Дискусије : Канада

 Коментар
Otpushtanje sa posla u pripremi na finjaka
prof_Gale
(manager)
10. август 2011. у 01.59
Zali mi se jedan moj poshtovalac mog lika i dela a naročhito dela na SC dizguziji Vankuver da je imao problema na poslu i da ja to prokomentarishem. Kazhe on sledećhe. Radio je u firmi, imao dobru kintu ali je najdenom posle sest godina otrkio njegov menadjer da ne ispunjava ocekivanja i radne zadatke. Kazhe posle sest godina dobio je najgori revijeu u kompaniji. Posle revijua posle par meseci je imao drugi revojiu sa razgovorom sa manadjerom i on mu je josh jednom izneo josh gore mishljenje o njegovim radnim sposobnostima i rezultatima rada. Onda je dobio upozorenje da ne ispunjava ono shto se ocekuje od njega uz predlog da samog sebe ispita da li je on to za to radno mesto ili nije. Sada on nezna shta da radi jer ocigledno šta god da uradi nije dobro. Ja nemam pojma shta da mu kazhem jerbo nisam bio u takvim konzervacijama sa menadjerima ali mohda mu vi mozhete pomoćhi. On sigurno cita ovu dizguziju s vremena na vreme.
Zavaljujem na pomoćhi u njegovo ime.
oes123
(zubar)
10. август 2011. у 18.51
Covek navikao na bivšu Jugu;Radio ne radio plata ide...
Cudno da ga nisi pitao da li je pitao menadjera gde je problem i kako da postigne normu koju zahtevaju od njega?
Meni se ipak čini da se to desava tebi Gale pa kobajagi neko se zali tebi. More ko će još tebi da se zali i zasta?
A savet: Navali da kupujus lutriju,( i ti i tvoj drugar), može da potrefis,ako ništa drugo,a ono nosom...
Jassy
0
19. август 2011. у 16.44
Znam ovdje bas u Ontariju svaki poslodavac može da te otpusti a da ti nekaze pravi razlog uopste.
Ocito poslodavac tvoj prijatelja postuje sve te godine sto je on radio tu i dao mu je sansu da se popravi. Za 2 review-a mu je rekao da ima problem, na cemu treba da radi i ako se ovaj nije potrudio da ispuni šta je trazeno, ocito da može izgubiti posao. Nema to nikakve veze sto je tu 6 godina, ako neispunjava uslove.

Ali vjerujem posto je tu već toliko da će se sigurno nagoditi i ako ga otpuste dobit će ba isplatu od najmanje 2 mjesecne plate.
prof_Gale
(manager)
09. септембар 2011. у 23.49
Da na kraju se bash tako desilo. Ipak da ne bude sve tako crno dobio je neku kinticu i pink slip u kome ne pishe da je otpushten njegovom krivicom. Sad je u procesu dobijanja love od gavermenta za sledećih godinu dana.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.