Дискусије : Канада

 Коментар
LalaПорука негативно оцењена. Покажи

Opet nas prave budalama
Lala
07. март 2011. у 18.22
Secam se kada pre 7-8 godina, kada je trebao da nastupi Z.Colic u Torontu na Veliki Petak. Digla se frka i koncert je otkazan.

Zovem vas da se udružimo i napravimo isti takav bojkot sada!!!

Naime, uskoro će se pojaviti reklama za Z. Bebeka koji dolazi u Toronto na Veliku Subotu (23. aprila) a u Otavu na Veliki Petak (22. aprila)!!!

Probao sam da na lep način nagovorim organizatora da pomeri datum, međutim u Torontu navodno nema drugih slobodnih termina u Aprilu.

Od toliko vikenda u godini - gde bas na ovaj???

Ne kažem da smo/ste svi religiozni i da treba na Veliki Petak da sedimo i placemo, i ako je to najtuzniji dan u Hrišćanstvu. Dan kada je Sin Boziji stradao radi nasega spasenja. Trebali bi da se osvrnemo na naše grehe koje pocinismo do tada, da se pokajemo i oprostimo onima koji su prema nama loše cinili.

Ali, definitivno ne bi trebali da se opustimo do te mere da se bacamo u trans i rezemo vene sa alkoholnim napitkom u ruci na koncertu Bebeka, slusajuci plagijate Bregovica!

Smatram da je Bebek Hrvat/Katolik (to je bio '91 kada je pukao rat, i kada je gostovao sa „matricom” u hrvatskom domu u Hamiltonu pred manje vise praznom salom), ali kao sto vidim svemocni $$$ kupuje sve.

Ove godine nam se poklapa Vaskrs (oni s' druge strane Drine kažu - Uskrs). Bar se oko Velikog Petka i Subote slazemo sa Hrvatima.

Da je recimo koncert Hanke i Halida B. zakazan za vreme ramadana, izbila bi revolucija i taj organizator nikada više ne bi organizovao ni jedan koncert za njih. Međutim nama Hrišćanima koji smo labilni sve se može servirati i prodati.

Zato će jednog dana oni vladati svetom, a mi ćemo im biti sluge kao sto nam je to bilo vise od 500 godina. Zato sto nismo DISCIPLINOVANI!

Prema tome, provedimo ovaj najveci praznik Hrišćanstva u krugu svoje porodice i setimo se da nam je to ono najvaznije i dajmo do znanja organizatorima ovih okupljanja da moraju da povedu malo reda kada razmišljaju o buducim projektima.

tocilo
11. март 2011. у 18.32
Pravi Srbi neće ni ići. Za ostale bas me briga
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.