Дискусије : Канада

 Коментар
Cenzus
wildflower
06. јун 2011. у 21.11
Pozdrav narode,

Veceras otkrih da je rok za ispunjenje cenzusa bio 10 maj. Ja ga još ne ispunih. Davno je dosao formular i dok sam se premišljala i odglagala da to učinim, nestao je i nema sanse da ga nađem Onda me je jedne nedelje zvala jedna žena da me napomene i rekla je poslace podsjetnik. I to je stiglo poodavno i ja to još ne učinih. Veceras hajde rekoh da pogledam na internetu i tako otkrijem da je prosao rok. Onda saznam da je bilo knotroverzno i kao uveli su obavezni kraci formular a duzi formular je dobrovoljan. Preko interneta ne želim da popupanjavam, dosta je ličnih podataka, a opet preko telefona ni to ne volim. Negdje sam procitala da će početkom juna dolaziti na vrata da pokupe podatke.

Pošto kasnim, sada me interesuje ima li kakva kazna, ili ako je na dobrovoljnoj bazi da li mogu da se ucutim i da me ne diraju ili ipak moram ispuniti.
m_maja
(***)
15. јун 2011. у 23.52
wildflower
17. јун 2011. у 23.47
Hvala Majo na linku; već sam ranije pogledala sajt, ali nisam nasla odgovore. Ne znam da li sada ima smisla popunjavati, ili je bolje da se ucutim. S druge strane, pitam se šta mi se može desiti zato što nisam popunila. Inače ne bih preko Interneta ni popunila, nije mi to bas sigurno.
Na sajtu piše, da ukoliko se ne popuni, oni će dolaziti na vrata početkom juna, međutim meni još niko nije dolazio, mada su mi dosta ranije poslali opomenu.
Da li će me tretirati kao kriminalca?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Chakra Necklaces and Bracelets?
.