Дискусије : Политика

 Коментар
Kritika
Power12345
24. јул 2024. у 02.45
Poštovani moderatore,

Hvala vam na vašem odgovoru i komentaru povodom mog pisanja o smeću i našem narodu u Srbiji. Odgovorili ste: „Niko neće moj - naš narod da vređa.” Niste mi dali priliku da odgovorim na sve to.

Jednostavno je nekoga isključiti, ali da li je to pravo rešenje, neka prokomentariše diskusija SC, naravno uz vaš doprinos i dozvolu. Web stranica je u vašim rukama.

Hteo sam reći da video, koji niste objavili, jasno pokazuje koliko je plastike i otpada u našim rekama i vodama. Kada to sve vidim, logično je da prvo okrivim sebe, a da našeg komšiju Slovenca pohvalim i učim od njega. Bez obzira kojoj grupi naroda pripadamo, moramo preuzeti moralnu odgovornost i shvatiti kritiku kao plemenitu i neophodnu.

Nije mi cilj, kao što verujem nije ni vama, da vređam naš narod, Srbe, kao ni sunarodnike Hrvate, Muslimane ili druge. Mislim da ponekad novčane kazne ili oštre reči mogu pomoći ljudima više nego batine, pogotovo kada se zakon posmatra kao nešto strano i nepoznato ili kada ga ljudi ne poštuju. Kod nas i u mome selu često se spominje i kažu:
„Ma ko ga je..be.”

Moderatore, na nama je da konstruktivno razgovaramo i sarađujemo, posebno danas, u vremenu kada majka priroda postaje sve manje važna ljudima.

Ako zvuči oštro ono što sam napisao, da ne gledaju kao telad u šarena vrata, to je samo podsticaj za promenu. Mislim i dal je Bolje da svi budemo kao u vojsci – jedan za sve, svi za jednog.

Srdačan pozdrav,
keser
(Тешем букве)
24. јул 2024. у 05.33
Јуче је посечено сво дрвеће иза народне библиотеке.
Коме смета и зашто.
Призор је био застрашујући за нормалног човека.
D-Man
(U prolazu)
24. јул 2024. у 12.36
Требало би приупитати градске планере зашто је то учињено и шта планирају тамо да раде, зар не!?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.