Дискусије : Канада

 Коментар
Hoshtapleri ali fini
prof_Gale
(manager)
14. август 2011. у 13.14
Ja sam onomad mislio da je zemlja Kanada puna finih ljudi. Zagrljeni, nasmejani, crni, beli, zhuti, braon a sve kurturno i poshteno. Ma da malo morgen su fini kurturni i poshteni. To nemozhe da bude jer sistem koji funkcionishe ne mozhe da opstane na finochi, kurturi, poshtenju..Mora da se bude hohstapler, pokvarenjak, lopina inače nema profita visheg nego proshle godine i nema uspeha i svim sferama ovog lepog zivota u najlepshoj zemlji i najboljoj za zivot a na planeti. Gledam cene benzina. Hohstapleraj na kvadrat. Kao fora ponuda i trazhnja. Ma da. Kanadski dolar ide gore cena benzina ide gore. Kanadski dolar ide dole cena benzina ide gore. Dve pumpe na istoj raskrsnici ista cena goriva. Nego primetio sam da uglavnom su na raskrsnicama dve pupme. Nigde nema naprimer četiri? Ili tri? Mora da imaju neki Zakon o tome. Jer ovde je sve regulisano Zakonima i propisima. Kao u svakoj dobro organizovanoj i zakonskoj drzhavi.
oes123
(zubar)
14. август 2011. у 14.09
Gale, moj ti je savet da benzin uvek kupujes - punis za 50. dolara i nećeš osetiti nikakvu povisicu cene jer će uvek biti isto, 50. dolara..
prof_Gale
(manager)
15. август 2011. у 19.42
Ti si Plavusha?
baresh
(zanatlija)
16. август 2011. у 08.32
„To nemozhe da bude jer sistem koji funkcionishe ne mozhe da opstane na finochi, kurturi, poshtenju..”

Ništa bez licnog iskustva,

Ako je za utehu,nisi usamljen.Tako nešto mogu reci uglaMnom oni koji su odrastali i vaspitavani na iluzijama 'samoupravljanja',koje se raspalo samo od sebe.

p.s., 'zlo radjenje - gotovo sudjenje'.
prof_Gale
(manager)
17. август 2011. у 14.28
Dobro bre Zubar zar minus? nema veze shto si Plavusha. Hehe..
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.