Дискусије : Мој дом

 Коментар
H2O Mop ultra
pingvinchek
21. јануар 2010. у 02.16

Uskoro nam je stan potpuno renoviran, sto bi se reklo „od glave do pete” i stvarno želim da mi sto duže ostane taj novo-renovirani osjecaj čistoće u kuci. Gledala sam reklamu za ovaj produkt i izgleda savrseno rijesenje za tu moju „ambiciju”, ali svaka reklama tako izgleda, pa me intresuje dA li neko od Vas ima ovu masinu i ako ima kakva su iskustva. Unaprijed hvala!

http://shoptvcanada.com/mclient/644/h2omopultra
Aneta-
21. јануар 2010. у 07.58
Jesam pozitivno
flute
(slikar)
01. фебруар 2010. у 22.10
pingvinchek
I ja sam razmišljala o ovoj masini, ali ne znam nikoga ko je ima. Mene interesuje da li ova masina može da izvuce fleke sa tepiha, jer kako sam shvatila radi samo na principu pare. Znaci nema praska i sl. Mislim da je u redu za plocice, keramicku plocu na sporetu i harvood floor, ali tepih? Ako kupis javi se sa utiscima.
flute
smejuljicans
(djemenadje)
05. фебруар 2010. у 12.54
Možda sam malo zakasnila za ovu temu,ali bas sam pre neki dan i ja gledala reklamu na jednoj od srpskih TV i ucni mi se bas super stvarcica.E sad,sto kazete,sve na reklami tako izgleda.Meni se svidja,jer pokusavam koliko god mogu da izbegnem upotrebu hemijskih sredstava za ciscenje podova,jer su deca uglavnom na podu.A čini mi se da samo vodom ne mogu dovoljno da ocistim.Ne vidim nigde dimenzije,a ne mogu bas da procenim koliko je velika ta povrsina sto cisti.I filteri i „dodatna oprema” se prodaje posebno.U Srbiji kosta 11 000 dinara.I bas ću u ponedeljak nazvati da pitam za detalje.
Ne javi se niko ko ga ima i koristi?
frau
(sam svoj majstor)
19. фебруар 2010. у 09.53
moja komsinica je kupila i ja sam uzela da isprobam tu masinicu, onaj deo za podove. ona kaže da je njoj ok, dok meni nije obavila nikakav posao. konstrukcija je vrlo nezna, njoj se nakon prve upotrebe napukla rucka pa je morala da je zalepi.
elem, moj problem je veliki otvoreni prostor sa parketom, a navodno, ova masinica cisti bez fleka. ma kakvi! ostali mazovi kao i kad brisem swiferom. ništa bez stare dobre microfiber krpe, kao do sada.
e sad, za tepihe ne znam. i ne znam koliko ima smisla da para ocisti ono sto deterdzent ne može...
ako imaju „money back guarantee” (a imaju), kupi pa se sama uveri, bas te briga, ako ti se ne dopada - vratis!
smejuljicans
(djemenadje)
19. фебруар 2010. у 12.06
E Frau,bas ti hvala.:-)
Samo sto vracanje novca u zemlji Srbiji teško da će ići:-))Ali ako je tako kako kažeš,neću se zaletati.Bas sam danas pricala sa mamom o tome,kažem joj da bi mogla da ode u njihovu prodavnicu u NS pa da isproba,ako ništa drugo.
U svakom slučaju,hvala na iskustvu.
Frau
(sam svoj majstor)
20. фебруар 2010. у 11.56
PARDON, PARDON, povlacim izreceno, a evo i zašto.
Sinoć sam isla u Walmart da kupim neke kancelarijske drangulije, i prođem pored ostrva sa kucanskim aparatima. Vidim - TA „as seen on TV” masina, i to za samo $124. Pošto ovde sve može da se vrati ako nam se ne svidja, kupila sam pa ću sad da je isprobam. Nije identicna kao kod moje komsinice, deluje za nijansu robusnije, mada je verovatno sve to isto. Međutim, dok ne isprobam ovu koja je bas-bas ta sa tvog linka, neću da se zalecem.
Izvestaj sledi uskoro.
Izvini za zaletanje, ali ispravljam se na vreme :)
frau
(sam svoj majstor)
20. фебруар 2010. у 13.13
povlacim povuceno i vracam se na prvobitni utisak: ovo (meni) nije vredno para. identicno radi kao komsinicino, samo je masina još malo teza, sto mi se ne dopada. da napomenem (ako već nisam) da je moj cilj da iznadjem najjednostavniji a najefektniji način za ciscenje parketa od fleka od nogu, mazova krpom itd. znaci, ne da ga sterilise, ne da ga opere od prljavstine, samo da mu obezbedi lep izgled.
e, vidis, to ne radi.
to što satro samo parom i vodom cisti, to otkrivas kao zabludu kad procitas sitna slova gde piše da se prethodno pod ocisti na regularan način swifferom, zogerom ili tako necim. znaci, prvo operi, pa onda setaj masinu. e trt!
sve u svemu, ja ću ovo da vratim i NE preporucujem.
ni na uzorku tepiha nisam primetila nikakvu razliku.
na parketu je masina ostavljala maltene barice kad god se zaokretala vozis je napred-nazad, e pa na potezu nazad-napred, tu ostavi vodu. u uputstvu isto tako piše da treba imati neki stari peskir pri ruci da se ta voda pokupi, trt 2!

pingvinchek
21. фебруар 2010. у 03.22
E, Frau, svaka cast! Stvarno cijenim trud! Znaci ništa od magicnog ciscenja, nego na koljena i ribaj! :) Hvala!
frau
(sam svoj majstor)
21. фебруар 2010. у 10.14
nema na cemu, hvala tebi sto si nam, postavljanjem teme, pomogla da razbucamo još jednu zabludu, jer nas ima koji smo u stalnom istrazivanju sto lakseg i ekoloskijeg nacina ciscenja, a ovo je zvucalo bas obecavajuce i to za vrlo male pare. nazalost, na trzistu ima puno toga sto zvuci bajno i revolucionarno, a ustvari je cisto bacanje para i samo zauzima prostor.
SanSan
(***)
01. март 2010. у 10.00
Evo da i ja kažem svoje mišljene,
Ja sam kupila car steamer koji isto tako ima papucicu za ciscenje po kuci. Meni treba da se cisti velika povrsina pod plocicama a malo pod parketom.
Za tepih nisam primjetila neku razliku.
Ovako ja ovu masinu koristim možda jednom mjesecno i dobra mi je za onako malo detaljnije ciscenje (i imam osjecaj da sam ga dobro dezinfikovala). Ja sam mislila da moj steamer nije dobar jer isto tako ostavlja lokvice vode tu i tamo pa sam razmišljala da kupim novi ali poslije ovog review-a vidim da je to sve isto.
Moj je dobar za auto, djeca su bila ulijepila masne bojice i to se sve fino ocistilo parom.
Poslije stemaera ja opet moram da prođem sa microfiber krpom i to posebno na parketu koristim ono sredstvo sa uljem da se uglanca i da nema fleka...
Znaci kako god okrenes nema magicnog sredstva,
Super izvjestaj, hvala frau
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.