Дискусије : Канада

 Коментар
Izludi me vise!
wildflower
10. јул 2011. у 09.51
Ljudi idu li vama na zivce ove silne vijesti o princu Vilijamu i Kejt?
Ja recimo volim da na brzinu pogledam udarne vijesti na Yahoo, ali u zadnje vrijeme teško je ista procitati osim toga koji komad odjece je Kejt obukla dva puta, a koji čak tri puta u Kanadi i ko je šta rekao.
Sve sam bila strpljiva ispočetka i jedva cekala da odu iz Kanade, mislim prestace Yahoo sa tim glupostima, kad evo oni u Americi i isti BS non-stop na vijestima.
Ima li neki normalan sajt sa udarnim vijestima iz svijeta?
TejanaDiabla
11. јул 2011. у 14.23
mene ne izluđuju. bas su super Wills i Kate. nekakvi su prirodni, ne libe se doći među narod, prizemni i dragi. U Otavi su bili na ceremoniji dobivanja kanadskog državljantva i lično čestitali „novim Kanadjanima”. nisu samo mahali bez veze i „po protokolu” nego pricali s običnim ljudima.

Svadba im je bila bozanstvena.
wildflower
11. јул 2011. у 20.26
Ma neka su super, ali po cemu oni zasluzuju da budu svakodnevno u vijestima i to po nekoliko puta? Uzmem novine, ono isto s...
Nije stvar u tome jesu li oni super ili nisu, nego dosta vise ispiranja mozgova koje je isto tako dobro pripremljeno i planirano kao i njihova prirodnost.
Toliko dogadjaja u svijetu zasluzuju vise paznje, a mi nemamo pojma šta se desava. Da li se to namjerno skrece paznja javnosti od nekih krupnih stvari koje se kuvaju i nastoji se svim silama stvoriti simpatija prema njima? Ja želim da imam izbor pri citanju informacija, a ne da je svaki drugi clanak o njima koji me nimalo ne interesuju (osim kao nasljednici zla i buduci nosioci novog svjetskog poretka).
TejanaDiabla
12. јул 2011. у 11.08

zato što su su „celebrities” i narod volo da cita o njima. možda ne ti, ali popularnost engleske kraljevske porodice je uvijek bila na nivou. sad su „u zizi” jer su na Kanadsko Americkoj turneji.

mislim, ti imaš izbor,Wills i Kate su tu negdje „udrobljeni” ali udarne politcke viejsti su ipak cesce na Yahoo New, MSN ili šta ti je već prva Interent stranica. calnak koji te ne zanima je lako preskociti i „okrenuti se vaznijim i ozbiljnijim problemima u zemlji i svijetu” ali eto običan svijet „odmori mozak' tracevima iz svijeta poznatih, savjetima o kucanstvu, novostima iz muzike, sporta itd.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.