Дискусије : Канада

 Коментар
Work Permit
Inka
10. јануар 2012. у 23.06
Pozdrav svima,

Moj status ovde (Calgary) je visitor i upravo sam aplicirala za produzetak istog. Kažu da se ceka po nekoliko meseci na odgovor. Da li neko zna neku agenciju koja se bavi „posredovanjem u zaposljavanju stranih radnika” čula sam da ima takvih i da su im obično klijenti kompanije koje imaju open LMO. Iako sam inzinjer radila bih bilo koji posao, samo da mogu dobiti work permit. Isto bih bila veoma zahvalna ako neko zna za neki posao, može pomoć u kuhinji, restoranu, ali da placaju u kesu dok se šta ne resi.

Bilo kakva informacija je dobrodosla.

Za sada toliko, hvala svima unapred.

Inka
lucky07
(profesor)
11. јануар 2012. у 09.27
Srećno!!!
Pomogli bi ti da si u Montrealu,posla na pretek.
prof_Gale
(manager)
14. јун 2012. у 21.26
Inzhenjer si ali bi radila bilo koji posao? Zar tako malo cenish sebe i svoje obrazovanje? Blago tebi. Daleko cesh da dogurash ovde u ovoj zemlji. Mnogo će da te cene budi sigurna. Rukupod ruku da se uhvatish sa Filipinsima i Indusima. Ocesh da radish u food court ili da cistish WCe kanadske? Ocesh? Ima tih poslova kolko ocesh. Mozhesh i da igrash u baru na shipki ono kao stritiz. Shto da ne. Inzhenjer. Svashta.
Amazonka
18. јун 2012. у 19.43
Pve godine su veoma poostreni uslovi za dobijanje radne vize i za produzenje statusa (dobijanje permanent vize) u Kanadi. Čak su doneli propise po kojima s epo novom sa radnom vizom ne može ostati duže od 4 godine i zatim s emora izaci iz Kanade na naredne 4 godine, i tek ond apokusati ponovo sa radnom vizom - ako osoba u međuvremenu ne udje u godine kada vise nema sanse da dobije bilo kakvu boravisnu vizu...
A za dobijanje radne vize, treba imati ponudu sa DVA posla, i to samo ukoliko nemaju takav kadar na trzistu rada u sredini u kojoj je potreban.

Srećno sa dbijanjem radne vize, jer sreća je u tome i te kako potrebna! Upozorenje: nemoj pokusavati sa varijantama koje ukljucuju prelaz na USA stranu granice, jer poznajem naše ljude koje su nakon takvih pokusaja deportovali. Nekada se to moglo, ali to više ne uspeva.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.