Дискусије : Козметика и мода

 Коментар
Shampo za perut
Plavigolub
(sv....no...!)
17. март 2011. у 09.48
Molim vas koji je naj bolji shampon za perut.
poz iz usa.

Jača
appassionata
18. март 2011. у 20.52
Nizoral, jer sadrzi ketokonazol.
Imported_from_SERBIA
23. март 2011. у 14.49
Trenutno ti treba sampon za perut, a posle treba da nadjes sampon koji ti odgovara tj. nestvara perut.

head and shoulder verovatno odradi posao, al' ti ne vredi ako ćeš opet da koristis sampon koji uzrokuje perut.

odes u farmaciju, potrazis gde su samponi, i zaobidjes sve one sampone koji „vriste” od reklamiranja po medijima, od casopisa do ekrana, itd... i bacis pogled na sampone za koje nikad nisi čuo niti video.
u proseku kostaju 9-15$ i nisu galonskih velicina, već 6-8 fl.oz ili slično.

Iz mog iskustva ovo pricam i ja ne znam šta je perut već 10+ godina.
Sexy_guzza
(idealno losa)
23. март 2011. у 19.34

Uzmi ti nas apotekarski sampon, pusti zapadnjacke vristece reklame . Kod njih spolja gladac iznutra jadac... au le couture de perut de Channel :)))))))

Gdje si ba ti Imported otkad te nema
Mayche
(~♥~)
23. март 2011. у 22.45
Potpisujem Nizoral - 1% ketokonazol i sa njim sam uspela i da sklonim dosadne flekice sa ledja - koje se pojave jednom godisnje isto su gljivice kao i perut u kosi. Moja dr. mi nije mogla prepisati ketokenazol jer je insistirala test jetre pre koristenja tih tableta tako da sam ja sama nasla Nizoral i time ocistila sve. Da kucnem u drvo sve je prošlo, ja sam se već suncala i ledja su mi bez tackica a i kosa bez peruti.
appassionata
26. март 2011. у 22.04
Ne znam da li u Srbiji ima Nizoral, ali uvek može dermatolog da vam napise recept sa ketokonazolom i da vam naprave sampon u apoteci.
„Head and Shoulders” u mom slučaju nije imao nikakvog efekta.
Imported_from_SERBIA
27. март 2011. у 20.46
:) tu sam guzza, i teglim u rudniku.
BLBehar
28. март 2011. у 08.09
Još jedan glas za Nizoral.
ImCoolLikeThat
02. април 2011. у 11.56
Selsun Blue - najbolji je

The active ingredient in Selsun Blue is selenium disulfide (1%). „Selsun” (known sometimes as Selsun Yellow from its label color, to distinguish it from Selsun Blue) is a related product also made by Chattem and available over-the-counter in some countries which contains 2.5% selenium disulfide and sulfur. Selsun Blue is available by prescription in the U.S. in a 2.5% concentration, and without prescription in a 1% concentration. It is used as a topical treatment for some skin conditions, including tinea versicolor and seborrheic dermatitis.

jednaSosa
02. април 2011. у 19.43
Ja imama kombinaciku perut/ekcem kao problem i kombinujem ova dva gore pomenuta sampona: Nizoral i Selsum. I još perem kosu tako što sipam vodu u plasticni kontejner i dodam saku sode bikarbone da ubije hlor.

Perut može da nastane i zbog upotrebe izvesnih sprejova za kosu kao i zelea. Uglavnom svi jeftini produckti za kosu su na doborm putu da izazovu perut kod onih koji su tome skloni.

Za ekceme po licu i obodu kose koje dobijam s' vrmena na vreme, koristim kremu „Protopic” koja se dobija iskljucivo na recept od dermatologa (Kanada),i jako je skupa (oko CA $100). Vise je nego odlicna. Koristi se u vrlo malim kolicinama jer je vrlo jaka i dugo dugo traje (meni preko dve godine).

U Srbiji sam nasla kremu sličnu Protopicu, koja se zove „Elidel” i kosta od 9-12 tak evra. Ta krema je blaza od Prototopica i ima samo jednu supstancu iz te kreme ((Pimecrolimus 1%). I ona mi poprilično pomogne. Nemaju je sve apoteke i zato treba obici vise njih.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.