Дискусије : Канада

 Коментар
Kradu bre iako su kao fol fini citezeni
prof_Gale
(manager)
08. август 2011. у 18.15
Čitam u novinama takozvani agrokuturalni kriminal dostigao nevidjene nivoe. Krade se sve ovde u ovoj zemlji poshtenih citezena naročhito belih anglosaksonaca rođenih tu. Zale se vlasnici farmi da im lopine pokradoshe ovce, koze, kokoshke. Jednom su skoro drpili 500 golubova. Jedan golub se ceni na 5 baka a rasniji i do par stotina, pa ti vidi. Nije kinta za zanemariti. I to bez takse kad se uvalja na crno. Mnogo fina zemlja. Uleteo angosaksonac pokupio golubove a vlasnik se shlogiro kad je ujutro nashao prazne prostorije tj golubarnik. Naivan kazhe nije nikada zakljuchavao farmu ali od sada oche. Reko bre de ti živish da mi je znati. U Kanadi će crno ispod nokta da t drpe ako mogu da to uvaljaju. Poshten svet nasmejanih i zagrljenih ljudi brache i sestara iz celog sveta.
oes123
(zubar)
09. август 2011. у 12.06
Gale, nisu to anglosaksonci kako nam ti kažeš već verovatno kinezi,vijatnamci i slična indokineska rasa kojih je Vankuver pun.
Verovatno nestalo i kerova i macki,znaci Gale pazi kada klopas hamburgere.Nikad neznas šta je u njima?!
prof_Gale
(manager)
09. август 2011. у 14.44
E sad ću da ti kazhem iako nisi zino. Lopina je ako je sudeci po imenu i prezimenu rođeni beli Anglosaksonac Kanadjanin fin i demokratski.
Pazi ovo citiram ovdashnje lokalne novine
The Crime Reduction Unit busted William James Balice, 29. He pleaded guilty to possession of stolen property, break and enter, and breach of probation and was recently sentenced to 60 days in jail.

Neshto mi William a naročito James ne lichi na kinesko prezime a ni na vijetnamsko. Ali Anglosaksonci će i dalje da imigrantima drzhe predavanja o poshtenju, hard vorku i poshtovanju zakona...jer zna se ko u ovoj zemlji sme da krade.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.