuhinjski moljac i jedino rešenje je dimna bomba, na 2 dana morate izaci iz kuce... pri tom, imamo macke, koje su ravnopravni, ako ne i vladajuci, clanovi porodice :), i onda se iselimo svi ne bi li nam stavili tu dimnu bombu. u četvrtak popodne dodju i stave dimnu bombu, mi na ivici nervnog sloma posto i taj decko kaže kako ne zna šta je to, ali garantuje da će dimna bomba sve unistiti posto je vrlo efikasna.
elem, juče predvece, dakle subota, posto je prošlo 2 dana od tretiranja kuce, dojemo kuci da sve sredimo, operemo i pripremimo da macke mogu da dodju kuci, celu noc smo radili i prali, i danas oko 15h uocimo ih opet. da vam ne pricam koliko smo sve detaljno oprali, svo posudje, elemente, plocice, SVE...
Molim vas, ubija me sve ovo, na ivici smo nervnog sloma, ali bukvalno, bubice su opet pocele odnekud dolaziti i ako neko ima bilo kakvu ideju šta je to - neka mi javi, nedelja je i niko se ne javlja na telefone u firmi za dezinsekciju koja je radila dimnu bombu.
dakle, još jednom, bele su boje, a poneka je i drap, jako, jako sitne, poput brasna, prvi put ih je bilo u svim delovima kuhinje - ispod sudopere, na sudoperi, u fiokama, na hrani (koju sam, doslovce svu pobacala), na sredstvu za pranej sudova.. svuda. danas smo uocili nekoliko, ali gde je nekoliko tu je i mnogo, sigurni smo.
decko i ja smo jako uredni, nije nam jasno kako je moguće da su se samo odjednom tako pojavile. svaki put nakon pranja sudova po navici prebrisemo tu stranu kuhinje na kojoj smo ih prvi put uocili i nemoguće je ih je bilo ne uociti da su tu bile ranije.
održavamo higijenu u celoj kuci na stvarno visokom nivou i nije nam jasno šta se to dogadja!
Molim vas, da li neko ima slično iskustvo, poludecu do sutra dok ne pozovemo opet firmu za dezinsekciju, placemo oboje ceo dan, ne znamo šta vise da radimo, šta je to i da li je stetno prvenstveno za naše ljubimce macke. macke smo izdvojili u drugi deo kuce, tako da nisu imali dodir sa kuhinjom od petka kada smo i videli bubice. Molim vas za pomoć, bilo kakvu!!! molim vas!!
bubicefuj
24. мај 2012. у 08.55
imam slični problem, da li ste se uspjeli riješiti bubica?
petar-bumbar
23. август 2013. у 09.19
da li ste se resili bubica i kako? pomagajte!!!
kljh52
30. октобар 2013. у 20.53
imam isti problem... kako ste ih se resili, upomoc!!! gadi mi se ista da spremam i jedem u sopstvenoj kuhinji, itd a imam malo dete ne cijim sam ih igrackama primetila, prskali smo muž i ja raidom, pa nekim D-fenotrin tako nešto, ali i dalje ih ima jer ne znamo odakle su... pomagajte i meni ://///////
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.