Дискусије : САД

 Коментар
Za državljane sa pravom glasa u USA
StepaStepanovic
(technician)
15. август 2011. у 12.50
All reasons why I am now registered Republičan for the sole purpose of voting for Ron Paul. He is the only one with a proven track record of predicting the financial meltdown, and the voting record to back up his convictions. I might not agree with him on everything, but there is absolutely no other option than for us to collectively put our weight behind the only honest candidate. Choosing between Obama and Perry or the other RINOs/Neocons is like choosing between arsenic and cyanide.

ako treba prevod recite...
DitrihVonKlausen
21. август 2011. у 12.30
ma hajde budalo.
zar ti nisi shvatio da je sve ista ekipa koja pravi budale od ljudi i prosipa im pricu o visepartijskom sistemu?
cika rokfeler i rotsild vladaju amerikom, a ti možeš da se registrujes gdje hoćeš, pusenje k. ti ne gine.
mario1406
(domacica)
21. август 2011. у 12.40
kad su reblikanci na celu sa busom i njegovom ekipom napustili belu kucu i liderstvo države ostavili su takav haos iza sebe da to normalan covek ne moze preko noćipopraviti
zatim je dosao obama svi su bili srećni i zadovoljni sto su napokon republikanci zaustavljeni u svom rusilackom pohodu.
obama nije pronasao carobni stapic da preko noćipodigne naciju popravi ekonomiju nezaposlenost inflaciju ...
svakako situacija je znatno bolja nego prije četiri godine ali ocekivanja su bila veca i obama postaje žrtveno jagnje republikanske partije da bi za koju godinu ponovo sela na vlast i svojim konzervativnim ponasanjem obavila posao unistavanja najace sile na svetu. ovaj proces vise niko ne moze zaustaviti republikanci igraju na tu kartu ,ne nude ništa novo niti pokusavaju predstaviti nekakav plan izlaska iz krize, njihova je kampanja jednostavna, drvljem i kamenjem na obamu ispljuvati ga koliko je vise moguće svaka mu se reč obradjuje po nekoliko puta ,svaki mu je korak pracen postoje emisije na radiju i televiziji koje dnevno po nekoliko sati imaju program u zivo cija je jedina tema pljuvanje predsednika.
amerika je istorija a republikanci su odabrani poslati je tamo u sto kracem roku .
DitrihVonKlausen
21. август 2011. у 19.34
StepaStepanovic
(technician)
11. септембар 2011. у 23.41
Nisam ranije video da ste pisali..
Ditrih ti mora da si jako nervozan, odakle ti pravo da nazivas nekoga budalom? Opusteno decko. Možeš da se ne slazes ( da znaš vecitu tajnu ) sa Ron Paulom, ali to što ti mislis da su svi isti, neznaci da su ostali budale. Nemas argumenata da potkrepis sve to, ispadas smesan.
Za domaćicu. Šta je to bolje sad nego pre 4 godine? Daj prosveti me, nemam pojma šta je bolje.
Za razliku od tebe vidim bas Obaminu veću sansu da dobije bilo kog republikanca osim dr.Ron Paula. Nezaposleni su sve vece biracko telo, plus matori koji se plase da im ne oduzmu penzije, socijalu, davanja od države, - tako da sigurnost im vise uliva Barak. Pogresna bi bila ta ideja republikanaca ako je imaju.
Nisi se izjasnila oko Ron Paulove ideje, ako ne on, koje je tvoje rešenje onda?
santabarbara
(Penzioner)
02. октобар 2011. у 15.28
Po onoj narodnoj; - Ko o cemu nas StepaStepanovic o Ron Paul(R) (na svakom subforumu SC ko pravi politicki organizator/propagandista, ha?:)!

Uz duzno postovanje, razmišljajucim (po rečima Stepa,'mislecim ljudima') jedino preostaje da u 2012 biraju manje zlo od većeg koje je dovelo U.S. tu gde je danas, i da intezivno rade na iznalazenju bolje alternative politickog vodjstva u narednim izborima, tj. 2016, 2020...!

Po ovdasnjem; - vote your conscious (but don't waste your vote)!!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.