Дискусије : Политика

 Коментар
Нељудски чин „мајки сребренице”
keser
(Тешем букве)
19. јул 2024. у 05.25
https://x.com/SasaRadulovich/status/1813532838194541031/photo/1

Ово је нељудски и показује зло ПР пројекта Сребреница. У средњем Подрињу је страдало 3267 Срба, највећи број војника у борбама, али и велики број стараца, жена и деце убијених на кућном прагу. У Сребреници је страдало око 3.500 војника у борбама у повлачењу према Тузли.

Мени је жао свих жртава и њихових породица, и људи и нељуди, који су страдали у рату. Нељуди заслужују другачију казну, казну памћења зла које су починили.

Тај рат је једино био у интересу Немачке која га је и потпалила. Након тога се укључио цео колективни запад. Немачка је била и остала спонзор ширења мржње међу људима на целом нашем простору. Тако се очигледно најлакше влада.

Успели су муслимане да увуку у наратви жртве и да им потпуно помуте здрав разум, да не виде ко им је једини стварни непријатељ. То никада није комшија. То су урадили медији и политичари који тако најбоље крију сопствену неспособност и корумпираност. И тако од Аустро-Угарске до данас: купују нам политичаре и медије и окрећу нас једне против других.
keser
(Тешем букве)
19. јул 2024. у 05.26
Тражиле да се Делегација ЕУ извине због одавања поште српским жртвама у Братунцу!
C_A_B_O
19. јул 2024. у 14.40
Ne znam ZASTO ni danas SRBI neće da SHVATE da i najnepismeniji balija i naj obrazovaniji SSnjak ISTO misle, žele i ISTOM se nadaju.

1.Da se „varti” pusto tursko
2.Da SRBA nestane il, u NAJ gorem slučaju da se protjeraju u Mongoliju
3.Da „prava” vjera zavlada ( svijetom) i da DINDUSMANI izgore radeci za pravovjerne

Postoji projekt ubacivanja muSSlimana iz BiH u najviše DržavNE strukture ,OVDE a jedan od novijih jeste decko iz silvercitija postavljen za |Ssavetnika| UpiSsanog djoke

Isti princip je i uticaj na Cricago vlasti, Canadu i Aus...stoga ZASTO se cuditi „ majkama” sivercitija. Em žive ko 'adziJnice od prodaje magle em kupuju „nebo” lazima
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.