Дискусије : Канада

 Коментар
Pitanje za zdravstveno
donKarleone
(Vojvođanin)
08. август 2010. у 06.40
Za koji dan se selimo za Kanadu,poznato mi je da naredna tri meseca nemamo pravo na to,pa me zanima kako ostvariti pravo na to jer sam video reklame na ovoj stranici da neke agencije ili šta su već mogu to da odrade.
Znaci gde bi mogli da se zdravstveno osiguramo dok ne prodju ta 3 meseca?
Hvala!
Cuba_
13. август 2010. у 06.58
Selite se u Kanadu i kazete da znate da nemate pravo na zdravstveno prva 3 meseca, ali ipak pitate za neku reklamu sa Serbiancafea, koja nema veze ni sa vama, ni sa vasim statusom novog imigranta u Kanadi. Da ste pazljivije procitali videli bi da se to odnosi na posetitelje u Kanadi ( sto vi niste). Znaci sedite ta tri meseca u Kanadi ( kao i svi mi) i sacekajte svoj red. Nema preko reda. Kad dodjete izvadite SIN. To je sve sto trebate za početak. I nemojte da vam padne na pamet da nekome ponudite $$$ da bi vam nešto ubrzali. Zaradit ćete kriminalni prijavu.
ChikaSale
(SILOM REGISTROVAN)
02. септембар 2010. у 17.15
Neki ljudi ne razumeju materiju ali se javljaju i diskutuju...
Prva tri meseca uzmite to osiguranje za posetioce jer samo tako mozete da imate pokriveno „basic medical” ! Posebno ako imate decu... za 4 chlana to je oko 500$ za 3 meseca ili neshto oko toga. Daj boze da vam to osiguranje nikada ne treba, ali za svaki sluchaj.
Pozdrav !
donKarleone
(Vojvođanin)
06. септембар 2010. у 02.04
Cika Sale,uradjeno bas kako si i napisao!
Hvala!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.