Дискусије : Политика

 Коментар
Potpisan Memorandum o sirovinama
BeliVuk
19. јул 2024. у 10.06
Potpisan Memorandum o sirovinama kao uvod u kopanje litijuma. Šolc napustio Srbiju
https://nova.rs/vesti/politika/memornadum-litijum-vlada-srbije/
dituartu
(eng)
19. јул 2024. у 10.46
Dobro i šta kažu ekolozi ,eno već sire vesti kiselina će teci Savom i svi koji se kupaju nizvodno će biti ispeceni.
Bukvalno takve price emituju.
BeliVuk
19. јул 2024. у 12.24
Вучић психопатски лажов који хоће да затре Србију, пулен запада:
https://www.youtube.com/watch?v=HFhdbsM46BA&t=25s
Tehnicar
(Tehnicar)
19. јул 2024. у 12.50
Eh, ukoliko imaju koristi od neke prodaje, pa makar potrovali dobar dio Srbije, naprednjacki lopovi će naći svaki način da beskrupulozno unište generacije koje dolaze, šireći političku demagogiju oko korisnosti jednog takvog rudarskog projekta.

Politika spinovanja već više od dvanaest godina u Srbiji očito pije vodu i onaj ko želi i može to da vidi jasno mu je ko za koga radi i ko je čiji čovek, ko je spreman da žrtvuje svoju zemlju i narod, a ko zaista želi da je sačuva za buduca pokoljenja.

Svjesni dio populacije, koji ne žele da im djeca i unuci budu potrovan,i dobijaju pretnje čak i od ministra policije, koji javno okupljanje naziva nasiljem koje neće dozvoliti.

Sud nasilno i neustavno prekraja akta i ceo slučaj vraća na početak, a crkveni velikodostojnici bezrijeci aminuju sveopštu rasprodaju Srbije.

ije li onomad vucici rekao da će zbog iskopavanja u Jadru uništiti više života nego što je planirano, ili sam samo sanjao?
marisav
(Besposlicar)
19. јул 2024. у 13.13
Glavno je da je Vucic ponovo u ljubavi sa Nemcima,,,sto je meni na trenutak bilo zabrinjavajuce prekinuto,,,jer zaboga da nam SREBRENICKIM rezolucijama zabiju da smo najgenocidniji na svetu...pa to nije bilo razjasnjeno do sada...od sada mi se sa Nemcima opet VOLEMO,,,bas onako kao sto su se VOLELI VUCKO I FRAU MERKEL..to bese ljubav velika, veca od Romea i Julije..
Doduse, Merkelova je priznala da je u proslosti puno lagala,,lagala Ruse, to ne znaci i Vucka,,,samo onn nije shvatao da se ljubav sa Nemcima mora produzavati a nekakva rezolucija o Jasenovcu o zločinima Nemackih sticenika nikako ne donositi.
Ima li još nekoga da mu nije jasno zašto se posle kukavickih crnogoraca, ne donosi niti će se skoro smetidonositi REZOLUCIJA O GENOCIDU U JASENOVCU.. to da se najavi pa da pukne najnovija ljubav SRba prema majcici Nemackoj,,,e,,,to nikako, BRE SRBIJO!!!
Jocko4
(ɹǝʌɹǝsqo)
19. јул 2024. у 22.40
Вучић већ 12 година манипулише и лаже, а велики део народа то не схвата, или због егзистенцијалног страха прихвата његова муљања.

Као што је натукнуо marisav, Вучић више не помиње геноцид који су над српским народом починили Нацисти и усташе; шта више, велича пријатељство са Немачком.(!?)
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.