Дискусије : Мој дом

 Коментар
Kakvu kuhinju kupiti
jovanka_bro
(pletem)
05. фебруар 2010. у 11.49
Ne znam kakvu kuhinju kupiti i gdje u R.Srpskoj?Da li je isplativije kupiti neku Italijansku tipa Scavolini ili Veneta,ili praviti kod majstora pa ubacivati uredjaje!Ima li ko iskustva,treba mi kuhinja za stan.
Poz.
malizecmis
(obavezno)
05. фебруар 2010. у 12.09
ja ti imam Veneta i ako imaš para kupi je nećeš pozaliti, scavolini mi je bio preskup ali nije bolji od ove. Nijedan majstopr ti neće pogoditi ovaj moderAN DIZAJN A OVDJE SE RADI O DOBROJ ROBI TJ NIJE TALIJANSKI jeftini materijal koji samo djeluje moderno i dobro-izvini na velikim slovima nije namjerno.
jovanka_bro
(pletem)
05. фебруар 2010. у 13.25
Ako smijem pitati gdje si kupila Venetu,jer u Bosni imaju 3-4 predstavnistva i koliko je kostala.Ja ne znam šta da radim što se tiče cijene,posto ne živim dole,nego imam stan u koji ću dolaziti na godisnji odmor.Niti mi se kupuje nešto jevtino,niti mi se daje basnoslovna suma,pa da kuhinja ostane neiskoritena.Mislim da je kuhinja najveca investicija,te se dobro mora promisliti.Pozdrav!
malizecmis
(obavezno)
05. фебруар 2010. у 15.49
da, kuhinja se i rjetko mjenja, ja ti ne živim u bosni tako da ti ništa ne znaci gdje sam je kupila. Elemente pokrijes nekom radnom plocom koja se uklapa u boju kuhinje i plocica i divota jedna. Uzela sam ariston pecnicu-isto jako dobra marka, zanusi masinu za sudje-isto sam zadovoljna.
vrbapenzioner
(masinski ing.)
05. фебруар 2010. у 23.34
Broz (mislim da si zaboravila ovo z )

Ja bih tebi preporucio,da nadjes Dobrog Stolara.
Ako ti je Blizu Jezero između Jajca i Sipova, rodjak radi kuhinje boli glava.Inače radi , stvara sve od drveta sto zamislis.
Ništa meni nema ljepse i bolje od punog drveta, pogotovo ako je to još bor ili slično.
Kabinet se i tako pravi od panela, a vrata se urade po mjeri i da se sve uklapa.Kuhinja zna biti dosta skupa, a na kraju lice čini kuhinju.
Police unutra su svugdje jeftine i niko to nevidi,.
Zato ne razbacuj se i puno drvo je nezamjenjivo.

Eto tako Jovanka , pošto ti Tito nije ostavio u nasledje ništa sad se snalazi.
Ode da ti ni vilu u Bugojnu nije ostavio.
Normalno ovo je samo sala na tvoj Nik,.
jovanka_bro
(pletem)
06. фебруар 2010. у 03.29
Nije mi problem gdje ću kupiti Venetu,jer imamo dilere u komsiluku,tj.Veneta ima svoje predstavnistvo.Samo ne znam što se tiče cijene da li su preskupi i šta je isplativije?Ne znam koliko bi me kostala kuhinja u L-formi 3,5m x 2,5m.Pokusala sam sa njima da stupim u kontakt,ali sam vidjela da ipak nisu profesionalni što se tiče kontakta putem meila.
Pozdrav
malizecmis
(obavezno)
06. фебруар 2010. у 04.14
gdje si ih zvala? direktno u italiju?
jovanka_bro
(pletem)
06. фебруар 2010. у 06.50
Nisam ih zvala u Italiju,nego sam poslala meil u njihovo predstavnisvo u Bosni,koje se nalazi blizu mene.Veneta ima 3-4 predstavnistva u BiH.Poslala sam prijedloge kuhinja,3D,da bi mi rekli cijenu,ali nisu bas profesionalni kako sam vidjela.
malizecmis
(obavezno)
06. фебруар 2010. у 09.57
e to je već nešto drugo, valjda ne valjaju ljudi koji tu rade, meni su bili OK, najbolje je otici na lice mjesta i sa nekim planom da oni sastave kuhinju, racunaj i da se dosta ceka. odlično je sto sad postoje razlicite dimenzije elemenata,ne moraju uvjek biti klasicne velicine, a ako ti je do klasicnog namjestaja od punog drva mnaruci stoli stolice,neku komodu za dnevni boravak, sekretar i ugradbene ormare gdje ne postoji mogućnost nečeg drugog..
nadjka
(t)
07. фебруар 2010. у 08.32
Idi na sajt IKEA u Bg pa vidi da li imaju kuhinje, ja sam u USA, kuhinje su im fantasticne, ne znam da li ih imaju u BG i da li ih dostavljaju u Bosnu, u svakom slučaju pogledaj, trajace ti godinama.
jovanka_bro
(pletem)
07. фебруар 2010. у 13.46
Poznajem Ikeine proizvode,posto živim na zapadu.To je isto dobra ideja,samo ne znam da li u Srbiji ima Ikea.Moram malo progooglati.
Pozdrav!
jovanka_bro
(pletem)
07. фебруар 2010. у 13.52
U BiH nema Ikea,a u Srbiji se otvaraju 3 njihove prodavnice 2010.g.
JV
18. април 2010. у 16.01
Kod nas SAMO Evrosalonovu...:)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.